Jeg bestilte for nylig 2 Jr. Farm L højhuse . Det var lynhurtig levering. Kunne hente dem allerede næste dag... Men...de kom i en kæmpe stor kasse. Der kunne være mindst 2 høhuse mere i kassen. Den va... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
"Why should games be so expensive?" "We must be able to sell video games cheaper"
From these two original thoughts came the main desire to form Coolshop back in 2003. This was to become the foundation for what is Denmark's largest and now one of Europe’s fasting growing online video game and accessories stores.
Mark one of the co-founders said “if we are big enough, then we can buy in such large quantities that we can skip over several links in the supply chain, thereby achieving significant savings”. Mark was of course right in letting this idea form the backbone of the business. So, since this day we have formed and built on the philosophy, we choose to call The Magic Five Points:
“We would be best on price, service, information, security and selection.” It was therefore natural to choose the Internet as a platform to sell games as this allowed us to offer our lower prices to a much larger and wider audience. Indeed, Coolshop holds over 200,000 games which are ready to dispatch the same day they are ordered.
The Internet has also given us the opportunity to provide more detailed information on our products. From the outset we decided to offer trailers and videos across the entire product range to enhance the shopping experience. We wanted to make shopping with Coolshop easy, fun and informative – most importantly we didn’t just want the experience to be like reading the back of a box in a shop!
Two of the Magic Five Points are service and security. How could we give the user the same comfort as in a normal shop where an assistant is always nearby to lend assistance? Normally it can take days to get the answer to an inquiry via e-mail. The answer was chatting directly with an employee without delay or queue; so we introduced our Live Chat Service. We have built a professional and friendly support team chatting every week with thousands of customers. With a large database of happy customers to back this up - this really is something which has proved to be a great success!To this date we have reached over 2,700,000 customers and now operate stores in Denmark, United Kingdom, Germany, Norway, Finland, Sweden, Netherlands, and Iceland.
"It's great that so many people have taken to our website and the philosophy for which it as been built - we will continue to build on the Magic Five and the success that is Coolshop”
Jacob Risgaard, Coolshop

Buy today - Receive even tomorrow!
Loftbrovej 28-30, 9400 , Nørresundby, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
De overholder ikke Købeloven, undgå dem

Besvarelse fra Coolshop
Bestilte 2 kg proteinpulver… som i øvrigt er ret billige i forhold til andre steder. Modtog det allerede to dage efter bestilling… meget begejstret! Hold endelig i gode priser 💪🏻😃🤟🏻

Godt pokemon Z-A
😃😃😃😃.
Ok.
Pakken tak.
Hilsen
Hans Peter

God butik
Købt flere ting hos dem , rigtig gode produkter og god pris og rigtig hurtig levering . Kan helt klart anbefales at købe og handle hos dem.

Coolshop.dk følger ikke købeloven
Jeg har en aqara u200 smart lås som blev ombyttet med meget besvær for nogen md siden nu efter ca 3 md får jeg samme fejl på den nye. Jeg kontakter coolshop for 1 md siden og vi skriver frem og tilbage, coolshop siger de afventer svar fra producenten om ombyttetning igen da coolshop ikke selv kan tage den beslutning, ifølge købeloven er det forhandleren ansvar at vurdere ombyttetning. De vælger at forsinke sagen ved at give producenten skylden for det dem som skal bestemme ombytning og ikke forhandlen.

Besvarelse fra Coolshop
Købte sidste år to slushice maskiner Sobczyk. Pludselig "eksploderer" den ene beholder og knækker. Jeg kontakter CoolShop, og får tilsendt en "ny", der er fyldt med fedtede fingre, rester af klistermærker og røde saftrester.
Kontakter dem igen og de beklager og får tilsendt en ny, som jeg modtager i dag. Stadig med fedtede fingre, klistrede saftrester på indersiden (dog gule denne gang) og gammel snavs, jeg kan kradse af i klumper. Får egentlig okay respons fra CS, men der må være noget i kontakten til leverandøren, der ikke fungerer.
Har dog stadig ikke hørt fra jer nu hvor det er 2. gang. Man skal ikke undervurdere slushicetørstige børn i hedebølge.

Besvarelse fra Coolshop
Købte for noget tid siden en cykel til vores dreng på 5 år, men kan kunne ikke passe den, så derfor gik der lidt tid før han tog den i brug. Det viser sig så at bremserne på den ikke virker og den derfor er ubrugelig. Coolshop ønsker ikke at tage ansvar og skriver blot at vi skal køre den til en cykel mekaniker, som vi selv skal betale.
Er virkelig skuffet over at have brugt så mange penge på en cykel vi ikke kan lade ham cykle på fordi den ikke er sikker når bremserne ikke virker!!!
Så jeg vil klart gå udenom Coolshop og finde et sted hvor de tager ansvar for deres produkter.

Besvarelse fra Coolshop
Kunne de få 0 stjerner så havde de fået det.
Jeg købte en gave til min kæreste, men åbenbart i “for god tid”. Hos coolshop har du kun 30 dages mulighed for at bytte en vare uanset, om det er en gave eller lign.
Da jeg så får fat i deres kundeservice bliver oplevelsen ikke bedre, jeg får blot afvide af en lidt for flabet support medarbejder, at jeg selv skulle have anmodet om en forlængelse af de 30 dage.
Så hvis du gerne vil føle dig snydt og dum så skal du endelig bare købe dine varer hos Coolshop.

Besvarelse fra Coolshop
Det var en gave til en ung mand , og han er super tilfreds

Besvarelse fra Coolshop
Indsendte min Dreame robotstøvsuger til en garanti reparation for snart halvandet måned siden. Efter halvanden uges tid skrev de at den nu er modtaget og at den ganske rigtigt ikke virker - de vil derefter sende den videre. Herefter er der ikke sket mere og de svarer ikke på henvendelser vedr. status for reparationen. Jeg har derfor også bedt om blot at få pengene tilbage, men ved den henvendelse ghoster dig mig også nu. Så handel kun hos Coolshop.dk hvis du er sikker på at du ikke får brug for at lave en reklamation.

Besvarelse fra Coolshop
Der står de er online på chatten og svarer aldrig !!!! Dårlig service

Besvarelse fra Coolshop
Jeg bestilte lørdag aften og allerede mandag formiddag kunne jeg hente min pakke.
Det er altid en fornøjelse at handle hos Coolshop.
Hurtig levering og gode priser

Besvarelse fra Coolshop
Plejer egentlig at være glad for at handle på Coolshop. Men bliver voldsomt irriteret, når de reklamerer med prismatch og når man så kontakter dem for at prismatche, så er der pludselig alle mulige "krumspring" som gør, at de lige præcis i dette tilfælde ikke kan prismatche. Jeg har lige bestilt en solspray, som jeg kort efter - i forbindelse med køb på en anden side ser - at jeg kan få samme spray 38 kr. billigere. Coolshop kan ikke prismatche, da de også medregner fragt. Come on - så lad da hellere være med at flashe, at I prismatcher!

Besvarelse fra Coolshop
Er mega tilfreds med deres hjemmeside samt håndtering af de produkter som jeg bestiller osv🙌❤️❤️😊
Mvh Nino H

Besvarelse fra Coolshop
Jeg har endnu ikke modtaget mine varer efter næsten 14 dage. Der står de er afsendt men ligger hos en leverandør.
Jeg har prøvet at komme kontakt med både chatten på hjemmesiden og med deres kundecenter, men det virker som om at alt er overladt til robotter, så det er helt umuligt at få fat i nogen. Jeg står derfor nu og har betalt for mine produkter, men kan ikke få fat i nogen fra Coolshop. Under al kritik.

Besvarelse fra Coolshop
Vi har nu ventet i 3 måneder på at få vores støvsuger, som vi sendte tilbage da den ikke virkede…. (Det er anden gang den bliver sendt tilbage) da vi fik den første gang virkede den slet ikke…. Efter 6 måneder virkede den ikke igen!!! Det er en støvsuger til over 3000kr, så man burde mene den skulle holde mere end 6 måneder… nå, men vi har tjekket op på købeloven og snakket med vores advokat - og vi har krav på at få pengene tilbage, da vi ikke har fået vores produkt tilbage indenfor rimelighedens grænser….I bestemmer selv næste step.

Besvarelse fra Coolshop
Hurtig levering 🚚 og parfumen var knap 400,- billigere end mit normale første valg… klar anbefaling herfra

Besvarelse fra Coolshop
Jeg køber en Fitbit charge 6 tracker. Fitbits trackeren kan bruges til svømning (har haft andre modeller tidligere). Denne tracker viser sig så efter 3 dage ikke at kunne lade (nok pga vandindtrængning) så jeg indsender en reklamation.
Nu starter absurditeterne. Jeg kan vælge mellem refusion eller erstatningssager. Jeg vælger refusion. Jeg returnerer trackeren (ingen problemer) og coolshop vender tilbage med, at de har været i kontakt med Google (der ejer Fitbit) og coolshop ikke kan gøre noget, da trackeren er forbundet til min Google konto. De informerer mig om, at jeg får en mail fra Google og at de returnerer trackeren til mig.
Jeg svarer, at jeg ikke ønsker en ny tracker men pengene tilbage (som jo var en mulighed) - og at jeg i øvrigt ikke har modtaget nogen mail.
Nå - men da det nok skyldtes vandindtrængning - og jeg ikke havde returneret det i original emballage, så kunne jeg ikke få pengene tilbage. Og de kunne da godt se, at Google havde sendt mailen til coolshop, men de klistrede indholdet ind i svaret og skrev at jeg ville høre fra Google.
Nu har jeg ikke hørt fra Google og har fået en ubrugelig tracker tilbage.
Coolshop svarer ikke - og har tydeligvis den holdning, at de ikke har noget ansvar - selvom det nu er meget tydeligt for mig, at det er dem som sælger det skal håndtere sagen.
Næste trin må være Forbrugerklagenævnet

Besvarelse fra Coolshop
Jeg bestilte først en elektronik pumpe til vores Outwell-telt. Da jeg ikke hørte noget, måtte jeg dagen efter rykke for det, men de kunne ikke love det var klar da jeg var i området i et andet ærinde. Så måtte køre hjem. Jeg lagde samme dag en ny ordrer med modtog ikke nogen sms om at det var klar, så måtte jeg rykke igen 2 dage efter.
Engang var varerne klar på click & collect få timer efter, nu går det dage, og uden man nødvendigvis hører noget. Utrolig dårlig kundeservice. Kører i Jysk eller JemogFix næste gang.

Besvarelse fra Coolshop
Bestilte en pakke før tid igår, så var meningen den skulle sendes samme dag. Fik en mail om at den var pakket kl 0700 imorges og nu kl. flippin 15.47 står der hos gls at de stadig ikke har modtaget pakken. :/