Scam!!! På den HELT hårde klinge! Man køber en varer og i det HELT fine print står der, at man bliver skrevet op til et gratis prøveabonnement, som vil udløbe efter 14 dage, hvorefter man betaler 1... Se mere
VIRKELIG DÅRLIG OPLEVELSE Når man køber noget bliver man automatisk opskrevet til et medlemskab på 149kr om måneden. Man får ingen besked om dette, det fremgår ikke af ordre eller mail fra coo... Se mere
HVAD sker der lige man er pludselig bundet på et abb til 149 kr uden man har bedt om et abb, men bare købt et batteri på coolio´s hjemmeside. dette grænser til bondefangeri af højeste og det skal bare... Se mere
Jeg fik på intet tidspunkt under handlen et indtryk af, at jeg blev medlem til efterfølgende 149 kr per måned. Det fremgår heller ikke tydeligt af faktura. Og jeg ville ikke have købt produktet, hvi... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Coolio.dk har et bredt udvalg af produkter til lave priser.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
SVINDEL!!!! - KRAFTIG ADVARSEL!!!!!!!
SVINDEL!!!!
ADVARSEL!!!!
Der bliver automatisk oprettet et medlemsskab og derefter trukket 149 kr/md.
Svindel
Svindel. Opretter et abbonement ved handel og trækker 149 kr om måneden. Det er ikke muligt at opsige abbonementet via hjemmesiden
Hvordan kan man hæve fast beløb fra…
Hvordan kan man hæve fast beløb fra folk??? Forventer alle penge retur.
Intet svar på e-mail eller telefon?? Pakke mangler??
Har prøvet at få kontakt til dem i en uges tid nu uden svar. Min pakke er ikke kommet frem og man kan hverken få kontakt til dem på telefon (den er altid lukket åbenbart) eller få svarer på den formular som man skriver til dem. Har nu skrevet 2-3 e-mail til dem siden d.10/1-2020 (den dag pakken skulle have været her men blev sendt retur pga forkert adresse hvilket er blevet rettet nu)
Jeg forstår ikke hvordan man som firma ikke ser på sine e-mails eller ikke har åbne telefon tider så man kan få løst de problemer eller svare på spørgsmål fra kunder?
Har også lige opdaget at de har trukket…
Har også lige opdaget at de har trukket 149kr på min konto. Læste så at man skulle gå ind på min side og for at få sine penge igen. Det er simpelthen umuligt !!!! Venter på at kundeservice kontakter mig.
Ikke en webshop
Ikke en webshop. Trækker en subscription på 149/måned. Burde være forbudt.
opdateret!
Bondefangeri
Coolio.dk opkræver 149 kr for et "medlemskab" uden værdi.
De hæver penge hver måned uden at gøre opmærksomme her på unden faktura eller andet så man kan opdage det!!! føj føj føj!!! bondefangere !!!!!!!
Tak for ingenting og utrolig dårlig service Coolio.dk
Efter jeg har rettet henvendelse til dem, har jeg fået fin service og pengene retur, hvilket var super flot! - tak !
Svindlere
Svindlere, der stjæler penge fra dem, der køber hos dem. Beholder kortinformationer og trækker penge hver måned. Hold jer langt væk!!!
Trukket mig 150kr i 11 måneder
Trukket mig 150kr i 11 måneder uden nogle form for indsigt til forbruger. de snyder åbentlyst folk.
Kan kunne hoppe med på vognen samme med…
Kan kunne hoppe med på vognen samme med alle de andre... Jeg har først i dag set at de hævede 149,- Hvilket de så har gjort de sidste 10 mdr. :(
Har lige opdaget at Coolio.dk har…
Har lige opdaget at Coolio.dk har trukket 149 kr. pr. måned i 11 måneder, da jeg har købt en oplader til en PC. Det er urimeligt og bondefangeri! Ydermere kan man ikke lige opsigemedlemskabet. Forbrugerrådet burde stoppe det firma!
Coolio er Svindlere og bondefangere.
Har lige opdaget at Coolio snedigt har trukket 149 kr fra min konto i et helt år. Det er det værste bondefangeri, kæmpe svindelfirma. De er simpelthen nogle kæmperøvhuller!!!
“Abonnementsløsningen” er en ufin måde…
“Abonnementsløsningen” er en ufin måde at tjene penge på - ligeledes er det uoverskueligt at framelde sig.
Bondefangeri!
Bondefangeri!! Alt for lusket, at man bliver tilmeldt som medlem når man har købt en vare. Tarvelig forretningsmodel baseret på at folk glemmer at læse vilkårene. Lidt ligesom parkeringsvagter
Hold jer langt væk fra at handle med…
Hold jer langt væk fra at handle med det firma!Vi købte i marts måned en oplader til en bærbar computer, varen blev leveret, men vi indgik ved købet ikke nogen aftale om medlemskab, eller månedlige betalinger. Vi har heller ikke modtaget nogen kontoudtog, og opdager ved et tilfælde, at Coolio.dk nu har trukket i alt kr. 1,192,- Nu har Coolio.dk sat et stort skilt på deres hjemmeside, hvor de gør opmærksom på det månedlige medlemsgebyr, men det fremgik altså ikke tidligere, og da vi er mange som er røget i den samme fælde, så kan man vel godt kalde det svindel, som forbrugerombudsmanden bør kigge nærmere på!
Køb aldrig derfra
Køb aldrig derfra! man bliver abonnent! De stjæler 149kr hver måned! og man modtager aldrig en mail på betalingerne, eller oprettelsen af medlemskab!!! Vi fandt tilfældigt ud af det, da jeg gennemgik mine kortbetalinger!! Fy forhelvede et klamt firma!!!!
Gået ned ad bakke.
Jeg købte en powerbank fra dem sidste år. Super produkt og service. De svarede hurtigt og behjælpsomt.
Nu... da stikket er blevet løst og det samme er forbindelsen, er der ingen respons og telefonen lukket.
Hold jer væk...
Opdatering:
Efter denne anmeldelse blev jeg kontaktet gennem trustpilot af Coolio. Omsider ville der ske noget troede jeg. Men ak... de anmeldte min anmeldelse som falsk, men da jeg selvfølgelig gemmer kvitteringer og dokumentation kunne trustpilot hurtigt finde ud af hvem der havde fat i den lange ende og min anmeldelse blev synlig igen.
Så igen og nu endnu mere!! HOLD JER VÆK!!!
Ingen response fra Coolio
Coolio, I har svaret på min henvendelse og bedt om min tilbagemelding. Den har jeg sendt til Jer, men hører fortsat intet fra Jer. Vil I venligst snart tage action omkring denne sag, synes snart det er yderst pinligt at I ikke har NOGEN former for kundeservice..... Skriv til mig, I har alle informationer.. hilsen Anne
Kære Coolio, nu vælger jeg at bruge Trustpilot for at få Jer i tale. Jeg har kontaktet Jer rigtig mange gange da jeg har købt en vare som ikke virker ordre#14053. Jeg vil nu bare gerne have den ombyttet, men I reagerer ALDRIG på mine henvendelser og jeg har nu prøvet i flere mdr. Det er urimelig dårlig kundeservice. Kontakt mig og jeg skal ændre min vurdering. Jeg håber ikke andre kunder oplever dette, da det er helt uacceptabelt. Hilsen Anne
Scam!!
Scam!!! På den HELT hårde klinge! Man køber en varer og i det HELT fine print står der, at man bliver skrevet op til et gratis prøveabonnement, som vil udløbe efter 14 dage, hvorefter man betaler 149 kr/md.
Man får snedigt nok INGEN adviseringer pr mail eller andet om de månedlige betalinger, og når først man opdager abonnementet, kan man let have betalt dyrt for den/de varer, der iværksatte abonnementet.
Magen til uærlig forretningsstrategi skal man lede længe efter!
De stjæler jeres penge
De her tyveknægte har stjålet 1200 kroner fra mig over de sidste 8 måneder, for et påtvunget medlemskab, for et kostume jeg købte til et dilettant-stykke jeg var medvirkende i. Da jeg google kostumet og tilfædigvis fandt det på coolio, stod det ingen steder at de ville stjæle mine hårdt tjente penge hver måned. Jeg er murerlærling og tjener mine penge på hård og ærlig vis - men som i åbenbart vil have for ingenting.
Hvad F*** er det også for noget jeg kan læse på jeres hjemmeside? Skal man vente 72 timer før man kan melde sig fra jeres scam? Sådan så folk glemmer det og i kan sidde på jeres flade og lave ingenting?
En MEGET dårlig oplevelse.