Jeg har i dag været i kontakt med Coop kundeservice i forbindelse med hjælp til at komme på Coop appen. Desværre fik jeg ikke fat på medarbejdernes navn. Men stort tak for en fantastisk service i te... Se mere
Alt for mange pris fejl, halvdelen af de gange jeg bruger scan selv app'en er prisen højere end hvad der bliver skiltet med. Personalet kan intet stille op og henviser en til kassen. Men så ryger... Se mere
KØB IKKE ELCYKEL I COOP. Jeg ønsker ikke at andre mennesker skal opleve den betjening jeg fik hos Coop. Find et andet sted at købe cykler - jeg fik modtog først alle delene til cyklen efter over en m... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
På coop.se hittar du matinspiration, 7000 recept, erbjudanden och 700 butiker
Sverige
- www.coop.se
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fantastisk kundeservice i telefonen …
Desværre fik jeg ikke fat på medarbejdernes navn. Men stort tak for en fantastisk service i telefonen.
Køb El-Cykel
Jeg har købt en El cykel i Brugsen og er super tilfreds.
Servicen er helt i top
Jeg vil gerne dele en oplevelse fra en…
Jeg vil gerne dele en oplevelse fra en brugsforening i Ulstrup, som jeg håber kan bruges konstruktivt.
Jeg benyttede Scan Selv og scannede samt betalte mine varer korrekt via telefonen. Systemet udtog mig ikke til kontrol. Da jeg gik forbi den gamle kasse, blev jeg råbt an af en medarbejder, som ville kontrollere, om jeg havde betalt, og bad om at se min telefon.
Jeg oplyste høfligt, at varerne var betalt, men blev alligevel mødt med mistanke. Det var en ubehagelig og overraskende situation, især fordi Scan Selv netop bygger på tillid og systemstyrede stikprøver.
Jeg er sikker på, at medarbejderen mente det godt, men oplevelsen føltes grænseoverskridende og kan for sårbare mennesker være meget utryg eller direkte nedbrydende.
Jeg håber, at butikker med Scan Selv vil være opmærksomme på:
at følge systemets egne kontrolprocedurer
og at håndtere kunder med respekt og uden offentlig mistænkeliggørelse.
Scan Selv skal være en tryg og tillidsbaseret løsning – ellers mister den sin værdi.
Venlig hilsen Erik Jensen
Danmarksmester i forkerte priser og ingen tilbudsvarer på hylderne !!! !!!
365 Dannebrogsgade 58 9000 Aalborg
Afgift på Kaffe.
Dagen efter Mette Frederiksen på tv annoncerede at afgift bliver sat ned på Kaffe satte 365 min foretrukne instant kaffe 20.- OP !!!
Arla 24.
Arla 24 fra jord til bord på 24 timer I 365 hedder det fra jord til bord på 9 dage ? kan ikke forstå Arla finder sig i det ? I deres Kvikley butik lige ved siden af kan de godt finde ud af det ? tror de sender det gamle mælk tilbage til lageret hvor efter det sendes til 365 Butikkerne ?
Priser.
Priser er de så dårlige til ... de skilter med en pris nede i butikken OG en anden ved kassen !!! så TJEK !!
TILBUD....
de er virkelig dårlige eller beviste om IKKE at have for mange tilbudsvarer hjemme... det er næsten umuligt selv ved første dag på tilbudsugen og er det udsolgt kommer der ikke flere varer igen......
Super dårlig kundeservice.
Super dårlig kundeservice.
Jeg ventede 1 time og 10 min. på at få kontakt med kundeservice.
Det er ikke okay, Coop
Jamen 3 verdens oplevelse
Jamen 3 verdens oplevelse. Tlf gaflet på 3. Verdends oplevelse, ny s25 ultra 512 gb, gaflet i Aaborg terminal .
Jeg tror lige jeg kontakter bT.
Købte flere forskellige donuts,alle…
Købte flere forskellige donuts,alle tørre og gamle!personalet i butikken i gislaved stod og fjollede i butikken,selvom der stod 2 ventende kunder ved kassen,dette var i butikken i gislaved
Jeg skulle have et rugbrød jeg kan godt…
Jeg skulle have et rugbrød jeg kan godt lide flerkorns brød fra coop men det kan ikke fåes mere det er udgået fra deres sortiment men det er ikke den lokale brugs der bestemmer det er coop så det dem der bestemmer hvad du skal spise hvis du er alkoholikere eller ryger kan du få alt det du vil have det kunne være at de skulle skære ned på alkohol og tobak det kunne nok give et bedre liv for mange
Køb ikke el artikler på Coop
Køb ikke el artikler på Coop. Ved reparation ventetid over 4 uger, før du får at vide, om din vare kan repareres eller skal erstattes/refunderes.
Coop 365 Åbyhøj
jeg skulle ind og handle her til aften i coop 365 i Åbyhøj i Århus jeg vil først og fremmest sige, at jeg er fuldstændig i chok over hvordan jeg blev mødt af deres medarbejder som skulle hjælpe mig med deres flaske automat man kunne tydeligt se at den ældre mand var en slags manager eller noget i den stil, han smækker først døren i hovedet på mig efter han har sagt at man kun skal ringe på en gang, så siger jeg til min mor som jeg er sammen med “hold da op en tone” hvor han så anden gang åbner døren og siger hvad siger du? Helt flabet, jeg vil bare dele min ubehalige oplevelse, da jeg selv har arbejdet som butiksassistent før i tiden og jeg ved det er en forkert måde og handle på. Jeg håber ærligt der er nogen der tager en snak med ham om hvordan man behandler kunder for det er simpelthen ikke iorden, jeg havde et lille barn med mig der blev utryg og bange for en voksens mands opførsel
Køb aldrig noget igennem Coop
Køb aldrig noget igennem Coop. Købte kaffemaskine i Marts 2024, sendte den retur i Maj 2024, da den var defekt. Fik den tilbage i JULI 2024 fra SVERIGE!! Måtte hente den i HERLEV, bor i SØBORG ved Buddinge st. ( ingen bil), skulle med bus ca. 20 min frem og tilbage med en pæn stor pakke!. Og nu retur igen 7 oktober. Så køb ikke vare igennem Coop. Og i gen information
Jeg skal selv ringe og vente ca. 40 min før jeg er i gennem, det helt godnat.
Dejlig butik med gode lokale varer…
Dejlig butik med gode lokale varer også. Og andelsejet - det vil sige kunderne ejer den.
Pas på med at købe melblanding i coop…
Pas på med at købe melblanding i coop ,jeg har i mange år brugt melblanding fra coop til rugbrød,brunchboller, osv . Men i juni 2024 ville jeg bage deres brunchboller som jeg har lavet mange gange før ,denne gang var jeg dog uheldig at der var en lille sten i og det har resulteret i at jeg fik knust 2 tænder og har pt brugt over 8000 kr på tandlæge. Jeg har kontaktet coop kundeservice, efter 4 lange måneder hvor de ikke svarede fik jeg så besked om at det kunne de ikke gøre noget ved og de ønsker ikke at advare andre kunder ,så derfor denne anmeldelse, har været en dyr og smertefuld oplevelse jeg ikke ønsker for andre kunder .
Betalings app
Betal med din app kan ses i eks. Kvickly Strandlodsvej. Dette forsøgte jeg så igen for 4, gang siden en opdatering med mitid har fundet sted. App'en er helt død og da jeg spurgte den midaldrende kassemand om problemet udløste det så forskellige løsninger som jeg allerede havde forsøgt incl. kontakt til serviceafdelingen, der ikke svarer telefonisk og skriftligt efter uendelig land tid dog kun med nye spørgsmål telefon type app osv men det kommer ikke problemet til
livs.
Det er ærgerligt, da COOP's app ellers fungerer meget tilfredsstillende, men forhåbentlig har den nye Forkvinde og nye rådgiver fat i nogle gode løsninger.
Var i coop 365 og købe morgenbrød
Var i coop 365 og købe morgenbrød. Da jeg kom til kassen sad der en ung pige. Da hun åbnede posen og skulle til at røre ved morgenbrødet bad jeg hende om ikke at røre brødet Da hun .ikke havde handsker på. Beskeden fra hende var at jeg bare skulle slappe af. Uartige pigebarn helt uden opdragelsen mangel på instruktion fra ledelsen i butikken. Tænker det er en af grundede til at det ikke går godt for coop. Ingen gider blive behandlet sådan.
Nid gud
Nid gud. ales teua ales alt essen fruit and vegtebles nid frish prix garantie shlim brot un flaish so teua und fil nid gud pesonal imma bose imma shaue wi gefennis eine karre foll mid essa 360 franka . he nid nomal . I lassa dord und wek gegane. Ny wida ! ciao
Dårlig webshop og manglende varer
Fik lagt en masse varer u indkæbskurven. Da jeg skulle til at betale måtte jeg fjerne 60-70% sf varerne da jeg fik besled at varerne ikke var på lager.
Jeg opgav at handle online på coop.se
Under al kritik
Valget står på el lad cykel fra coop eller fra bilka valget falder på coop da de naturligvis ifølge coops kundeservice giver medlems bonus ligesom Bilka giver bonus i form af rabat mærker, vi vælger at støtte coop.
Men nej ingen bonus går ikke ind, ringer til kundeservice og spørger pænt om min bonus får en medarbejder i røret som forklare at deres regler blev lavet om i maj 2023 okay det var så ikke det svar jeg fik før køb af cykel, for så havde jeg lagt mine 17000 i bilka.
Magen til dårlig service har jeg aldrig oplevet også at i lyver en direkte op i ansigtet det er under al kritik.
Overvejer at returnere cyklen.
Også er i da også de eneste der ikke svarer folk på deres anmeldelser. Der er plads til forbedring.
Ingen økorasp
21 dage uden øko rasp i forretningen på Christianshavns torv😱
Elendig app der hele tiden skal opdateres
Hvis man kunne give nul til deres app så ville de ikke få mere