Een sierkussen van By-Boo besteld. Deze miste een stuk garen/zat een witte streep door. Gemaild en werd snel terug gemaild. Foto opgestuurd en kreeg snel daar op als antwoord dat ze kosteloos ee... Se mere
Virksomheden har svaret
De door mij bestelde hoed werd redelijk snel geleverd. De kwaliteit viel me eerlijk gezegd een beetje tegen. Deze vilthoed is tamelijk slap. Met wat huisvlijt en textiellijm is dat wel te verbete... Se mere
Virksomheden har svaret
Ich bin froh darüber diesen Shop gefunden zu haben. Bei meiner Bestellung ist alles bestens gelaufen. Kann diesen Shop nur weiter empfehlen. Austria
Virksomheden har svaret
De specialist in landelijk wonen heet u hartelijk welkom in de bijzondere woonwinkel te Putten. Gelegen op de Veluwe komt de landelijke sfeer van de interieur- en lifestylewinkel goed tot zijn recht. Voor een schitterend landelijk interieur en lifestyle meubelen is Country Lifestyle zeker een bezoek waard. Een unieke winkel waar de nostalgie hand in hand gaat met de mix van landelijk wonen en outdoorkleding. Laarzen en jassen van bekende merken zoals Barbour, Dubarry, John Partridge en vele andere kunt u op uw gemak uitzoeken terwijl u uitstekend en gastvrij geholpen wordt.
Voorthuizerstraat 131, 3881SG, Putten, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 58 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede service ! Maandag besteld, woensdag in huis.Heel goed ingepakt! Mooie kaart erbij ….met veel plezier met uw aankoop . Bedankt Christie en Britt

Besvarelse fra Country Lifestyle
Snelle levering en erg zorgvuldig verpakt. Helaas waren twee producten ondanks de goede manier van verpakken kapot bij levering. Gemaild en binnen een paar uur een nette reactie, een dag later kreeg ik daarvoor nieuwe producten thuisbezorgd. Topservice!

Besvarelse fra Country Lifestyle
Het bedrijf staat open voor vakmanschap vriendelijkheid, personeel heeft veel kundigheid over de meubels en alles wat daar mee te maken heeft.

Besvarelse fra Country Lifestyle
We kwamen binnen om te kijken en wisten wat we wilden. We wilde een western bank. Diegene die ons hielp bekeek de afbeelding en namen ons mee naar een bank die dezelfde vorm en kussens had. Bekleding werd leer en knopen voor de omlijsting. Prachtig! Goed geholpen. De bank moet nog geleverd worden. Op papier klopt het. In afwachting.

Besvarelse fra Country Lifestyle
Ik had een blouse besteld in maat xxl. Bij het passen bleken de mouwen veel te kort, terwijl er verlengde manchetten aanzaten. Ik heb wel lange armen, maar dit had ik niet verwacht. Daarna nog een aantal blouses gepast, zowel maat xxl als xxxl!!!!. Deze zaten veel te strak, als het maat s of m was. Heel vreemd hoe het met die pasvorm zit!! Medewerker, die mij hielp, begreep ook niet hoe het zat. Zij bleef vriendelijk en geduldig, maar ik ging zonder blouse de winkel uit helaas.

Besvarelse fra Country Lifestyle
Prachtige winkel om in te verdwalen, vriendelijke behandeling, alle tijd en heerlijke koffie!

Besvarelse fra Country Lifestyle
Hand geschreven briefje om me succes te wensen in wat ik ging doen, erg aardig, goed en leuk

Besvarelse fra Country Lifestyle
Ik kocht een waterfles in "fijn" glas. Het was heel goed ingepakt. Het is geleverd zonder schade. Top!! Zeer tevreden.

Besvarelse fra Country Lifestyle
Hele goede persoonlijke service en hulp bij vragen. In de winkel altijd een medewerker beschikbaar.

Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg
Mee denken van onze wensen

Besvarelse fra Country Lifestyle
Snelle en adequate levering. Artikel netjes ingepakt en van goede kwaliteit.

Besvarelse fra Country Lifestyle
De door mij bestelde hoed werd redelijk snel geleverd.
De kwaliteit viel me eerlijk gezegd een beetje tegen. Deze vilthoed is tamelijk slap. Met wat huisvlijt en textiellijm is dat wel te verbeteren.
Ik vond gezien de kwetsbaarheid van het artikel, de verpakking matig.
Mijn bestelling kwam in matige conditie aan. Zowel de verpakking als de hoed waren behoorlijk ingedeukt.
Maar omdat ik met wat handigheid de hoed opnieuw kon vormen en weinig zin had in retourneren, heb ik besloten de bestelling te houden.

Besvarelse fra Country Lifestyle
Misschien een passendere doos voor je bestellingen .Niet iedereen heeft een auto om het op te halen .

Besvarelse fra Country Lifestyle
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.