FDB

Bestiller rigtig meget fra COOP MAD og oplever kun fornem levering og - næsten altid - til tiden. De to gange jeg har oplevet forsinkelser har jeg modtaget besked/sms med beklagelse og med præcist ti... Se mere

Fragt var hurtig. De fleste varer er i orden. Chokolade trøfler lækre,chips lækre, Grønsagslagsagne god,vand ,colaer I orden. Gulerodssnacks havde dog set bedre dage. En pose fiskefilet... Se mere

Min vare var i miserable tilstand da de dukkede 1.20 forsent. Flere at fødevarer havde ødelagt emballage, så de var lige til at smide ud. Alle varene var tilfældigt ned i nogle poser. Flere af varer... Se mere

Dårligeste kunderservice af Karoline !! Vin på tilbud på deres side. Men da man ikke kan få leveret nu, ændrer prisen sig blot til fuld pris. Dette har de altid tidligere vil rette ! Men ikke idag åb... Se mere

Forkert saltindhold

Varer og levering er ganske godt. Ingen problemer.

Men der noget, der trækker ned.

Har lige fået Meyers Butter Chicken leveret. På Coop Mad stå der, at salt indholdet er 0,5 gram salt per 100 gram.

Men på pakken står der 1,1 gram per 100 gram. Det er jo forkert.

Jeg er følsom med salt ,og bryder mig ikke om saltede produkter.
Særligt ikke, når det kostede 102 kr.

Bortset fra det ,så kan jeg godt anbefale Coopmad

29. januar 2019

"Farvel Coop

"Farvel Coop! Om man kan lide Trump eller ej, berettiger det ikke fødevarekæder til at drive hetz imod andre landes demokratisk valgte præsident. Det forstår antidemokrater ikke.
Det er ulækker socialistisk propaganda og gad egentlig godt vide, hvem, der står bag organisationen Dignity .

26. oktober 2018

Manglende varer ! Og forsinkelser

Vi brugte det omkring 15 gange indenfor 6 måneder og vi oplevede desværre at vi næsten hver gang fik varerne for sent, uanset hvor stort tidsinterval vi havde valgt. Vi oplevede også flere gange at vi ikke fik de varer vi havde bestilt og betalt for og politikken med at man får erstatningssager fungerer ikke. På den positive side er at siden fungerer fantastisk og har nogle gode varer. De var altid søde og hjælpsomme når vi skrev eller ringede til kundeservice. Det er bare ikke nok i længden, når der er fejl på bestillingen så ofte. Nu bruger vi nemlig.com i stedet.

17. december 2017

tilbud = bondefangeri 😡

Bestilte varer på tilbud 2 for 1.
Varerne var prismærket fx to for 69,50. Som til bud på Coop mad ofte er

2 for 1 tilbud er så 4 for 69,50.

Men nej 😡

27. februar 2017

Dårlig frugt og grønt

Vi besluttede os her den anden day for at prøve coopmad, I går fredag fik vi så votes første leverange, hvilket var en kæmpe skuffelse. Først og fremmest kom maden store papkasser som ikke kan afleveres i vores normale affaldscontiner. Men den helt store skuffelse kom da vi begyndte at pakke frugt og grønt ud! Vi fik en Papaya, som var fin, en meget overmoden ananas, en pose med brune bananer og bønnespirer der så ret tørre ud og som ifølge deklarationen havde sidste holdbarhed den fredag vi fik dem.
Det er i hvert fald sidste gang vi bruger Coop mad!

25. februar 2017

Gode deal

Har nu brugt Coopmad.dk siden de åbent.
Der har til tider været nogen små problemer (vare der var udsolgt og sådan noget) Men det kan jo ske. Do er det altid friske vare af en gode kvalitet.
Jeg bestiller mest kødproducter som jeg så omskære og fryser ned til en måden af gang. Og hvor det bare skønt at kunne åben fryser of kigget ned iden og vægle det man nu har lyst til.
Og nå der så er problemer er kundeservices altid klar til af hælpe. :)

10. februar 2017

Ganske tilfreds mangler bare liiige det sidste

Vi har bestilt nogle gange nu og er overordnet meget tilfredse. Det er så rart at varerne kmmer til døren og vi blot skal stile på plads mm. Dog er den altid gal med bananerne de er altså med pletter hver gang - dog er kundeservice meget forstående og krediterer beløbet med det samme. Dog håber jeg I snarest får løst dette så vi ikke skal købe bananer et andet sted... derudover vil det være fedt hvis der ikke går så lang tid fra en vare er udsolgt til den er hjemme igen 😀 udover det god service og priserne er også i rimelige

23. januar 2017

Ingen varer

Idag ca. kl.6 tjekker jeg om det er muligt at bestille varer til levering i morgen og ja det har jeg over 2 timer til.
Jeg går straks igang med min bestilling og har lagt varer for knap 1400kr i kurve, går så til betaling hvor jeg opdager at jeg først kan få varerne onsdag. Det forstår jeg ikke da der stadig er over en time igen at bestille varer i. Jeg ringer lidt i kl 7 til kundeservice men de åbner først kl 8.00.
Jeg ringer kl 8 igen for at høre hvorfor jeg ikke kan få leveret varerne tirsdag, når jeg bestiller indenfor tiden.
Jeg får det svar at det er fordi der ikke er flere ture, jeg føler mig virkelig til grin det står jo ikke at der kun er et vis antal ture. Da jeg begynder min bestilling, kan jeg få varerne leveret tirsdag men da jeg kommer til betalingen kan jeg ikke. Så har jeg brugt tid på at komme varer i kurven til ingen nytte, plus den ærgelse at jeg ikke kunne få varerne. Skulle have gæster tirsdag og syntes at det var dejlig at kunne få varerne leveret, men nej desværre. Det vil sige hver gang man går igang med en bestilling, så kan man ikke være sikker på at kunne få den. Det er da dårlig stil. 😂
Heldigvis kunne et af de andre firmaer som leverer varer, leverer mine varer tirsdag.😊 Men en virkelig dårlig oplevelse.

16. januar 2017

Nytårsmenu

Kæmpe stor ros til jeres slagterafdeling. Nytårsmenuen var FREMRAGENDE og velkomponeret. Smagte rigtig godt med mange fine nuancer.
Vidunderligt mad på årets sidste aften!
(Tak også slagteren i Brugsen, Strandvejen, Hellerup)

Anni Hørning

3. januar 2017