Cosmetique Total heeft me zeer goed geholpen met mijn huidproblemen, ik had heel veel last van acne door de periode waarin ik veel stress had en was in zeer goede handen van Inge die in Geel gevesti... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb een diepte reiniging en hydraneelding gedaan in Bergen op Zoom. Op advies van Corine die me super goed geholpen heeft. Ik had wat last van een droge huid en hele kleine bultjes en zag er na de... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb op 17-jarige leeftijd mijn benen en bikinilijn laten laseren bij Cosmetique Totale. Al vanaf de eerste sessie heb ik hiervan een ongelofelijk mooi resultaat. Ik had veel en donker haar en een b... Se mere
Virksomheden har svaret
Mon expérience de septembre 2025 m a laissé des séquelles injection ratée ..catastrophique maintenant Cosmétique s appelle Aever!!!! Cosmétique dit m avoir donné des conseils pour résoudre mon soucis... Se mere
Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huidtherapie, laserbehandelingen, en medische peelings. Daarnaast bieden wij op 16 locaties hoogwaardige injectable behandelingen uit zoals Botox en fillers. Onze gerenommeerde cosmetische artsen hebben een holistisch approach en prikken 4 dimensionaal. Dat houdt in dat ze rekening houden met een natuurlijke mimiek van het gezicht. Wij vinden het belangrijk dat onze huidtherapeuten voldoen aan de hoogste standaarden. Zo hebben wij een uitgebreid intern trainingsprogramma op het gebied van de nieuwste behandelingen en zijn alle huidtherapeuten in Nederland aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). De Cosmetique Totale Group heeft 68 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Daarnaast komen onze huidtherapeuten op >400 ambulante behandellocaties.
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer ontevreden, op verwijzing van huisarts ben ik bij Cosmetique Totale terecht gekomen. Het pompje van de crème werkte niet meer, ik had er 2 maal gebruik van gemaakt. Via de mail kreeg ik de link toegestuurd, om mijn bestelling te plaaten

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Super tevreden. Sanne neemt altijd goed de tijd, legt dingen goed uit en het resultaat is altijd uitstekend. Buiten dat de behandeling altijd perfect is hebben we ook nog eens vreselijke lol. Dat maakt een laser behandeling nog gezellig ook!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Ik ben erg tevreden met de warme benadering van mijn therapeute en zorg voor mijn huid. Zij geeft mij tips om mijn huid gezond te houden en stelt mij gerust tijdens de behandeling. Ik voel mij gehoord en geholpen

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Verschrikkelijk. Pure geldklopperij en bedrog. Dit bedrijf is alleen maar bezig met eigen belang en geeft geen enkele service aan hun klanten als het geld eenmaal binnen is. Ik heb meer dan 150 euro uitgegeven voor een pakket wat zij vervolgens weigeren te leveren, ondanks afgesproken. Nog nooit zo een slechte service meegemaakt.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Maud heeft mij super goed geholpen. Ze denkt goed mee over de mogelijkheden en oplossingen. Daarnaast is ze leuk in de omgang en is het altijd een plezier om bij haar te komen. Ook leuk dat ze stagiaires goed opleidt en de kans geeft zich te ontwikkelen.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Bij Inge van Cosmetique Totale in Geel voel ik me telkens op mijn gemak. Ze geeft eerlijk advies en gaat erg professioneel te werk. Precies zoals het hoort.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Gratis intake was een open en vriendelijk gesprek met Lynn. De mogelijkheden werden besproken. Het voelde vertrouwd. Aan de hand van mijn pigmentvlek wist ze welke behandeling goed zou zijn. En ze adviseerde niet in de zomer de behandeling te doen. In de herfst nam ik contact en ik kon meteen geholpen worden. De behandeling was voor mij pijnloos en fijn. Het verliep snel. Wel hield de behandelaar Lynn steeds in de gaten of het goed ging. Erg zorgzaam en attent. Ik had meteen effect. Al na een week waren alle pigmentvlekken op mijn gezicht niet meer zichtbaar. Heel blij mee.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Ik heb vijf teennagels laten behandelen. Bij één daarvan sloeg dit perfect aan en is de nagel 9 maanden later nog steeds geheel naar wens. Bij drie nagels sloeg het matig aan en keerde de schimmel snel terug na de behandeling. Bij één nagel sloeg het nauwelijks aan.
Het was ook jammer dat er in de vestiging in Amersfoort geen pedicure is en je dus vooraf steeds zelf naar een pedicure elders moet.
Het is jammer dat het bedrijf niet registreert of de behandeling succesvol was. Ze zeggen wel dat het bij de meeste klanten goed aanslaat, maar dat lijkt dus niet gebaseerd op alomvattende data.
De communicatie en service was wel geheel naar wens.
In de reactie van Cosmetique Totale die hieronder is geplaatst staat "Ons advies is om nog 1 behandeling te doen". Maar degene die mij behandelde, Thamar, raadde mij af om nog extra behandelingen te doen, omdat duidelijk was dat het niet succesvol was. Daarmee spreekt het team zichzelf dus tegen. Mijn inschatting is dat één behandeling nu geen kans van slagen zou hebben, maar dat een nieuwe serie van 3-6 behandeling misschien weer een extra nagel zou kunnen genezen. Helaas is het nogal duur.
Verder schrijven ze "Wij hebben geen pedicures in onze praktijken, omdat wij een cosmetische kliniek zijn en werken met huidtherapeuten. Wij zijn geen pedicure salon/schoonheidssalon." Maar tegen mij werd destijds gezegd dat ze voorheen wel een pedicure hadden en dat dit in sommige andere vestigingen nog steeds zo was. Dus het aanbod is achteruit gegaan wat dat betreft.
Verder wordt er in de onderstaande reactie geschreven dat de slagingskans 50% is. Maar toen ik informeerde naar de mogelijkheden schreef Thamar "De behandeling met de diode schimmelnagellaser kan wel effectief zijn, dit is in 70% van de gevallen." Kennelijk ben ik toen verkeerd voorgelicht of zijn er nieuwe inzichten dat de effectiviteit toch een stuk lager is.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Altijd een warm welkom bij Sanne. Het voelt nooit vervelend of spannend om hierheen te gaan, juist heel laagdrempelig en prettig. Sanne is altijd in voor een gezellig praatje en stelt je echt op je gemak. Zelfs tijdens een pijnlijke behandeling weet ze het zo te doen dat ik me ontspannen voel en met een goed gevoel de deur uitga. Ik ga, ondanks de behandeling, altijd met plezier naar haar toe. Absoluut een fijne en vertrouwde plek. 💕

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Ontzettend blij met de behandeling, met mooi resultaat. Hier werken kundige dames met liefde voor hun vak en betrokkenheid bij de cliënten. Echt een aanrader!

zojuist
Nieuw
Ik kom al een lange tijd bij Sanne. Ze is transparant, eerlijk en weet waar ze het over heeft. Mijn huid is sinds ik bij haar kom ontzettend opgeknapt. Zeker een aanrader.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Vakkundig en goed behandeld door Amanda bij Cosmetique Totale.
Bloedblaar op de lip is helemaal weg.
Rosacea op het gezicht is verminderd.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Via mijn dochter hier beland om pigmentvlekken op mijn hoofd en gezicht te laten verwijderen. Dat is wat mij betreft prima en zorgvuldig gebeurd. Ik weet waar ik naar toe ga als ik denk dat een volgende behandeling (weer) nuttig is. Bedankt daarvoor!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Heleen is erg vriendelijk en weet wat ze doet. Ze legt alles goed uit en neemt me mee in wat ze doet bij de behandeling. Behandeling is goedgegaan met mooi resultaat!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Inmiddels al meer dan een jaar klant! Meerdere verschillende behandelingen gehad bij Heleen en ben echt heel erg tevreden en blij me resultaten tot nu toe! Eerlijk advies, meedenkend en super attent! Echt een aanrader!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Mooie kliniek, deskundige huidtherapeut. Wordt als gast behandeld.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Ik ben erg blij dat ik behandelingen bij Cosmetique Totale laat uitvoeren. In 2019 al eens op eerste intake geweest, maar toen door persoonlijke omstandigheden niet doorgezet. 6 jaar later voelt het nog steeds heel fijn en vertrouwd om hier binnen te stappen en de behandelingen alsnog in gang te zetten. Het resultaat is iedere keer weer een stukje beter/verder (het is natuurlijk een proces). Naast mijn huidige behandelingen nog meer wensen op Cosmetisch vlak en zou deze ook graag door Cosmetique Totale willen laten uitvoeren. Kortom, ik hoop nog jaren bij Cosmetique Totale terug te komen om mij verder te laten behandelen.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Dit bedrijf blijft mij mailen na meerdere mailen op de afmeldlink te hebben geklikt en ook hun contactformulier in te hebben gevuld. Ik heb mij nooit aangemeld voor hun mails of nieuwsbrieven.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Ik heb de morpheusbehandeling gehad in verband met littekens op mijn gezicht bij behandelaar Sophie in Nijmegen. Ik ben ontzettend tevreden over deze ervaring. Sophie is super vriendelijk en professioneel. Sophie legt stap voor stap uit wat ze doet. Je krijgt ook direct een ontspannen gevoel in de behandelkamer. Niet onbelangrijk een zichtbaar resultaat! Echt een aanrader!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Erg fijn geholpen door Chayenne. Voorafgaand duidelijk uitleg gekregen op wat er precies gaat gebeuren en ook tijdens de behandeling werd ik meegenomen in het proces. We zijn voor een peeling + microneedling behandeling gegaan en de resultaten mogen er zijn! De kliniek en haar behandelaars hebben een professionele uitstraling, zeer tevreden.