Skide fint produkt. De sidder godt i ørene, og dejligt med flere udvalg af størrelser. Søvnen er blevet markant bedre efter at have fået et sæt Copenhagen Calm. Kan varmt anbefales!
Den 23. Marts købte jeg nogle super smarte ørepropper Endda med 4 str. hos Morten CopenhagenCalm. Jeg tror ikke jeg nogensinde har fået sådan en flot betjening. Jeg kunne desværre ikke... Se mere
Hurtig ekspedition og levering. Produktet lever ikke helt op til mine forventninger, og den angivne lyddæmpning i Db er nok overvurderet.
CopenhagenCalm er en webshop der sælger ørepropper. Du finder flere forskellige farver i vores sortiment som du kan købe velvidende om at vi har 30 dages tilfredshedsgaranti. Se mere på copenhagencalm.dk
Danmark
- copenhagencalm.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Andre kiggede også på
Mega god service med hurtig svar fra…
Mega god service med hurtig svar fra kundeservice og hurtig levering !! desuden er de behagelige og gode!
Skide fint produkt!
Kan varmt anbefales!
Lyddæmpning er i mine øjne overvurderet.
Hurtig ekspedition og levering.
Det er svært at vurdere ting fra jer…
Det er svært at vurdere ting fra jer når jeg endnu ikke har modtaget tingene.

Besvarelse fra Copenhagencalm
Det har bare været et helt fantastisk…
Det har bare været et helt fantastisk service. Ørepropperne passede bare ikke lige til mine ører, men hold da op hvor er de venlige. Jeg sendte ørepropperne retur og fik pengene hurtigt tilbage. Kan varmt anbefales.

God kundeservice
God kundeservice.
Selve ørepropperne ikke gode nok til folk med meget lydfølsomhed fx pcs.
Virkede ihvertfald ikke til mig.
Men nem og god retunering uden problemer.

For første gang
For første gang, har jeg nogle ørepropper, som jeg kan holde ud at have i ørerne, mere end en times tid.
Det er skønt.!

Tilpasset ørepropper der virker
Jeg har testet mange forskellige ørepropper gennem tiden, men disse er uden tvivl blandt de bedste til natbrug. De er bløde, behagelige og skaber en effektiv lydbarriere, uden at det føles ubehageligt – selv når jeg ligger på siden. Skønt med forskellige størrelser hoveder, så man kan tilpasse dem efter sit øre.
Jeg bruger dem især, fordi jeg er sensitiv over for lyde som snorken, og her gør ørepropperne virkelig en forskel. Jeg sover markant bedre og vågner mere udhvilet, fordi jeg ikke bliver forstyrret af små lyde i løbet af natten.
De former sig godt efter øret og falder ikke ud, hvilket har været et problem med andre modeller. Jeg oplever heller ingen irritation i øret – selv ikke efter mange timers brug hver nat.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, varen er prøvet på, og virker godt, samt der er ekstra tilbehør med 😃
Efter at have købt et par til mig selv
Efter at have købt et par til mig selv, som jeg er så glad for. Lukker helt af for lyden….har jeg købt et par til min datter…kan anbefales, bløde at have i øret.
Ørepropper i rigtig fin kvalitet og så…
Ørepropper i rigtig fin kvalitet og så hurtig levering. Glæder mig til sommerens festivaler nu, hvor jeg kan sove mere uforstyrret.
Hurtig levering og lækker kvalitet
Hurtig levering og masken er i lækker kvalitet. Klar anbefaling herfra!
Varm anbefaling
Jeg kan varmt anbefale ørepropperne fra Copenhagencalm. De lukker meget støj ude så jeg kan sove roligt om natten.
Ikke særlige gode
Ikke særlige gode. De sidder ikke så rart og så holder de ikke ret meget lyd ude
Sovemasken er rigtig god
Sovemasken er rigtig god, da den lukker alt lys ud og jeg elsker musikken i de små højtaler. Stor anbefaling herfra. :)
Kæmpe plus herfra
I første omgang var pakken landet i den anden ende af landet, men Morten var hurtig til at svare og sende en ny.
Og jeg elsker dem 😍
Jeg sover meget bedre og hører ikke snorkeriet ved siden af mig.
Pasformen er super god i mine ører og de er dejlig bløde, hvilket gør det ekstra skønt at sove på siden uden at få ømme ører.
Super behagelig sovemaske
Super behagelig sovemaske, som har givet mig en god søvn