Cosmetique Total heeft me zeer goed geholpen met mijn huidproblemen, ik had heel veel last van acne door de periode waarin ik veel stress had en was in zeer goede handen van Inge die in Geel gevesti... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb een diepte reiniging en hydraneelding gedaan in Bergen op Zoom. Op advies van Corine die me super goed geholpen heeft. Ik had wat last van een droge huid en hele kleine bultjes en zag er na de... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb op 17-jarige leeftijd mijn benen en bikinilijn laten laseren bij Cosmetique Totale. Al vanaf de eerste sessie heb ik hiervan een ongelofelijk mooi resultaat. Ik had veel en donker haar en een b... Se mere
Virksomheden har svaret
Mon expérience de septembre 2025 m a laissé des séquelles injection ratée ..catastrophique maintenant Cosmétique s appelle Aever!!!! Cosmétique dit m avoir donné des conseils pour résoudre mon soucis... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huidtherapie, laserbehandelingen, en medische peelings. Daarnaast bieden wij op 16 locaties hoogwaardige injectable behandelingen uit zoals Botox en fillers. Onze gerenommeerde cosmetische artsen hebben een holistisch approach en prikken 4 dimensionaal. Dat houdt in dat ze rekening houden met een natuurlijke mimiek van het gezicht. Wij vinden het belangrijk dat onze huidtherapeuten voldoen aan de hoogste standaarden. Zo hebben wij een uitgebreid intern trainingsprogramma op het gebied van de nieuwste behandelingen en zijn alle huidtherapeuten in Nederland aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). De Cosmetique Totale Group heeft 68 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Daarnaast komen onze huidtherapeuten op >400 ambulante behandellocaties.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top ervaring in Wageningen
Fantastisch geholpen door Marjolijn van CT Wageningen. Niet alleen doet zij haar werk erg goed (mooi resultaat!), maar ze onthoudt ook nog waar we over kletsen en vraagt daar de volgende afspraak naar (8 weken later!). Daarnaast denkt ze altijd mee over de vervolgstappen in de behandeling en legt ze uit wat ze doet. Marjolijn is een absolute topvrouw. Ik zou haar zeker aanraden.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Wacht al minimaal 7 weken op mijn…
Wacht al minimaal 7 weken op mijn aangepaste factuur om deze te kunnen declareren, elke keer krijg ik te horen dat het druk en dat ze zullen vragen wat de status is van mijn factuur om daar vervolgens geen reactie op te krijgen. je wordt dus erg aan het lijntje gehouden. Hierdoor maak ik ook geen afspraken meer. Draait echt om het commerciele bij Cosmetique totale.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Waardeloze klantenservice - krijg mn bestelde product niet
Waaaardeloze klantenservice, doe er nu al 2 weken over om mijn bestelde product te krijgen. Het is automatisch teruggestuurd en nu willen ze het niet opnieuw opsturen voor dezelfde prijs omdat de actie is afgelopen.
Zo kom je wel van je vaste klanten af.

Communicatie kan beter
Ik heb bij Cosmetique Totale een IPL-behandeling voor het gezicht laten doen op advies van de behandelaar, Jasmijn. Oorspronkelijk kwam ik voor pigmentvlekken, maar er werd mij geadviseerd om een volledige gezichtsbehandeling te doen voor een beter totaalresultaat.
Tijdens de behandeling heb ik echter ervaren dat er vooral plaatselijk op pigmentvlekken werd gewerkt. Delen van mijn gezicht, zoals de bovenlip en andere zones, zijn naar mijn gevoel nauwelijks of niet behandeld. Hierdoor voelde het voor mij niet als een volledige gezichtsbehandeling, terwijl ik daar wel voor heb gekozen en betaald.
Na afloop heb ik hierover contact opgenomen. Hoewel er netjes en uitgebreid werd gereageerd, bleef de uitleg vooral algemeen en werd mijn concrete ervaring niet echt erkend. Dit gaf mij niet het gevoel dat er naar een passende oplossing werd gezocht.
Omdat we hier nog niet uit waren en de communicatie nog liep, heb ik mijn vervolgafspraak tijdig afgezegd om kosten te voorkomen. Deze annulering is bevestigd, maar daarna heb ik niets meer gehoord terwijl we nog in gesprek waren over een oplossing.
Mijn advies aan anderen is om vooraf heel duidelijk af te stemmen wat je precies kunt verwachten van een behandeling en hoe deze wordt uitgevoerd, zodat misverstanden worden voorkomen.
Je vous déconseille fortement !!!!
Je vous déconseille fortement !!!!! le laser pour des tâches d’hyper-pigmentation dû au soleil Adeline est hyperactif j’ai été brûlé au deuxième degrés avec des cloques pendant une semaine 😡😡😡😡 impossible de de m’habiller car c’était jambe et bras ! Résultat après quelques mois j’ai des cicatrices partout !!!! Et en plus je me suis rendu compte ! Qu’elle M’a fait du laser sur des grains de beauté 😨à fuir absolument mesdames sincèrement. Établissement Lille rue du molinel France

Besvarelse fra Cosmetique Totale
CT Special behandeling twee keer…
CT Special gezichtsbehandeling twee keer ondergaan. Na beide behandelingen last van extreme zwellingen aan mijn gezicht tot vijf dagen na de behandeling. De tweede behandeling was na 6 weken en de zwellingen waren zo erg dat ik mijn ogen niet eens kon openen. Helaas, binnen twee maanden zijn alle pigmentvlekjes en huidoneffenheden weer helemaal terug, ondanks het gebruik van de verzorgingsproducten en spf 50 van Elementre :-(

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Sophie Langeveld ervaar ik als ter zake kundig, eerlijk, vriendelijk en bescheiden.
Afgelopen september ben ik gestart met een kalknagel laserbehandeling. Mijn eerste ontmoeting met Sophie was dermate prettig dat ik haar heb gevraagd of zij mijn behandelaar zou willen zijn. Ik ervaar Sophie als ter zake kundig, eerlijk, vriendelijk en bescheiden.
Vandaag was mijn 6e keer. Of de behandeling helemaal gaat aanslaan is nog de vraag, maar een belangrijk aspect is dat Sophie mij volledig de ruimte gaf voor mijn besluit of ik deze 6e keer nog wilde aangaan. Had ik anders besloten dan was dit geen enkel probleem geweest.
Zoals ik al schreef, Sophie is bescheiden in die zin dat zij totaal geen verkoper is. Ze bespreekt de mogelijkheden, geeft eerlijk advies, denkt met je mee. De keuze laat zij vervolgens geheel bij mij. En ik kan deze maken omdat ik goed geïnformeerd ben.
Vandaag was zeker niet mijn laatste keer. Ik heb inmiddels ook al een afspraak gemaakt voor een andere behandeling.
Goede behandeling
Ik ben ontzettend goed geholpen door Charlotte. Ik had uiteindelijk maar één behandeling nodig vanwege de goede bekwaamheid en ben erg dankbaar voor het resultaat.
Charlotte is aan te raden!
Charlotte is de beste huidtherapeut! Zij heeft geholpen met mijn littekens en daar ben ik erg dankbaar voor!
Huidbehandeling
Huidbehandeling gehad bij Sophie tegen acné littekens. Neemt haar werk serieus en gaat voor optimale resultaten, met succes!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Bij Sophie geweest voor een behandeling coaguleren
Bij Sophie geweest voor een behandeling van de bultjes onder mijn ogen. De behandeling voelt wat vreemd aan maar ik kreeg alle gelegenheid om aan te geven als het even teveel was. Ik ben enorm blij met het resultaat en de super prettige en professionele sfeer die er bij de locatie Nijmegen heerst.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Ik ben altijd met een goed gevoel naar…
Ik ben altijd met een goed gevoel naar mijn gezichtsafspraken gegaan bij Chayenne. Ze geeft je echt persoonlijke aandacht voor jouw specifieke wensen en denkt aan hoe we samen het beste resultaat kunnen behalen.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Werd goed geholpen door de…
Werd goed geholpen door de baliemedewerkster. Goed advies gekregen en erg vriendelijk.

Super goed resultaat
De behandeling is erg goed verlopen en het resultaat is top. Sophie heeft goed advies gegeven en stap voor stap uitgelegd wat de behandeling in hield. Erg vriendelijk en professioneel.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Ik ben heel tevreden met het resultaat…
Ik ben heel tevreden met het resultaat van de laserbehandelingen. De haargroei is duidelijk verminderd of helemaal verdwenen. Chayenne werkt zorgvuldig en zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt tijdens de behandeling.

Goede ervaring
Hele fijne ervaring gehad. Je wordt vriendelijk, professioneel en deskundig geholpen. Ze proberen ook goed mee te denken in verschillende opties en geven de benodigde informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken. De salon ziet er zelf ook netjes uit.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Bij Cosmetique Totale krijg je de…
Bij Cosmetique Totale krijg je de behandeling die zorgt voor resultaat. Snel en effectief.

Topbedrijf
Ik ben fantastisch geholpen door Charlotte Kroesbergen!(Locatie Amsterdam Buitenveldert)
Zeer bekwaam! ik voelde mij bij haar zeer op mijn gemak.Er zijn bij mij verschillende pigment vlekken weggehaald en echt mensen ze zijn weg Fantastisch!Dank je wel Charlotte!
Mary Oltmans -Beerman

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Pamela is een geweldige huidtherapeut
Pamela is een geweldige huidtherapeut: altijd professioneel, ontzettend deskundig en vaardig. Ze heeft voor mijn huid echt wonderen verricht – ik voel en zie het verschil elke dag!” Ik ben eeuwig dankbaar dat zij mijn therapeut is.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Bij cosmetique totale geweest ivm ontharen dmv laseren
Bij cosmetique totale geweest ivm onharen dmv laseren. Deskundig en vriendelijk personeel. Wordt altijd goed geholpen.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.