Coolblue Energie Anmeldelser

1.092
TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb sinds anderhalf jaar een energiecontract bij Coolblue. Het is voordelig, ik krijg maandelijks een overzicht van mijn energieverbruik en de app is duidelijk. Daarnaast krijg je als energieklant ext... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik ben hier geen klant geworden. Op de website zegt CoolBlue dat je halverwege je contract een nieuw aanbod krijgt als de prijzen dan zijn gedaald. Dit staat echter nergens in de voorwaarden, actievoo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prijzen zijn echt goed. Ik heb waarschijnlijk in de goede tijd een contract afgesloten, maar lager vind ik ze niet meer. Daarnaast gratis wassen en drogen met mijn Samsung apparaten. En ik zie d... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik kreeg het aanbod in een Coolblue winkel toen ik daar een aankoop deed. Het leek echt een prima bod en de vriendelijke medewerker liet mij zien welk voorschot ik zou krijgen. Dat was wat minder dan... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Energiforsyningsselskab

Skrevet af virksomheden

Energie besparen met een glimlach Coolblue Energie, dat is energie besparen met een glimlach. We geven inzicht in je verbruik én je bespaarkansen in de app. We leveren je groene stroom en gas en dan graag zo min mogelijk. Daarom installeren we zelf zonnepanelen en laadpalen veilig bij jou thuis. En krijg je knetterende korting op energiezuinige producten. Gewoon bij Coolblue.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.092)

184 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Heel tevreden

Betrouwbaar, snelle en goede levering.

Hoi Roger,

Wat mooi om te horen dat je met een gerust gevoel op ons kunt rekenen.Daar laden we meteen van op.

We hopen je nog lang van positieve energie te voorzien!

Goede prijzen, gratis wassen, drogen en vaat tussen 12:00 en 15:00

Daarnaast gratis wassen en drogen met mijn Samsung apparaten.

En ik zie dat ze tegenwoordig ook gratis vaatwassen in die tijd aanbieden voor bepaalde apparaten. Helaas is die van ons hiervoor niet beschikbaar, maar als de huidige kapotgaat is dat wel het overwegen waard.

Hoi Jordi,

Een goede prijs én ook nog gratis wassen en drogen: jij weet inderdaad wel hoe je een mooie deal pakt. 😊

Als we ooit ook gratis vaatbeurten kunnen regelen, ben je helemaal de bespaarkoning van de straat.

Supergoedeenergiemaatscappij met een…

Supergoedeenergiemaatscappij met een transparant beleid

Hoi Henricus Franciscus Maria van Luijt,

Wat fijn om te lezen dat je ons ziet als een supergoede energiemaatschappij met een transparant beleid.

Als wij dan ook even transparant mogen zijn: daar krijgen wij op onze beurt weer energie van. 😊

Enorme teleurstelling

Hoe goed de klantenservice van de reguliere Coolblue is, hoe tegenovergesteld de klantenservice van Coolblue Energie is. Ze zijn enorm slecht bereikbaar, reageren niet op mails en komen terwijl je je netjes aan de door Coolblue voorgestelde termijnbedragen houdt, met een enorme nabetaling op de jaarrekening. Daarmee zijn ze dus ook nog eens onbetrouwbaar. Feit is dat ik na ons contract ga overstappen. Een ware teleurstelling als je het ons vraagt, omdat we van het reguliere Coolblue zo enthousiast waren….

Hoi Toni,

Als je de service van Coolblue gewend bent, mag je diezelfde soepelheid natuurlijk ook van Coolblue Energie verwachten. We doen ons best om je alsnog die ervaring te geven.

Wil je dat we samen naar je vragen kijken? Laat dan je gegevens achter. Deze heb ik bij je opgevraagd.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, prettige website.

Hoi Theo

Je positieve energie is bij ons goed geland. 😁

Wat fijn om te lezen dat het allemaal zo makkelijk en duidelijk voor je werkt. Precies zoals energie hoort te zijn: geen gedoe, wel goed geregeld.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bijna elke maand komt een duidelijk…

Bijna elke maand komt een duidelijk verbruiksoverzicht.

Hoi Duke Town,

Mooi dat je bijna elke maand zo’n duidelijk verbruiksoverzicht ontvangt. Dat is precies hoe we het graag zien: weinig gedoe, wél goed inzicht.

Vergeet niet dat we ook, naast energie, bespaartips leveren. Hiermee kun je het verbruik op deze overzichten mogelijk een beetje omlaag drukken. 💰

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettigste energieleverancier van het moment

Overgestapt naar Coolblue vanwege de relatief lage prijs van een vast contract en ben nu (na anderhalf jaar klant) nog steeds zeer tevreden. Geen enkel probleem gehad, goede informatievoorziening over je verbruik en goede inschatting van het termijnbedrag (zodat je nog iets terugkrijgt aan het eind van de rit) en de maandelijkse energiekosten zijn gewoon laag vergeleken met anderen.

Hoi Peter,

Wat leuk om te lezen dat je na anderhalf jaar nog steeds zo tevreden bent. Lage maandlasten, goed inzicht en verder geen gedoe: dat is precies de combinatie waar we het voor doen.

We vinden jou ook een prettige klant om te hebben, dus hopelijk mag deze samenwerking nog lang duren. Lang zullen we leveren. 🎉

Coolblue na 1 jaar beoordeeld

Betaling loopt volgens schema en eerste jaarafrekening is ontvangen en duidelijk geweest.
Maandoverzichten minder duidelijk.

Hoi VVE S-Gravenzicht,

Wat fijn om te horen dat we je al weer een jaar hebben mogen voorzien van groene stroom. Daar krijgen wij ook weer energie van. 😊

Je feedback over de maandoverzichten nemen we mee, zodat ook deze weer elke dag een beetje beter worden.

Klantenservice onder de maat

Na het tekenen van het contract duurde het nog een aantal maanden voordat de eerste levering plaats zou vinden. Meteen een eerste factuur ontvangen met een vervaldatum vlak voor de eerste levering. Op zich niets mis mee, maar voor de vervaldatum al meerdere herinneringen ontvangen. Zelfs nadat ik aangegeven heb dat ik het niet netjes vindt om steeds die herinneringen te verzenden. Via de Coolblue app zou je inzicht moeten hebben over jouw energieverbruik. Die geeft echter telkens storingen, waardoor het bijna onbruikbaar is. Klantenservice is onder de maat. Je krijgt eerst een bot en als je dan eindelijk een echt persoon aan de lijn krijgt lan die je niet helpen. Gelukkig krijg ik wel gewoon energie geleverd.

Hoi Jörgen,

Dank voor je scherpe blik en je review. Energie hoort vooral duidelijk en soepel te lopen, niet als een mix van herinneringen, foutmeldingen en doorverbinden.

We nemen je punten over de app en onze service serieus en gebruiken ze om elke dag weer een beetje beter te worden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede kwaliteit, service en prijs verhouding

Goede introductie, overzichtelijke service en factuur.

Hoi Lucas Hoekman,

Wat fijn om te lezen dat kwaliteit, service en prijs zo goed samenkomen. Dan is het precies het soort energie waar wij graag voor aan het werk blijven.

Vertel het gerust verder aan je vrienden, we houden je niet tegen. 😉

Tarieven voor elektra goed

Tarieven voor elektra goed, alleen vaste lasten hoog prr maand. De app eigenlijk waardeloos werkt zeer slecht

Hoi Marijke,

Fijn dat de stroomtarieven goed bevallen. Aan de app wordt nog gesleuteld, zodat die straks weer gewoon doet wat je ervan mag verwachten.

Tot die tijd is onze website vaak een net wat stabielere route. Kom je er niet uit, dan kijkt onze klantenservice graag met je mee.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nog nooit mijn energie inzicht kunnen zien

De app voor inzicht in energie verbruik werkt niet sinds dat ik klant ben (speelt al twee jaar kennelijk). Laatst nogmaals een mail over gestuurd maar nooit een antwoord gekregen. Klanten Service heel slecht bereikbaar of reageert niet. Bar en bar slecht

Hoi Fleur,

Als je al een poos geen energie-inzicht ziet, wil je natuurlijk gewoon dat de app ermee stopt om verstoppertje te spelen en je verbruik weer laat zien. Een bereikbare klantenservice is dan natuurlijk wel zo handig.

Wil je dat we met je meekijken om samen te werken aan een oplossing? Laat dan je gegevens achter. Dze heb ik bij je opgevraagd.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Krijg mijn energie en betaal

Hoi,

Kort maar krachtig deze review, daar houden we van!

Als jij de rekening betaalt, leveren wij de groene energie. Een samenwerking waar wij energie van krijgen. 🤝️

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De telefonische hulpdienstkan worden verbeterd

De telefonische hulpdienst kan Worden verbeterd qua mogelijkheid,ensneheid .Verder geen problemen

Hoi L. Schouwenaar,

Geen problemen is net zo belangrijk als makkelijk de verwarming aan zetten en je lampen laten schijnen met onze groene stroom.

Je scherpe blik op onze bereikbaarheid van de telefonische klantenservice nemen we mee. Zo worden we elke dag een beetje beter. 😊

Dik tevreden!

Allereerst een pluim voor de communicatie, die is pro-actief, tijdig en helder. De overgang van de oude leverancier verliep vlekkeloos, de maandelijkse gebruiksoverzichten zijn handig en helder; de jaarlijkse afrekening was dat eveneens, waarna terugbetaling van het teveel aan voorschot binnen twee weken een feit was. Ik heb een contract voor drie jaar genomen en de kosten zijn in hoge mate vergelijkbaar met wat je bij andere leveranciers gemiddeld betaalt voor een tweejaarscontract.

Hoi Joop,

Wat een hoop positieve energie, dankjewel daarvoor!

We doen ons best flitsend goed te zijn als energieleverancier.⚡Vlekkeloze oversttap, goede overzichten en tijdige afrekeningen met snelle terugbetalingen horen daarbij. Fijn dat je ons zo goed beoordeeld.

Proost op nog vele jaren groene en positieve energie.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vindt het niet goed problemen met over…

Vindt het niet goed problemen met over gaan en dan slecht bereikbaar

Hoi Tms van Aert,

Overstappen moet natuurlijk net zo flitsend snel en makkelijk gaan als het aanzetten van een lampje. Als dat nog niet soeel gaat, dan wil je natuurlijk snel geholpen worden door onze klantenservice tijgers. 🐯

We nemen je feedback over onze bereikbaarheid mee. Mocht je nog vragen hebben of hulp wensen over je overstap, laat het weten. Daarvoor heb ik zojuist je gegevens opgevraagd.

Geen probleem ondervonden

Geen probleem ondervonden

Hoi Andries Noorel,

Geen probleem is goed nieuws zeggen we altijd. Dat bespaart jou ook weer energie en dat is nou precies waar we het voor doen.

Lang zullen we leveren!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Behalve de app alles dikke prima

Levering van energie is niks op aan te merken. Klantenservice is zeer vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk alleen de app voor energieverbruik en inzicht is waardeloos. Hij is onoverzichtelijk en werkt vaak niet.

Hoi van der Wal,

Je wilt natuurlijk gewoon snel bij je energiegegevens kunnen, zonder dat de app daar een verstopspel van maakt. Wel fijn om te horen dat onze klantenservice je goed bevalt, dat geeft ons energie.

We nemen je feedback mee over de moeilijke inzage van je verbruik in de app. Wil je dat we met je meekijken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ontvang maandelijks een duidelijk en…

Ik ontvang maandelijks een duidelijk en overzichtelijk verbruiksrapport met inzicht in mijn energieverbruik en praktische tips om mijn energieverbruik beter onder controle te houden. Daarnaast profiteer ik dagelijks van gratis stroom tussen 12.00 en 15.00 uur, waardoor ik bijvoorbeeld de wasmachine op een voordelig moment kan laten draaien.

Hoi,

Wat mooi om te lezen dat je zo tevreden bent. Fijn dat onze overzichten en tips je goed helpen om grip te houden op je verbruik.

En als je dan ook nog slim gebruik maakt van onze Gratis Wassen-actie, is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

Zo wordt energie besparen nog leuker.

communicatie gaat wat moeilijk

communicatie gaat wat moeilijk. krijg wel de indruk van een eerlijke behandeling. De juiste persoon/ afdeling is niet altijd goed te vinden

27. maj 2026

Hoi,

We snappen goed dat je van onze communicatie meer duidelijkheid had verwacht.

Mooi dat je ondanks dat wel een eerlijke behandeling hebt ervaren. Transparantie en eerlijkheid vinden we erg belangrijk.

We nemen je feedback mee, zodat de lijntjes voortaan hopelijk wat korter zijn.

Coolblue Energie

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.