Fijn geholpen door Fatima Kahn. Ik zag er best tegenop, omdat je online zoveel negatieve dingen leest. Maar ze stelde mij gerust en heeft het heel mooi gedaan. Het resultaat is super natuurlijk!
Virksomheden har svaret
Ik ben al jaren cliënt bij jullie kliniek in Amsterdam, maar helaas zijn uw artsen de afgelopen twee jaar constant gewisseld, waardoor mijn Botox-behandeling niet goed aanslaat. De eerste arts verprut... Se mere
Virksomheden har svaret
Al jaren klant bij CC. Laatste tijd enorm veel wisselingen in artsen en ronduit slechte service. Laatste filler behandeling na ca 4 maanden al niet meer zichtbaar. Heb je een fijne arts is deze de vol... Se mere
City Clinics wil Botox, filler en huidverbeterende behandelingen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken. Onze deskundige teams van cosmetisch artsen en gastvrouwen zijn altijd in de buurt met topkwaliteit voor een scherpe prijs. We beschouwen je als onze vriendin (of vriend natuurlijk) en zien jou het liefst stralend en tevreden bij ons de deur uitgaan. Wij houden niet van ‘plastic faces‘ maar gaan voor een natuurlijk resultaat. Voel jij je hierdoor aangesproken? Dan ben je van harte welkom bij ons!
Har besvaret 21 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
arts die mij behandeld werkt netjes, hygiënische geeft goede informatie in 1 woord heel fijn
Resultaat altijd goed. Proberen je geen extra behandelingennaan te praten. Personeel erg vriendelijk
Wens invulling op maat met een goed advies. Vriendelijk in contact en zachte behandeling.

Besvarelse fra Cityclinics
Tatjana is een deskundig lieve arts die met je meedenkt. en je adviseert wat het beste bij je past.

Besvarelse fra Cityclinics
Fijn om je eigen tijd te kunnen kiezen in de agenda. Prima geprikt 👌

Goed en eerlijk overkomen
Juiste informatie gehad

Besvarelse fra Cityclinics
Mooie kliniek met een hele aardige gastvrouw en cosmetisch arts die na het invullen van een medische vragenlijst de botox behandeling voor kraaienpootjes uitvoerde voor een mooie prijs en ik kon na het maken van een online afspraak heel snel komen. De wachtkamer was vol klandizie die ook de weg gevonden hadden. Echte aanrader!

Besvarelse fra Cityclinics
Professionele uitvoering van de behandeling, veel duidelijke informatie erover en een zeer vriendelijke service.

Besvarelse fra Cityclinics
Fijn geholpen door Fatima Kahn.
Ik zag er best tegenop, omdat je online zoveel negatieve dingen leest.
Maar ze stelde mij gerust en heeft het heel mooi gedaan.
Het resultaat is super natuurlijk!

Besvarelse fra Cityclinics
Ik ben super tevreden elke keer als ik er vandaan komt.
De ene keer botox en dan weer fillers.

Besvarelse fra Cityclinics
Zoals altijd prima, duidelijke uitleg, altijd op tijd. Thanks!

Besvarelse fra Cityclinics
Slecht advies, geen ervaren professionele artsen die ‘spuiten’! En bij klacht dekken ze elkaar..geen greintje van tegemoetkoming.
Locatie tilburg Reeshof!

Besvarelse fra Cityclinics
Er werd goed megekeken en meegedacht. En t reseultaat is nu echt mooier en beter

Besvarelse fra Cityclinics
Voelde fijn en vertrouwd. Het is mooi gelukt de voorhoofd frons, moet nog wel bij laten spuiten want een sterke spier. Maar dat is goed uitgelegd.
Goed gevoel bij City Clinics

Besvarelse fra Cityclinics
zeer aardige arts, behandeling was pijnloos met een mooi resultaat.voor herhaling vatbaar

Besvarelse fra Cityclinics
De injectable artst Nicky daar gaat alle lof naartoe. Geduldig, kundig en goed kunnen luisteren dat zijn vaardigheden die dit bezoek aan City Clinics zo positief maakte en dat ik daarvoor 5 sterren aanklik. Ik ging heel tevreden en blij naar buiten.

Besvarelse fra Cityclinics
Kundige artsen die de tijd voor je nemen. Goede producten (voor zover ik het kan inschatten). Fijne sfeer. Betrouwbaar. Prijzig, maar een goed resultaat.

Vriendelijke en deskundige mensen
Je krijgt goede adviezen van de arts

Besvarelse fra Cityclinics
Makkelijk om een afspraak te maken
ze hebben mooie aanbiedingen. Heel aardige en deskundige artsen. Je kan altijd een controle afspraak maken binnen de gewenste tijd.

Besvarelse fra Cityclinics
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.