Coop Danmark A/S Anmeldelser 388

1,3

nu må i altså tage fat i Super brugsen , Svendborgvej 10, Kværndrup, Denmark, 5772 på fyn. de holder til tider konkurrencer, men de trækker aldrig nogen vinder ? det er så meget fusk for at lokke... Se mere

Forfærdeligt i buddinge centret. Leder nu tilkaldt 3 gange men kassepersonen siger “han er nok forsvundet” om lederen. Jeg har stået og ventet i 15 min for at få lov at købe en bøf nu kører jeg igen.... Se mere

2 lammeskind - fejlleverinh Den 20,maj modtog jeg fejllevering sf 2 lammeskind. Sendte disse retur til COOP,. Idag den 21.juni har jeg endnu ikke modtaget bytte-skind, ej heller tilbagebetaling... Se mere

Hej Coop vi har nu i flere år, kun købt jeres fantastiske hveder, de eneste i landet hvor der var go salt og kardemomme smag. Men ak nu skal vi være sunde den ene dag om året, salt smag er væk, de er... Se mere

1,3

Dårlig

Fik personlig tilbud på økologisk acido…

Fik personlig tilbud på økologisk acido til 13,00 kr Jeg aktiverede tilbuddet og ved køb brugte jeg mit kort. Ved kassen forlangte de 22 kr.
Jeg viste dem hvad jeg havde aktiveret, og de kunne ikke forstå hvorfor den ikke gik ind til tilbudsprisen. Jeg fik penge tilbage men til andre PAS på alt det med så tilbud er noget fis.

27. juli 2023

Lukker lokal butik i Svenstrup

Lukker lokal butik i Svenstrup. Gør derefter hvad man kan for at spænde ben for at andre kan etablere en købmand til gavn for et lokal samfund. Coop lader hellere bygningerne rådne op og smadre hellere lokal samfund med deres arrogance

18. juli 2023

Service

En lille ord service dækker hvad man som kunde forventer når man går i super Brugsen i Gørlev hovedparten af de mennesker man møder er sure persionale
Forleden dag min kone var nede og skulle købe oksefars som var på tilbud kunne hun ikke finde det gik så til slagterafdelingen talte med en ansat og han kunne heller finde det så sagde han når det var i tilbudsavisen havde han ingen forstand på det
I 365 er det ikke bedere mange gange har man ikke fået varerne hjem eller de er udsolgt også selv om det er første dag tilbuddet er der så vi glæder os til den ny Rema butik åbner til efteråret fordi di altid har varerne de averter med

20. juni 2023

Helsingør

Helsingør
Da vi skulle op og handle Idas tog vi pant med
Nogen havde tisset i flaskerummet og der lugtede virkelig grimt - jeg ringer på klokken men der kommer ingen - jeg ringer igen men der er ingen respons så jeg forestiller migration butikken må være fuld af kunder.
Da vi kommer ind ser vi at der står 3 unge ansatte ved kassen og griner - der er 2 kunder i butikkenforuden min datter og jeg.
Da vi kommer op til kassen står der stadig 2 af de unge ansatte og snakker.
Jeg siger til dem at der er nogen der har tisset i flaskerummet og at jeg har forsøgt at ringe på klokken efter dem og får bare svaret at de vil de sige til deres chef imorgen.
Jeg siger at det burde gøres rent nu fordi tisset ligger på gulvet men får igen svaret at de skal de nok sige til deres chef. Kl var 21.15 og de var 3 på arbejde og det var tydeligt at det gad de ihvertfald ikke tage sig af.
Det er simpelthen for ulækkert at i en fødevarebutik ikke sørger for ordentlig hygiejne - jeg er ihvertfald færdig med at lægge mine penge i den butik.

14. juli 2023

Dette vedrører 365 Ølstykke…

Dette vedrører 365 Ølstykke Ørnebjergvej.!
Købte en vandmelon og ca 3 timer efter skulle jeg smage den, men den var dårlig og henvendte mig til butikken med det resterende og ville have den byttet til en anden melon eller druer. Men medarbejderne i butikken var temlige afvisende da jeg jo havde taget hul på melonen! Og ja ellers kan jeg jo ikke smage den!!!!
Sgu underligt at sælge dårlige madvarer Og ikke vil anerkende det eller give pengene tilbage.
Mega dårlig service og møg koncept, og ugidlige og uinteresset medarbejder....

8. juli 2023

Coop Kundeservice svarer ikke

24/6 2023 skrev jeg til Coop Kundeservice. Fik straks svar tilbage, at jeg kunne forvente svar indenfor 2 arbejdsdage. Efter 4 arbejdsdage skrev jeg igen til kundeservice. Nu er det 6 arbejdsdage siden, og jeg har ikke fået svar.
Så kontakter jeg kundeservice på chatten. Får besked om, at jeg bliver sendt videre til en agent. Der er nu gået 27 minutter uden svar. Min tålmodighed er opbrugt.

3. juli 2023

Det må være en ommer, Coop

Så kan man læse på de sociale medier, at Superbrugsen vil fører nogle af Irma-varerne. De er så blot forbeholdt kunder og medlemmer øst for Storebælt.
Som mangeårigt Coop-medlem føler man sig i den grad taget ved næsen. Hvad i alverden er det for en forretningsmodel, som diskriminerer medlemmer og kunder på den måde? Vi er også interesseret i kvalitetsvarer.
Måske kan skulle opsige sit medlemskab🤔

26. juni 2023

Blev bedt om at finde et andet sted at handle

På besøg i butikken 365 på Hjertingvej/Grådybet Esbjerg i dag kl. 14:42 havde min pårørende en ubehagelig oplevelse. En vare var angivet til en pris, men da min pårørende kommer til kassen siger ekspedienten: Du er godt klar over at denne vare koster x kroner? Den nævnte pris var så godt som dobbelt så meget som angivet på skiltet ved varen i butikken. Det var min pårørende ikke klar over. Der opstod ved anden kundes indblanding noget diskusssion om varens pris. Der kom en anden medarbejder tilstede, som forsvarede den forkerte pris ved at sige “I må jo lige give os lidt tid” -attituden var ikke venlig. Min pårørende beslutter sig for ikke at ville købe varen, da prisen nu var dobbelt så høj. Min pårørende havde købt andre varer på tilbud og blev spurgt om høn ville have en bon. Ja var svaret, jeg føler mig nu forpligtet til at checke priserne. Ekspedienten sagde så: Så kan du jo finde en anden forretning at handle i!
Det lyder ikke som en butik jeg selv har lyst til at handle i😱

21. juni 2023

Jeg ville godt have et personligt…

Jeg ville godt have et personligt medlemskab i Coop så jeg betalte 200 kr og blev medlem , så forventede jeg at jeg kunne bruge personlige tilbud , men nej fik jeg at vide da jeg klagede min nød til medlemsservice , "det kan du først få efter 14 dage , vi skal bruge nogle algoritmer af din købsvaner?????" Det kunne Coop have fået så let ved at tilføje et spørgeskema om mine købsvaner, en anden ting som jeg bare ikke fatter er ,når man har valgt nogle personlige købeønsker , og varen ikke findes i butikken kan man ikke slette ønsket , det burde være en nem ting i vores computter verden. Jeg mener ikke Coop tager ønsker alvorligt . Jeg er dybt skuffet over Coop . Coop mangler rettidig omhu for deres kunder . Det havde være så nemt at lave et spørgeskema så man kunne få tilbud med det samme, jeg synes jeg er bondebanget og snydt , intet sted fik jeg at vide jeg først kunne få personlige tilbud efter 14 dage . Skam Jer Coop. Medlems nr 33452233

12. juni 2023

Kunne det tænkes at Coop A/S

Kunne det tænkes at Coop A/S - af sig selv og i kraft af deres CSR strategi - imødekommer ønsket fra Ukraine om at boykotte den amerikanske koncern Mondelēzi med deres salg af bl.a. Marabou, Daim og Oreo i Rusland? Det med at sidde og vente på andre skal tage førertrøjen på, er et tegn på dårlig dømmekraft og viser noget moralsk problematisk netop pga. det folkemord, som Putin har igangsat i landet.

11. juni 2023

COOP, dagligvarebutikkernes GRIB.

Den gode gamle danske andelsbevægelse …. det er netop her, at det nuværende COOP har sit historiske udspring. Der er imidlertid ikke meget tilbage af ånden og tankerne fra den tid …. for at være helt præcis; “intet”!
Jeg har været en trofast kunde i dagligvarebutikkerne med skiftende navne i en menneskealder, men nu er bægeret med negative oplevelser fyldt, og det er slut med at være til grin. Jeg har som pensionist valgt at følge trop med tusindvis af andre danskere i den forståelige kundeflugt, som i øjeblikket pågår hos COOP. Det piner mig, men tvunget af omstændigheder, der uden tvivl bunder i blakket moral, kritisabelt ringe købmandsskab og dårlig ledelse …. udviklingen i COOP DAGLIGVAREPRISER !
Jeg betragter COOP som svaret på fuglenes gribbe, som prøver at tørre hyppige og ublu prisstigninger af på henholdsvis Corona, Putin, inflation, andre konjunktur-mekanismer og hvad man ellers kan grave frem af dårlige undskyldninger. Jeg har med glæde omlagt mine daglige indkøb til at foregå i enten Bilka, Netto eller Rema 1000, hvor jeg oplever at spare ca. 40% på varer med samme eller endnu bedre kvalitet.
Det er sørgeligt at være vidne til COOP’s åbenlyse deroute. De burde skamme sig over denne behandling af den skrumpende kundekreds, men det er der nok ingen chance for, at de gør! Det lakker mod enden COOP …. desværre!

3. juni 2023

Arla 24 et godt produkt men IKKE til Coop 365 kunder

Arla 24 et godt produkt jeg gerne betaler ekstra for... Coop kan godt finde ud af Konceptet"Gård til Bord indenfor 24 timer" i Kvikley men IKKE i 365 butikkerne hvor mælken er flere dage gammel, har set det op til 7 dage.... det er ikke personalets skyld... det er allerede for gammel når de modtager det ? kører Coop en karusel ? når de 24 timer udløber... sender de det så retur og videre til 365 Butikkerne ? Dette problem er ikke lige opstået ... det var heller ikke hele sidste år muligt at få frisk Arla 24 i 365/fakta butikkerne

11. maj 2023

Coops kundeservice besvarer ikke emails!

Vi købt et produkt til over 7000kr online, som vi har udfordringer med at få til at virke optimalt. Vi har endnu ikke hørt fra kundeservice - nu 11 dage siden jeg skrev til jer første gang. Kun jeres standard svar at I har modtaget e-mailen er den eneste email jeg får fra jer. Synes virkelig det er dårligt, når man ikke ved om det er en reklamation som skal sendes tilbage eller ej. Når man ingen form for hjælp får!

3. maj 2023

Dårlig service

Jeg har købt et glas marmelade ved Coop. Der var en sort rusten skrue i marmeladen. Jeg kontakter Coop og de vil gerne har tilsendt skruen.
Jeg får derefter svar fra dem,at deres leverandør siger,at det ikke er en skrue fra dem da den er sort, er rund, er rusten og magnetisk.
De skriver, at den måske kan ha været i bærrene.
MEN FAKTA ER AT DEN VAR I MARMELADEN, om det er i bærrene eller andre steder rager mig…
Jeg har hverken bedt om penge retur eller andet, kun gjort dem opmærksom på problemet, men de fralægger ethvert ansvar.
Hold nu kæft en dårlig service…
Desværre kan man ik gi 0 stjerner på trustpilot…

9. maj 2023

Er dette din virksomhed?