Vi skal til at flyve hjem fra Rhodos, da kaptajnen over højttaleren siger: We have a.... loose screw!😱 Folk skriger af grin, men jeg hører lettere hysteri i det usædvanligt lange og højrøstede grin... Se mere
Er lige kommet hjem fra rejse med corendon Airlines fra Rhodos og vi må sige, vi ikke forstår de dårlige anmeldelser. Vi oplevede søde smilende stewardesser de var både danske og engelsk talende, og... Se mere
Rejsebureau uden nogen form for service Personalet er ukvalificeret. Kan ikke redegøre for hvilke rettigheder man har ved aflysning af rejse. Deres telefon betjening er under al ktitik. Sad og v... Se mere
Vi rejste 16.oktober 2022 til Mallorca med 10 timer forsinkelse. Hjemvendt fra ferien indsendte vi 24.oktober 2022 en klage i Corendons system. Klage nummer CXI-2022-2022-3161065027 flynummer CXI 662... Se mere
Kære Corendon Airlines
Kære Corendon Airlines. Den link som I henviser til virker bare ikke. Det burde ikke være så svært at finde mine oplysninger ind i jeres system. Hvis I virklig vil hjælpe så kan I bare kontakte mig både på telefon eller e-mail.
Ventetid i 17 timer!!!!!!!
Ventetid i 17 timer!!!!!!!
På vores hjemrejse fra antalya, blev vores fly forsinket, i min booking stod der at flyet ville gå 15.30 der vi så kommer i lufthavnen stod det så flyet ville gå 16.20 fair nok 1 time at vente er sku til at overkomme. Men så laver de tiden om til 17.20. Så der kl bliver 17 ændre de den til kl 19. Så hver gang 10 minutter før lovet tidspunkt ændrede de det. Det ender med flyet først går kl 08 om morgen og vi har ventet i lufthaven siden kl 14. Så i alt har flyet været forsinket 17 timer !!!!
Skal aldrig flyve med dem igen
Mest latterlige flyselskab nogensinde
Mest latterlige flyselskab nogensinde, for mange årsager til at det overhovedet giver mening at beskrive dem…. Flyver aldrig med Corendon igen.
Vi bestilte ud og hjemrejse fra…
Vi bestilte ud og hjemrejse fra Antalya. Hjemrejse aflyst og udrejse flyttet til en afgang 9 timer senere. Jeg kommer aldrig til at flyve med dem mere - alt for useriøst og utroværdigt.
Super tur til Kreta med corendon
Super tur til Kreta (Chania) med corendonairlines, ingen forsinkelser eller andet, det hele forløb super fint!
Tur/Retur fra CPH - CHQ
Vi havde booket en rejse igennem…
Vi havde booket en rejse igennem solfaktor som brugte corendon 3 dage før vi skulle rejse blev jeg ringet op af corendon at de måtte aflyse vores fly da der var tekniske problemer jeg syntes at det lød mærkeligt så jeg bad dem om at sende det på mail dette gjorde de ikke jeg kontaktet solfaktor som intet havde hørt dagen efter ringet de igen at de kunne tilbyde en ny billet på en anden dag eller pengene tilbage de fortæller så at det er fordi at de har overbooket flyet jeg sagde nej og bad dem tage kontakt til solfaktor da det er dem jeg har købt rejsen af solfaktor var rigtig god og ringet til dem flere gange at de ikke skulle smide deres gæster af flyveren det var de ligeglad med og ringet igen dagen efter de ringet flere gange om dagen i 3 dageni dialog med solfaktor ringet de og truet med bål og brand og først efter der stoppet de med at ringet til mig det er simpelhen det værste fly selskab jeg har været ude for flyver aldrig med dem igen
Vil vælge Corendon igen
Er lige vendt hjem efter en rejse til Kreta på Grand Hotel Holiday Resort (tæt på Hersonissos). Alt fungerede fra at bestille og betale rejsen, check-in i Billund ved selvbetjening og boarding. Der var en dansk kaptajn og dansk steward - samt nogle græske stewardesser. Alle var søde og hjælpsomme. Rejsen gik fint uden problemer. Flyet kan vel bedst betegnes som lavpris, men det betyder ikke noget for mig, at der ikke er skærme i sæderne osv. De har så heller ikke været plaget af strejker som mange andre selskaber har i år. Vi vælger Corendon igen - deres rejser er billigere end tilsvarende rejser til Kreta i uge 30, så vi er alt i alt godt tilfreds.
Vi havde bestilt en tur til Kreta i…
Vi havde bestilt en tur til Kreta i efterårsferien. Den første afgang blev aflyst og vi måtte ændre til et nyt fly. I forgårs aflyste de så igen den nye afgang. Man venter i kø til deres hotline i 50 min og derefter får jeg af vide, at jeg kan komme på et fly 14 dage før eller eventuelt flyve ud fra Kastrup og hjem fra Billund. Jeg afviste, og er nu meget spændt på om jeg mon får refunderet min billet…men jeg tvivler. Mit råd er som andres…betal lidt ekstra og lad være med at benytte dette selskab.
kundeservice er under alt kritik
kundeservice er under alt kritik , man kan ikke komme i kontank med dem .
Et lille problem med at hjælpe os med at få en håndbagage hjem fra tyrkiet kan de ikke hjælpe med..
Amatører
Havde booket med dette selskab (desværre) hvor jeg havde booket efter et bestemt tidpunkt, da jeg skal tjekke ud med to små børn og dernæst direkte ud til lufthavnen (Antalya lufthavn)
Det der sker efterfølgende at de rykker min afgang med ca 8 timer frem. Hvilket betyder nu at jeg skal bruge en masse spild tid med et barn på 1 år og 5 år i en lufthavn.
Jeg ringer efterfølgende til selskabet for at få en forklaring på hvorfor der sker en ændring?
Svaret fra dem er at lufthavnen i Tyrkiet har bestemt tidspunktet. Hvilket jeg synes er et meget underligt grundlag.
Jeg tjekker op på Momondo efterfølgende, hvor jeg kan se at min oprindelige afgangstidspunkt stadig findes, med et nyt fly nummer og mit fly er rykket 8 timer frem.
Jeg ringer igen ind til kundeservice og spørger ind til hvorfor min oprindelige afgang stadig findes med et nyt fly nummer. Det havde da ikke noget med lufthavnes tilladelse som var forklaring ved første kald. Forklaring fra dem var nu at Momondo ikke havde opdateret afgangene endnu, hvilket jeg skød helt til bund og var noget værre L… at fortælle. Da min afgang som er skudt 8 timer frem var opdateret. Jeg bad efterfølgende om at chefen skulle ringe til mig og give mig en forklaring.
Hun ringede så dagen efter, og holdte fast i at ifølge betingelser osv. kunne jeg intet stille op, hvilket jeg også gav udtryk for at forstå. Men i betingelserne står der ikke at man må lyve overfor deres kunder og komme med bortforklaringer og så håbe på at den går.
Min teori er at de har fået sat et nyt fly ind, og har fået den tid som er min oprindelig tid. Og dem som har booket med mit fly nummer har man så rykket 8 timer frem til sent aften. Da vi har købt billetten til en skarpere pris, da jeg kan se på Momondo at prisen på eftermiddagsafgangen er steget med 4.000 kr. iforhold til det jeg har betalt. Ergo er at man vil tjene flere penge, hvilket er helt fair. Men at man prøver at komme uden om med dårlige undskyldninger/bortforklaringer som slet ikke giver meningen. Det er amatører og useriøse virksomheder der gør dette.
Jeg kommer aldrig til at flyve eller rejse med dette selskab efter dette og vil helt klart anbefale at tænk jer om og betal hellere lidt mere for noget mere seriøst.
Hold jer væk !!!
L... selskab !!! Det er sidste gang vi rejser med dem. De har ændret vores fly tider 3 gang og nu har de aflyst vores fly tilbage. Oveni købet skal vi betale ekstra for at ændre vores billet!! Vi ringer til kundeservice for at få hjælp! Men intet hjælp at hente der !
HOLD JER LANGT VÆK !!
Hold jer væk fra dette lorteselskab!!!
Hold jer væk fra dette lo.teselskab - Jeg er ikke taget afsted på rejsen endnu, dog har selskabet formået at ændre mine flyvetider op til 3 gange, for derefter at aflyse hjemrejsen. Jeg har været i dialog med dem og deres kundeservice er ligeså elendig og ringe til at hjælpe en videre - Det eneste de tænker på er mere salg så de kan tjene flere penge, forståeligt nok da det er et lo.teselskab som højt sandsynligt ikke har særlige mange år tilbage i kufferten, med det service de byder deres kunder.
Og hvis du gerne vil aflyse din billet skal du betale over halvdelen :D haha, kæmpe joke!
Aldrig mere Corendon airlines!!!
Aldrig mere Corendon airlines!!!
Hjemrejse fra Antalya, Tyrkiet - 11 timers forsinkelse - ingen kompensation, da rejsen er fra et ikke-euland og flyselskabet åbenbart har hjemsted i Tyrkiet (som heller ikke er EU) - derfor INGEN kompensation, selvom en herre fra Corendon Airlines uddelte sedler i lufthavnen til os passagerer, hvor der stod man kunne søge om kompensation på 400 euro pr. person.
Fin tur med Corendon
Fin, fin tur til Gran Canaria. Alt spillede som det skulle med dansktalende personale og til en pris der var 12.000 kr. billigere end SAS for 3 voksne og et barn. Der var ingen forskel mellem flyoplevelsen på denne tur og alle andre sammenlignelige selskaber. Inden afrejse havde jeg spørgsmål til forplejning ombord og havde ingen problemer med at komme igennem til engelsktalende servicelinje.
Overbookede vores fly!
Overbookede vores fly, som vi bookede for 4 måneder inden rejse. 3 dage inden vi skulle hjem igen, flyttede de vores afgang to gang over flere dage, til 1 dag senere, på forskellige tidspunkter. Hver gang vi talte med dem, sagde de et, men gjorde noget andet. Vi skulle have været landet i København. Men endte i Billund. Vi brugte flere timer for at få fat i dem, til at forstå at Billund og København ikke er det samme. Nu sidder vi midt om natten på vej i tog, med 3 børn, og har rejst over 12 timer fra Mallorca! Ekstrem dårlig service! Ødelæg ikke din ferie, book ikke hos dette firma!
Jeg har for 4 mdr siden købt billet…
Jeg har for 4 mdr siden købt billet billigt hos dem mellem Alanya og København. I sidste øjeblik Ann. de vores rejse og udbyder billetterne til 4 dobbelt pris på nettet. Jeg ringer til dem og de tilbyder at jeg kører til Antalya og flyver til Hamburg og med tog derfra. Jeg har bedt om mine penge retur og købt billet til det 4 dobbelte hos andet selskab. Corendon er færdig i min familie.
Er lige kommet hjem fra rejse med…
Vi oplevede søde smilende stewardesser de var både danske og engelsk talende, og man kunne både betale med kort og kontanter. Desuden dejlige fly med god plads. Så derfor 5 stjerner herfra.
Først er vores rejse forsinket og…
Først er vores rejse forsinket og herefter venter vi 1 time i flyet før vi letter….
Øv bøv
Aldrig mere brug af Corendon Airlines
Vi skulle hjem fra en ferie i Tyrkiet d. 18/7-22 med afgang kl. 11.45. Da vi står ved flyafgang skærmen og venter på at se hvilken gate vi skal gå til, bliver vores afgangs tidspunkt ca. kl. 11.30 ændret til kl. 22.50. (11 timers forsinkelse) Vi får ingen besked om dette eller en begrundelse til forsinkelsen fra hverken flyselskabet eller rejsebureauet.
Vi er flere passagerer der henvender os til Corendon skranken for at hører hvordan vi skal forholde os. Efter et stykke tid bliver vi henvist til at gå til en gate og afvente yderligere information. Efter 1 time kommer der et personale fra Corendon og tilbyder os frokost samt en bustur som kompensation.
Vi får stadig ingen informationer om hvorfor vores fly er forsinket.
Frokosten vi fik tilbudt bestod af et stk. koldt pizzaslice, 10 stk. kolde kartoffelbåde samt en sodavand. Busturen bestod af en tur til et vandfald samt en 3 timer i et shopping center. Der var ingen forplejning på busturen.
Vi fik af vide at der vil blive serveret aftensmad på flyet i form af enten en sandwich eller en snacks. Vi måtte derfor for egen regning købe aftensmad samt drikkelse under vores længe ventetid.
Da vi endelig bliver boardet på flyet ca. kl. 23.00 sidder vi godt 1 time i flyet før vi letter. (Ingen information hvorfor vi skulle vente en time med at lette)
Kl. ca. 01.00 bliver der serveret et lille varmt flutes med en skive ost samt lidt drikkelse.
Aldrig har vi oplevet mere dårlig service eller manglen på dette. Det er virkelig surt at en ellers så dejlig ferie skal afsluttes med sådan en dårlig oplevelse og manglende information.
Helt fin oplevelse
Helt fin oplevelse
Har fløjet med Corendon Airlines frem og tilbage til Rhodos. Positivt overrasket
Venligt personale