Heb sinds anderhalf jaar een energiecontract bij Coolblue. Het is voordelig, ik krijg maandelijks een overzicht van mijn energieverbruik en de app is duidelijk. Daarnaast krijg je als energieklant ext... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben hier geen klant geworden. Op de website zegt CoolBlue dat je halverwege je contract een nieuw aanbod krijgt als de prijzen dan zijn gedaald. Dit staat echter nergens in de voorwaarden, actievoo... Se mere
Virksomheden har svaret
Prijzen zijn echt goed. Ik heb waarschijnlijk in de goede tijd een contract afgesloten, maar lager vind ik ze niet meer. Daarnaast gratis wassen en drogen met mijn Samsung apparaten. En ik zie d... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik kreeg het aanbod in een Coolblue winkel toen ik daar een aankoop deed. Het leek echt een prima bod en de vriendelijke medewerker liet mij zien welk voorschot ik zou krijgen. Dat was wat minder dan... Se mere
Virksomheden har svaret
Energie besparen met een glimlach Coolblue Energie, dat is energie besparen met een glimlach. We geven inzicht in je verbruik én je bespaarkansen in de app. We leveren je groene stroom en gas en dan graag zo min mogelijk. Daarom installeren we zelf zonnepanelen en laadpalen veilig bij jou thuis. En krijg je knetterende korting op energiezuinige producten. Gewoon bij Coolblue.
Weena 664, 3012 CN, Rotterdam, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Coolblue Energie
Daarnaast gratis wassen en drogen met mijn Samsung apparaten.
En ik zie dat ze tegenwoordig ook gratis vaatwassen in die tijd aanbieden voor bepaalde apparaten. Helaas is die van ons hiervoor niet beschikbaar, maar als de huidige kapotgaat is dat wel het overwegen waard.

Besvarelse fra Coolblue Energie
Supergoedeenergiemaatscappij met een transparant beleid

Besvarelse fra Coolblue Energie
Hoe goed de klantenservice van de reguliere Coolblue is, hoe tegenovergesteld de klantenservice van Coolblue Energie is. Ze zijn enorm slecht bereikbaar, reageren niet op mails en komen terwijl je je netjes aan de door Coolblue voorgestelde termijnbedragen houdt, met een enorme nabetaling op de jaarrekening. Daarmee zijn ze dus ook nog eens onbetrouwbaar. Feit is dat ik na ons contract ga overstappen. Een ware teleurstelling als je het ons vraagt, omdat we van het reguliere Coolblue zo enthousiast waren….

Besvarelse fra Coolblue Energie
Duidelijke communicatie, prettige website.

Besvarelse fra Coolblue Energie
Bijna elke maand komt een duidelijk verbruiksoverzicht.

Besvarelse fra Coolblue Energie
Overgestapt naar Coolblue vanwege de relatief lage prijs van een vast contract en ben nu (na anderhalf jaar klant) nog steeds zeer tevreden. Geen enkel probleem gehad, goede informatievoorziening over je verbruik en goede inschatting van het termijnbedrag (zodat je nog iets terugkrijgt aan het eind van de rit) en de maandelijkse energiekosten zijn gewoon laag vergeleken met anderen.

Besvarelse fra Coolblue Energie
Betaling loopt volgens schema en eerste jaarafrekening is ontvangen en duidelijk geweest.
Maandoverzichten minder duidelijk.

Besvarelse fra Coolblue Energie
Na het tekenen van het contract duurde het nog een aantal maanden voordat de eerste levering plaats zou vinden. Meteen een eerste factuur ontvangen met een vervaldatum vlak voor de eerste levering. Op zich niets mis mee, maar voor de vervaldatum al meerdere herinneringen ontvangen. Zelfs nadat ik aangegeven heb dat ik het niet netjes vindt om steeds die herinneringen te verzenden. Via de Coolblue app zou je inzicht moeten hebben over jouw energieverbruik. Die geeft echter telkens storingen, waardoor het bijna onbruikbaar is. Klantenservice is onder de maat. Je krijgt eerst een bot en als je dan eindelijk een echt persoon aan de lijn krijgt lan die je niet helpen. Gelukkig krijg ik wel gewoon energie geleverd.

Besvarelse fra Coolblue Energie
Goede introductie, overzichtelijke service en factuur.

Besvarelse fra Coolblue Energie
Tarieven voor elektra goed, alleen vaste lasten hoog prr maand. De app eigenlijk waardeloos werkt zeer slecht

Besvarelse fra Coolblue Energie
De app voor inzicht in energie verbruik werkt niet sinds dat ik klant ben (speelt al twee jaar kennelijk). Laatst nogmaals een mail over gestuurd maar nooit een antwoord gekregen. Klanten Service heel slecht bereikbaar of reageert niet. Bar en bar slecht

Besvarelse fra Coolblue Energie
De telefonische hulpdienst kan Worden verbeterd qua mogelijkheid,ensneheid .Verder geen problemen

Besvarelse fra Coolblue Energie
Allereerst een pluim voor de communicatie, die is pro-actief, tijdig en helder. De overgang van de oude leverancier verliep vlekkeloos, de maandelijkse gebruiksoverzichten zijn handig en helder; de jaarlijkse afrekening was dat eveneens, waarna terugbetaling van het teveel aan voorschot binnen twee weken een feit was. Ik heb een contract voor drie jaar genomen en de kosten zijn in hoge mate vergelijkbaar met wat je bij andere leveranciers gemiddeld betaalt voor een tweejaarscontract.

Besvarelse fra Coolblue Energie
Vindt het niet goed problemen met over gaan en dan slecht bereikbaar

Besvarelse fra Coolblue Energie
Levering van energie is niks op aan te merken. Klantenservice is zeer vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk alleen de app voor energieverbruik en inzicht is waardeloos. Hij is onoverzichtelijk en werkt vaak niet.

Besvarelse fra Coolblue Energie
Ik ontvang maandelijks een duidelijk en overzichtelijk verbruiksrapport met inzicht in mijn energieverbruik en praktische tips om mijn energieverbruik beter onder controle te houden. Daarnaast profiteer ik dagelijks van gratis stroom tussen 12.00 en 15.00 uur, waardoor ik bijvoorbeeld de wasmachine op een voordelig moment kan laten draaien.

Besvarelse fra Coolblue Energie
communicatie gaat wat moeilijk. krijg wel de indruk van een eerlijke behandeling. De juiste persoon/ afdeling is niet altijd goed te vinden