Vanvittige overpriser
Vanvittige overpriser - 300 procent højere på forsikring af DHL forsendelser
Vanvittige overpriser - 300 procent højere på forsikring af DHL forsendelser
Det er lang tid siden at jeg har fået SÅ god en service. Utrolig hjælpsomme og problemløsende personale…og pakke ankom Berlin allerede to dage senere.
I burde få dobbelt op i stjerner. Tak!
D.6.6. 2023 indleverede jeg en pakke til forsendelse med Post Nord hos Pak og Send. Først da jeg d.8 rykkede for et tracking nr. fik jeg at vide at pakken var sendt - med FedEx!. I flere dage blev jeg holdt hen med snak om at FedEx tracking system var ustabilt, og at pakken var på vej til trods for at trakingen viste at FedEx ikke havde modtaget pakken. D.12 kontaktede jeg så selv FedEx, og ganske rigtigt de havde ikke modtaget pakken. FedEx gik nu selv ind i sagen og først nu skete der noget og d. 22 juni kom pakken så endelig afsted, den havde ligget og rodet hos Pak og Send i den mellemliggende tid. Den var så endelig fremme hos modtageren i Tyskland d.28. Juni.
Konklusion brug ALDRIG ALDRIG Pak og Send - de er end ikke en stjerne værdig.
Jeg fik en fin oblivelse i butikken og den unge mand bag ved disken var hjælpsom - men det jeg ikke forstår det er hvorfor han ikke fortæller mig at med i prisen der er packaging (det skriver UPS) samt money back garanty hvis min pakke ikke når frem (jeg købte UPS Express). Når jeg så skriver til dem at de lige glemte at fortælle mig dette, så fik jeg et meget næsvis svar (syndes jeg det var) "Hvar det noget du spurgte i butikken" Jeg skal ikke spørge om de ekstra goder der følger med i den pris/pakke eller serivce som jeg køber - det skal den professionelt, som er butikken. Min pakke kom frem til tiden og indtakt og hvis butikken havde været lidt mere informative så havde der også været 4 eller 5 stjerner.
Min kæreste og jeg brugte Courier Copenhagen til at flytte 11 flyttekasser til Storbritannien for et år siden. Da kasserne kom frem havde ALT indholdet taget skade og/eller var ødelagt. Inklusive det TV som Courier CPH havde pakket for os. Efter en lang korrespondance med Courier CPH gik de med til at betale 500 for TV'et, men ville ikke refundere andet, da "pakkerne jo blev leveret", som de skrev.
Jeg meldte derefter sagen til Forbrugerklagenævnet, som vurderede, at det var Courier CPH's ansvar at tingene var ødelagt og at de skulle erstatte de ødelagte ting (4.150 kr.). Efter at have brugt et år på sagen har jeg derfor endelig modtaget erstatning.
Brug ikke Courier Copenhagen hvis du holder af dine ting!
Brugte i april måned Courier Copehagen, til at sende 15 flyttekasser fra Danmark til England. Vi købte forsikring af tingene, da vi havde mange ting vi var glade for. Da kasserne kommer frem. Kan vi allerede se at de meget bulet og ødelagte. Der der desværre nogle ting der er gået i stykker, og vi kontakter Courier Copenhagen med det samme. De beder og om at sende billeder af de ødelagte ting, hvilket vi gør med det samme.
Nu 4 måneder efter, er der stadig ikke sket noget. De ignorere vores mails og fejer os hen i telefonen, og vil tydeligvis ikke betale de penge tilbage, som vi er berettiget til gennem til tilkøbte forsikring.
Bruger aldrig firmaet igen.
Jeg har selv forsøgt at sende en pakke online til england. Mine pakker blev stoppet i Tolden og det tog en evighed at få den igennem tolden. Takke være hjælp fra Courier Copenhagen kom pakken fri af tolden. Nu har jeg sendt en ny og fulgt anbefalingen fra dem. Det går både hurtigere og er lidt dyrere – men det er det værd. Kan anbefales.
Jeg betalte omkring 3500 kr. for at få pakket og sendt et kunstværk til LA i sommers.
På trods af at jeg netop betalte firmaet for at pakke værket sikkert, blev dette ikke gjort og værket endte med at blive totalskadet under transporten.
Jeg har måttet betale min kunde 12.000 kr tilbage samt de 3500 for fragt og indpakning.
Jeg har rykket firmaet mange gange for at få en erstatning, men jeg får bare at vide at de har rykket UPS - firmaet tager intet ansvar for de forsendelser de pakker og sender og der er efterfølgende absolut ingen hjælp at hente hos Jørgen. Meget meget skuffende oplevelse - kan bestemt ikke anbefale.
Jeg har lige sendt en pakke til USA. Forsøgte selv at ordne det over nettet, endte hos Courier Copenhagen på Gl. Kongevej. Super venlig service og vejledning told. De udfylde alt for mig og det bedste var at de også pakkede min gave ind.
Kan varmt anbefales.
Jeg skulle havde sendt en pakke fra København til Tahiti.
Da jeg indhenter tilbud på at sende pakken, kender jeg kun en ca. vægt. Derfor beder jeg om to priser. Henholdsvis på 13 kg og 18 kg, da jeg ved pakken ligger herimellem.
13 kg. 3600 kr.
18 kg. 4250 kr.
Priserne bliver afgivet udfra en fiktiv ordre - som en alm. ordre, bare uden afsendelse.
Jeg får en ven til at sende pakken, der, Couriercopenhagen bliver vejet til ca. 15 kg.
Da min ven sender mig et billede af kvitteringen, er han blevet bedt om at betale 5000 kr. Altså langt over selv den dyreste oplyste pris.
Jeg kontakter Couriercopenhagen som beklager og forslår at returnere mig 500 kr.
Jeg fortæller dem at 500 kr. ikke giver nogen menning ift. de forskellige beløb. Jeg forslår derfor som en mindelig løsning 1000 kr. Dette ville stadig være for lidt ift. de 2 først oplyste priser - men vi skal også videre.
Først tager Couriercopenhagen slet ikke stilling til det jeg skriver til dem og tilsidst, da hvad jeg tror er chefen, kommer på banen, bliver tonen kort og kontant "De har ikke mere at sige i sagen".
Dette på trods af alt korrespondance og bevis for min påstand er på mail.
Det har været en rigtig ærgerlig oplevelse at benytte Couriercopenhagen, og står tilbage med følelsen af at være offer for plattenslageri.
Fantastisk service og pris! Vi skulle have et pas til Ambassade i Sverige og så tilbage igen, og det gik som smurt! Det er ikke gratis, men så slipper man for besværet og frygten for at have gjort noget forkert så passet pludseligt sidder fast et sted i systemet.
Kan klart anbefales!
Overholder ikke åbningstider
Står og venter på, at butikken åbner.
Åbningstid 8.00, nu er den kvart over, helt uacceptabelt!
Komplet uduelige.
Skulle have en telefon fra Spanien til Danmark EXPRESS, da det hastede, efter 6 dage måtte jeg give op.
Blev lovet den var hjemme på 1, max 2 dage. Efter 3 hverdage tog jeg derned for at høre hvad der var galt. Medarbejderen kunne ikke hjælpe mig, da ham der stod for opgaven først mødte kl. 12(og ikke svarede sin tlf)...
Tager tilbage kl 12 til eftermiddags-manden. Han forstår ikke hvad der er galt og lover med en "ikke min skyld - de må være sløve i Spanien"-attitude at undersøge og vende tilbage.
Da der stadig ikke er nyt yderligere 2 dage efter vælger jeg at annullere alt fra de klaphatte.
Long story short - De lover guld og grønne skove, og kan ikke finde ud af en simpel opgave. Jeg gjorde meget ud af at sige at det HASTEDE at få mobilen hurtigst muligt uanset pris, og at jeg ville opdateres løbende, men det bliver ikke taget seriøst hos Courier Copenhagen. Slatne amatører.
Courier Copenhagen skulle håndtere en pakke fra Danmark til Sydafrika. Vi betalte 950 kr for en to dages dør til dør ekspres levering af min nye telefon.
Medarbejderen hos Courier Copenhagen valgte - os uvidende herom - at skrive på pakken, at det der en brugt telefon. Dette betød, at pakken blev fastlåst i tolden i Cape Town. Da den endelig blev frigivet måtte jeg selv skaffe et transportmiddel og hente den, da de ikke havde en chauffør ledig før to dage andre... Telefonen havde jeg først efter 7 dage.
Jeg kontaktede Courier Copenhagen for at få refunderet beløbet for levering. Fejlen lavet i København kostede 5 ekstra dage (jeg missede er dit til Nairobi på dem bekostning), og den blev aldrig leveret til mig, jeg måtte hente den selv.
Svaret var 'at det var normalt, at sende brugte telefoner'... Og de mente bestemt ikke at have fået af vide, at telefonen var ny.
Så de var 100 % ligeglade.
Super skuffende oplevelse og virkelig dårlig service!