Scam!!! På den HELT hårde klinge! Man køber en varer og i det HELT fine print står der, at man bliver skrevet op til et gratis prøveabonnement, som vil udløbe efter 14 dage, hvorefter man betaler 1... Se mere

VIRKELIG DÅRLIG OPLEVELSE Når man køber noget bliver man automatisk opskrevet til et medlemskab på 149kr om måneden. Man får ingen besked om dette, det fremgår ikke af ordre eller mail fra coo... Se mere

HVAD sker der lige man er pludselig bundet på et abb til 149 kr uden man har bedt om et abb, men bare købt et batteri på coolio´s hjemmeside. dette grænser til bondefangeri af højeste og det skal bare... Se mere

Jeg fik på intet tidspunkt under handlen et indtryk af, at jeg blev medlem til efterfølgende 149 kr per måned. Det fremgår heller ikke tydeligt af faktura. Og jeg ville ikke have købt produktet, hvi... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Coolio.dk har et bredt udvalg af produkter til lave priser.

1,2

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Super god service og hurtig levering

Jeg har været rigtig glad for at handle hos Coolio og kan varmt anbefale hjemmesiden. Kun to dage efter min bestilling modtog jeg mit produkt. Produktet var defekt, og jeg fik med det samme tilsendt et nyt gratis, der virker som det skal. Det er god service! Jeg var i kontakt med medarbejderen Karina, der er høflig og ydede en super god service. Tak.

22. februar 2019

Det var flot

Det var flot, Coolio.dk.
Det er godt nok sjældent jeg har overset når noget, man køber, starter et abonnement, men hos jer er det lykkedes mig ikke at opdage det, hvilket jo så er 450,- i lærepenge til mig.
Det er måske lidt stramt at give jer én stjerne på baggrund af min egen uopmærksomhed, men da jeg generelt synes at det er en ærgerlig måde at tjene penge på, som går ud over folk, som ikke er klar over det - eller folk, som mig, som bare sover i timen, må det være sådan.

20. februar 2019

Bondefangeri

Bondefangeri, du vil efter at have handlet, blive opkrævet 149kr Per måned.. hver måned .., for et medlemskab....KØB IKKE VARE HOS COOLIO.DK
DO NOT BUY

19. februar 2019

BUNDEFANGERI!!!

BUNDEFANGERI!!!
Min mand og jeg købte uafhængig af hinanden et juletræstæppe og et julemandskostume. Efterfølgende blev vi opkrævet et medlemsgebyr, som ingen af os havde læst noget om (hvilket vi ellers begge er meget opmærksomme på). Da vi undersøger det nærmere ser vi, det står med småt på deres hjemmeside.
Det endte med at blive et meget dyrt juletræstæppe og julemandskostume, som tilmed var i dårlig kvalitet.
Øv!!!!!

18. februar 2019

Har modtaget en vare som ikke virker…

Har modtaget en vare som ikke virker som det skal
Har skrevet en mail så enten får jeg et nyt produkt fra dem eller pengene retur
Og kan se der er et abonnnet som man bliver tilmeldt atomastisk efter 14 da
Så lad være med at købe hos dem
Tjek lige trust pilot før du begynder at handle

15. februar 2019

God foretnings moral

God foretnings moral. der er ingen problemer med at komme ud af et medlemskab. Så her køber man billig og varen kommer hurtig frem
Ib Jessen
6340 Kruså

Super !

Super hurtig levering og god kunde service!! Vil klart anbefale
Du bliver tilmeldt deres abonnent , som er på 150,- men kan nemt opsiges, skriv en mail til deres kundeservice , husk at få en bekræftelse til sendt !! De svare super hurtigt 👍

Pas på de svindler

Pas på de svindler, køb aldrig ting der, men får et medlemskab, og man kan ikke slette medlemskabet igen. Jeg råder folk til at spærre deres bankort, det er den eneste mulighed, ellers bliver de ved med at trække pengene

2 eller 3 stjerner ...

2 eller 3 stjerner ...
Købte et Segboard af mærket Brigmton. Kender ikke mærket men googlede det, og fandt det lødigt.
Prisen (800,-) lå nok inden for det man må kalde for godt til at være sandt sammenlignet med priser generelt på kvalitetsboards. Den slags holder jeg mig helst fra, for at undgå at blive snydt. Men min datter pressede på - og det var jo trods alt hendes egne penge som vi brugte - så vi tog sammen chancen.
Lang levering - men det ville også komme fra et fjernelager, blev vi oplyst om på mail.
Boardet virkede desværre ikke da vi modtog det. Reklamerede og efter en træg mail korrespondance - som dog bevægede sig hver gang jeg rykkede for det (måske et underbemandet personale?) - endte det med en returseddel og mine penge tilbage.
Derfor en meget blandet oplevelse som mest af alt var præget af utryghed, da jeg først følte lettelsen i det øjeblik jeg så pengene på min konto en måned efter bestillingen blev afgivet.
Det er grunden til at den sidste stjerne i min anmeldelse som firmaet måske fortjener mangler (eftersom jeg trods alt ikke fik ret i mine bange anelser).