Virksomheden har svaret
Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huidtherapie, laserbehandelingen, en medische peelings. Daarnaast bieden wij op 16 locaties hoogwaardige injectable behandelingen uit zoals Botox en fillers. Onze gerenommeerde cosmetische artsen hebben een holistisch approach en prikken 4 dimensionaal. Dat houdt in dat ze rekening houden met een natuurlijke mimiek van het gezicht. Wij vinden het belangrijk dat onze huidtherapeuten voldoen aan de hoogste standaarden. Zo hebben wij een uitgebreid intern trainingsprogramma op het gebied van de nieuwste behandelingen en zijn alle huidtherapeuten in Nederland aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). De Cosmetique Totale Group heeft 68 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Daarnaast komen onze huidtherapeuten op >400 ambulante behandellocaties.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 81 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Eerste laserbehandeling tattoo verwijderen duurde minimaal 30 minuten en behandeling was secuur. Wel blaren en witte plekken op huid die niet meer weg gaan. De tweede behandeling duurde 10 minuten en heeft geen resultaat na 6 maanden. Beide behandeling waren even duur. Na de tweede behandeling geen contact meer gehad over hoe het was gegaan. Ben zeer ontevreden en teleurgesteld.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Al verschillende keren geholpen door Greet altijd super mooi resultaat! Heel lief en behulpzaam echt de beste!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Dit bedrijf hanteert een medisch onlogisch protocol voor de behandeling van schimmelnagels door een tijd van 1 week aan te houden tussen de eerste drie opeenvolgende behandelingen. De standaard op dit terrein is 4 tot 6 weken tussen twee behandelingen.
Tevens zijn ze niet transparant over de behaalde resultaten bij hun behandeling van schimmelnagels.
Inhoudelijk wordt er niet gereageerd op mijn opmerking hierover.
Mijn laserbehandelingen worden gedaan door Sophie Langeveld. Ze stelt je op je gemak, is rustig, neemt de tijd en legt goed uit wat ze gaat doen. De laserbehandeling is snel en effectief. Ik ben tevreden!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Waar deze kliniek tot voor kort in uitblonk in flexibiliteit en regionale spreiding, is de service helaas drastisch achteruitgegaan.
Nadat ik online een afspraak had gemaakt bij een regiolocatie, en hier speciaal een middag vrij voor had genomen. Bleek ter plekke dat de behandelaar de benodigde materialen niet bij zich had. De website vermeldt nergens dat specifieke behandelingen tegenwoordig uitsluitend in Rotterdam plaatsvinden. Het enige alternatief dat geboden kon worden, was het verwijderen van één bultje voor € 75,-, zonder enige garantie dat het weg blijft.
Dit gebrek aan transparantie en de buitenproportionele prijs-kwaliteitverhouding stroken niet met de professionaliteit die je mag verwachten. Een ernstig tekort aan communicatie, wat de klant onnodig tijd kost. Een gemiste kans.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Vandaag had ik mijn eerste laser-ontharingsbehandeling van oksels bij Aniek in Wageningen. Wat een fijne en lieve vrouw. Ze besprak helder wat er ging gebeuren en stelde me daardoor helemaal op mijn gemak. Uiteindelijk bleek ik bijna niets van de laser te voelen en nu - na een uurtje - voel ik er al niets meer van. Op naar de volgende sessies bij Aniek. Heb er al helemaal zin in!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Ik ben behandeld door Marjolijn Floors in "Wageningen" wat een vriendelijke dame die haar werk als passie ziet zo komt de deskundigheid van Marjolijn over. Ze adviseerde mij twee behandelingen voor pigmentvlekken in mijn gezicht , en het resultaat mag er meer dan zijn. Na jaren mij geschaamt te hebben, loop ik nu met meer zelfvertrouwen zonder make-up.
Ik kom hier dan zeker weer graag terug.
Liefs Anita

Besvarelse fra Cosmetique Totale
I've now had several laser hair removal sessions with Anouk. Not only is she very professional, she also explains each step of the treatment clearly and makes sure everything goes smoothly. I'm very happy with my treatments and have achieved great results!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Geen goede ervaring. Ik heb een behandeling geboekt, maar tijdens de volledige sessie bleef de schoonheidsspecialiste aandringen dat ik hun (zeer dure) verzorgingsproducten zou kopen. Ze zei zelfs dat de behandeling op zichzelf weinig effect zou hebben als ik hun producten niet dagelijks zou gebruiken. Dat voelde erg opdringerig.
Van de behandeling zelf heb ik bovendien weinig resultaat gezien. Een andere schoonheidsspecialiste vertelde me later dat de behandeling niet intensief genoeg was om een zichtbaar verschil te maken.
Ik vond het ook niet prettig dat de schoonheidsspecialiste foto's van mij maakte en deze opsloeg. Daar had ik geen behoefte aan.
Tot slot is de website moeilijk te gebruiken. Deze schakelt regelmatig van Nederland naar België en sommige behandelingen kunnen niet zonder intake worden geboekt, terwijl ik die behandeling al meerdere keren had ondergaan.
Hele fijne behandelaar, Sophie Langeveld. Heeft me altijd goed geadviseerd en behandeld!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Toen Sophie Langeveld net begon op de locatie Nijmegen Berg en Dalseweg, heb ik gebruikgemaakt van een laseractie voor mijn oksels.
Ik ben al jaren klant bij Cosmetique Totale voor het laseren van verschillende zones en had altijd vaste huidtherapeuten. Dat vond ik altijd erg prettig.
Na mijn eerste behandeling bij Sophie had ik meteen een goed gevoel. Ze is kundig, vriendelijk en professioneel, en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Haar zorgvuldigheid en precisie vond ik meteen heel fijn:-)
Inmiddels is Sophie mijn vaste huidtherapeut geworden voor al mijn laserbehandelingen. Ik ben ontzettend tevreden over haar deskundigheid, geduld en nauwkeurige werkwijze. Je merkt dat ze haar vak met veel aandacht en passie uitoefent.
Ik hoop oprecht dat Sophie nog heel lang bij Cosmetique Totale blijft werken. Ze is echt een aanwinst!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Ik kom al een tijdje bij Cosmetique Totale - Mediderm Nijmegen en ik ben tot nu toe alleen maar heel tevreden! Ik heb littekenbehandelingen gehad, een pigmentvlek laten verwijderen en ben nu ook met allerlei gezichtsbehandelingen bezig. Ik kwam eigenlijk alleen voor de littekens, maar ik ben toch overtuigd geraakt van de behandelingen en ook nog super fijne skincare producten die er verkocht worden. Ik ben tot nu toe zeer tevreden en raad het iedereen in mijn omgeving ook aan om hierheen te gaan! Sophie Langeveld is een superfijne huidtherapeut waar ik graag kom. Ook is er een fijne parkeergelegenheid en zijn de behandelruimtes mooi en netjes. Mijn huid is er zodanig op vooruit gegaan dat ik zelfs in mijn dagelijks leven geen make up meer draag. Dat had ik niet durven hopen. Fantastisch en dikke aanrader!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
The firm is professional, clean and organized. The treatment is working very well. Aniek is methodical, caring and generally a pleasure to be around! Highly recommended.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Hier mijn gezichtsontharing laten doen onder transgenderzorg, Gina had mij geholpen. Hele fijne service!! Vriendelijk, professioneel en duidelijk goed in haar werk. Echt aan te raden

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Ik ben behandeld door Hanneke van Cosmetiquetotale in Rosmalen. Ik ben na 3 jaar na 2 behandelingen zeer gelukkig en tevreden, dat mijn pigmentvlek die midden in het gelaat zichtbaar was bijna genezen en niet meer zichtbaar is. Ongelofelijk wat een resultaat. Ik raad dus iedereen aan die last heeft van pigmentvlekken laat je daar behandelen. Ik geef dus Cosmetiquetotale een dikke 10.
Belinda de Bekker

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Mon expérience de septembre 2025 m a laissé des séquelles injection ratée ..catastrophique maintenant Cosmétique s appelle Aever!!!! Cosmétique dit m avoir donné des conseils pour résoudre mon soucis .!!ilse dégage de toute responsabilité .il me faut retrouver le médecin ne travaillant plus chez eux .responsable des injections 🙄🙄🙄.pour ma part .je vais dans un établissement pour être mieux pas pour être loupée ..en fait ..l argent reçu après débrouillez vous !non responsable des loupés ..pas d injection chez eux une vraie catastrophe 😡
Every time I am at the clinic, everything is professionally explained before and during the procedure. I recommend this place.

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Cosmetique Totale! Er wordt met je meegedacht en gekeken naar wat voor jou individueel belangrijk is. Speciale dank naar Indy voor haar vriendelijkheid en professionaliteit 😊

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Altijd super geholpen door Indy. Nu een paar laser behandelingen gehad. Meteen zichtbaar resultaat!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Onlangs bij Indy geweest met de pico laser mijn beautyspots weggehaald. Ze heeft mij super goed geholpen en alles goed uitgelegd. Ze was erg lief en behulpzaam ik raad haar zeker aan!

Besvarelse fra Cosmetique Totale
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.