Veel negatieve meldingen, dus wij hebben geluk mijn vrouw had schoenen besteld en na 2 weken goed ontvangen.
Se, hvad kunderne siger
De broeken lijken in eerste instantie prima. Zachte stof en goede pasvorm. Dus 2e bestelling gedaan. Daarbij zat 1 broek waarvan na 1 x dragen de naden loslieten. 2 pastten niet. Ik wilde ze retour... Se mere
Twee bestellingen gedaan. Eén broek is na lange tijd aangekomen, wel een fijne broek die ik nog steeds draag. Daarna een nieuwe bestelling van twee broeken gedaan: die is nooit aangekomen, geld is wel... Se mere
Slechter dan slecht
Slechter dan slecht, retour sturen naar China op eigen kosten.
Dat de producten uit China komen.is tijdens bestellen niet duidelijk.
Nooit iets kopen hier.
Heerlijke broeken
Redelijk snel verzonden en het zijn heerlijke broeken om te dragen, blijven ook netjes in de was
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit, leveren niet waarmee ze adverteren. Waardeloos bedrijf, koop er niets!
Ze zijn niet eens 1 ster waard
Ze zijn niet eens één ster waard, wat een ontzettend slechte partij. De maten zijn niet realistisch, want alles komt uit China of Taiwan. Dus alles is veel te klein. Maar wanneer je dan wat terug wil sturen en je geld terug wilt begint het pas echt. Retourneren is bij deze organisatie een strijd die je bij voorbaat al verliest, ze bedenken, met fraaie mails, allerlei excuses om maar niet mee te hoeven werken. Je moet eerst al een retourformulier opvragen, alarm! Dit formulier heb ik dan ook nooit mogen ontvangen... En die veel te kleine broek heb ik ook nog steeds, met 15% restitutie. Een dure poetsdoek.
Mijn pakje is goed aangekomen
Mijn pakje is goed aangekomen.
Was tevreden met de bestelling
Zou er zeker nog kopen
Slechte zaak
Eerst 2 maanden gewacht op een armandje, bleek het de verkeerde te zijn.
Het duurde uiteindelijk allemaal zo lang...
Dat het van mij niet meer hoefde maar ik kreeg ook niet m'n geld terug.
Uiteindelijk proberen op te lossen door nu wel het goede product op te sturen maar dat ging ook weer mis.
Nog steeds geen armbandje, en ook m'n geld niet meer terug gekregen
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel. Trap er niet in, dit is een Chinees bedrijf. Product kwam niet in de buurt van de foto op de site. 6 weken gewacht op bestelling van een vod, wat niet op een jas leek…
Retour sturen kan alleen naar China en kosten zijn dan voor de klant. Weggegooid geld! Niet kopen en a.u.b. melden bij consumentenbond oid.
Zelfs 1 ster is te veel
Zelfs 1 ster is te veel! Koop hier niet. De tweed blazer die ze aanbieden is een slechte print van tweed op heel eng glanzende polysterstof. Retour sturen is een drama. Ze doen zich voor als Nederlands bedrijf maar het is troep uit China en beroepen zich op magazijn in China.
Correcte service bij een iets langere levertijd
De produkten die ik besteld heb zijn helemaal oké!
Het duurde wel bijna 3 weken maar de communicatie hieromtrent was vlot; mijn mails werden redelijk vlug beantwoord om me gerust te stellen en alles is correct geleverd!
Colis reçu malgré erreur d adresse et…
Colis reçu malgré erreur d adresse et le maximum à été fait par couture Amsterdam pour le retrouver et le renvoyer
Besteld en ontvangen
4 broeken gekocht , en bevat me prima.
Heb 4 x een maat S besteld en alle 4 bevielen me en de maat klopte ook.
Ik had twee paar Comfywalk schoenen…
Ik had twee paar Comfywalk schoenen besteld. Redelijk vlot gekregen, al moest ik er wel achter komen dat ze uit China worden geleverd. Eén schoen al snel dopje eraf van de veterlus, die na twee weken helemaal los ging. Het andere paar schoen draag ik veel, dat is ook te zien aan de slijtage aan de zool. Dat mag gewoon niet na enkele maanden. Verder zijn de schoenen heel warm, ademen helemaal niet en bezorgen je zweetvoeten. Ik koop hier NOOIT weer! Een paar € terug krijgen als goedmaker is waardeloos.
Slechte kwaliteit
2 broeken besteld, na 2 weken ontvangen en zwaar teleurgesteld, lijken niks op de broeken van de filmpjes, hele stugge stof en zeker 20 cm te kort. Helaas had ik de reviews niet eerder gelezen anders had ik hier nooit besteld. Nu kost het mij €21,00 om ze naar China (staat ergens onder een tabblad navigatie) retour te sturen.
Ik bestelde 2 broeken en na weken…
Ik bestelde 2 broeken en na weken wachten ontving ik een velletje kerststickers, de broeken nooit ontvangen, wat een oplichters
leuke blazer gekocht fijne materiaal…
leuke blazer gekocht fijne materiaal prima kleding en goed betaalbaar ik heb niets aan te merken corry
bestelling nooit ontvangen, moet betalen,
bestelling direct geannuleerd na drie dagen
was nog niet verzonden
kon niet
bestelling tot op heden niet ontvangen en moet betalen
duidelijk zie onderstaande berichten
oplichters
Broeken
Hier niet kopen,ik had 2 broeken besteld ze kwamen.2 verschillende maten,veel te groot en OOK NOG de verkeerde kleur,ik kreeg n nieuwe,weer de verkeerde kleur en maat,toen kon ik mijn geld terug krijgen maar dan moest ik de broeken wel terug sturen op eigen kosten,dat is veel te duur,ik kon ook 30 procent van de aankoop krijgen,alleen wil dat niet zo lukken,ik wacht al vanaf 26 juli hoe lang duurt het om geld over te maken.niets kopen dus,
BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET! Je kan niet kosteloos retourneren en moet het retour regen in china wat 20 euro aan verzendkosten betekent!!! Overigens importeert deze winkel zijn kleding uit china je kan beter stof op shein vinden of temu. Enorm slechte klantenservice!! Echt nooit meer
Blij met aankoop
Ik heb heel leuke 4 broeken besteld en ontvangen. Ik ben er heel mee. Het duurde wel wat lang (bijna een maand). Had ik graag eerder geweten. Maar het wachten zeker waard. Op vragen per mail kreeg ik snel reactie.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.