Veel negatieve meldingen, dus wij hebben geluk mijn vrouw had schoenen besteld en na 2 weken goed ontvangen.
Se, hvad kunderne siger
De broeken lijken in eerste instantie prima. Zachte stof en goede pasvorm. Dus 2e bestelling gedaan. Daarbij zat 1 broek waarvan na 1 x dragen de naden loslieten. 2 pastten niet. Ik wilde ze retour... Se mere
BESTEL HIER NIET! Je kan niet kosteloos retourneren en moet het retour regen in china wat 20 euro aan verzendkosten betekent!!! Overigens importeert deze winkel zijn kleding uit china je kan beter sto... Se mere
Twee bestellingen gedaan. Eén broek is na lange tijd aangekomen, wel een fijne broek die ik nog steeds draag. Daarna een nieuwe bestelling van twee broeken gedaan: die is nooit aangekomen, geld is wel... Se mere
De broek zit perfect ,heerlijk om te…
De broek zit perfect ,heerlijk om te dragen
Ik las in het begin heel wat negatieve…
Ik las in het begin heel wat negatieve reviews en was alert voor fraude. Toen ik contact opnam, werd er wel onmiddellijk feedback gegeven. Spijtig dat de broeken uit China komen, ik houd van lokaal kopen, dus dat mocht wat duidelijker gecommuniceerd worden, maar uiteindelijk na even wachten, netjes geleverd en mooie pasvorm.
Oplichters
Oplichters! Retourneren is niet mogelijk, je moet het als klant zelf terugsturen naar china en die kosten betalen. Belachelijk!!!! Daarnaast is de kwaliteit bagger, opdoeken die handel
Mooi aansluitende spijkerbroek met…
Mooi aansluitende spijkerbroek met wijde pijpen en een heerlijke zachte stress stof. Zit zoals de afbeeldingen aangeven. Het duurde wel lang voordat het binnen was en helaas bleek ook dit een bestelling uit China te zijn, terwijl de website dit niet aangeeft en impliceert vanuit Amsterdam te leveren.
Goede broek, fijne stof
De broeken zien eruit zoals gepresenteerd. Mijn initiële probleem is keurig opgelost. Puntje van aandacht bij grotere maten; de tailleband zit gauw te strak. En als iemand in NL XL gebruikelijk draagt kies dan 2XL.
Stretchy broek
Ik heb zo’n soepele broek besteld en hij zit goed. Echter vind ik dat de stof vrij snel haalt en dat de broek enorm ruikt naar chloor of zelfs andere heftige chemische troep. zelfs na het wassen stinkt het enorm en ik krijg er koppijn van. In het label staat een chinees etiket.
Leuke en fijne broek
Leuke en fijne broek! Precies als op de afbeelding. Aflevering kon iets sneller maar dat is een detail.
Niets bestellen hier
Niets bestellen hier. Wil wat retourneren maar dat is lastig. Magazijn in buitenland. 19,95 verzendkosten voor ruiling vragen. Schofterig gewoon! Het is de 1 ster niet eens waard. Spul komt uit China en is de prijs niet waard!
Twee heerlijke elastische broeken…
Twee heerlijke elastische broeken ontvangen. Het duurde alleen wel lang.
Retourneren gaat niet
Retourneren gaat niet! Wat een waardeloos bedrijf. Niks kopen hier!
Hele fijne spijkerbroeken
Hele fijne spijkerbroeken! Duurde wel ang voor het binnen was. Beetje verwarrend of het uit Nederland kwam, maar helaas ook uit China.
1 ster is al teveel oplichting!
1 ster is al teveel, scammers, dropshipping! Winkel bestaat niet, zij bestellen zelf bij een goedkope online winkel in China en verkopen duurder door. Kunt niet retourneren zoals ze op de website beloven. Totale oplichting!
Drie foute dingen
Drie dingen. 1 Je krijgt iets anders dan op het insta filmpje te zien is, geen lekkere soepele broek dus. 2 de lengte is voor Chinezen. Voor ons veel te kort Erik ben niet lang (170). 3. Geld terug zoals de website vermeld is niet aan de orde, na heen en weer mailen werd het 30 %. Wat een nepbedrijf.
Ondanks negatieve review was ik bang…
Ondanks negatieve review was ik bang voor wat ik ging krijgen! Maar wat ben ik blij met mijn broeken,ze zitten heerlijk!
Echt lezen voor je iets gaat bestellen!
Om te beginnen kom je alleen op deze pagina als je aanklikt tevreden te zijn, want ben je niet tevreden dan heb je een Google-account nodig.
De 2 broeken die ik heb besteld zijn op zich prima, maar dan voor de camping of zo. Het blijkt polyester met wat stretch te zijn, dus het valt dan ook lekker soepel en is snel droog ;-) Voor het geld (€49,95) voor 2 van deze flodderbroeken kun je het beter ergens anders kopen. De levering duurde 2 weken. Je werd dan wel op de hoogte (lees: aan het lijntje) gehouden met 8(!) mailtjes dat het bijna komt, dat het bijna klaar is, een update, etc. Het pakketje kwam uiteindelijk gewoon uit China en ergens hebben ze een sticker met hun gegevens op hetzelfde pakketje geplakt. Ik heb direct op Aliexpress gekeken en daar zie je exact dezelfde broeken alleen een heel stuk goedkoper. Het had mij de helft gescheeld in geld en vermoedelijk was het ook wat sneller geleverd geweest. Maar als ik vooraf geweten had dat het om broeken van polyester ging had ik ze niet besteld voor dit geld.
OPLICHTING
Broeken besteld, te klein maar retourneren niet mogelijk. PURE OPLICHTING
Een broek besteld,was totaal niet wat…
Een broek besteld,was totaal niet wat ze zeggen te leveren.
Retourneren op eigen kosten als het al gaat
Hier echt niets kopen.
WAARDELOOS
Het is dat ik 1 ster moet geven maar die verdienen ze niet! Wat een drama. Broek besteld, maat niet goed. Retour sturen is erg duur dus ze bieden aan "GRATIS" een andere maat te sturen, dan hoef ik "ALLEEN DE VERZENDEKOSTEN" te betalen ....... € 26,00 NOOIT IETS BESTELLEN BIJ COUTURE AMSTERDAM (Couture China is een betere naam)
Broeken voor de 2e keer besteld.
Broeken voor de 2e keer besteld.
Dezelfde maat!
Helaas nu een stuk kleiner.
Terugsturen naar China op eigen kosten!!!
U kunt hier dus beter niet bestellen!
Oplichters
Oplichters. Ronduit een schande. Totaal andere broek dan degene die ik bestelde. Heel andere maat, de stof stinkt uren in de wind. Heb me weer laten vangen…
Zelfs als poetsdoek kan het niet dienen, want een hoop chemicaliën in verwerkt. Laatste keer dat ik op internet nog wat bestel. Lang leve de plaatselijke winkels.
Læs mere om andre typer anmeldelser.