De energie app werkt uitstekend en de jaarafrekening was correct qua energie- en gas verbruik. Een grote min was dat de loyaliteitsbonus niet was verwerkt in de jaarafrekening en ik er zelf achteraa... Se mere
Virksomheden har svaret
Coolblue Energie: het wijzigen van mijn contract naar alleen stroom en het volledig afsluiten van gas was super simpel en snel geregeld. De klantenservice was ontzettend vriendelijk, en via de handige... Se mere
Virksomheden har svaret
Kort nadat ik was overgestapt naar Coolblue heb ik via Coolblue een laadpaal gekocht. Nu heeft Coolblue dit onderdeel verkocht aan 50five. Dit is echt een grote vergissing. Niets dan ellende! Mijn eer... Se mere
Heel toegankelijk via de website. Duidelijke afspraak/regels voor het afsluiten van energie contact en goed tarief. Ook een mooi maandelijks overzicht van je verbruik en een duidelijke jaar afrekening... Se mere
Energie besparen met een glimlach Coolblue Energie, dat is energie besparen met een glimlach. We geven inzicht in je verbruik én je bespaarkansen in de app. We leveren je groene stroom en gas en dan graag zo min mogelijk. Daarom installeren we zelf zonnepanelen en laadpalen veilig bij jou thuis. En krijg je knetterende korting op energiezuinige producten. Gewoon bij Coolblue.
Weena 664, 3012 CN, Rotterdam, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Coolblue Energie
Coolblue heeft merkbaar de klantervaring voorop staan. Ik heb mijn contract afgesloten voor gas en elektriciteit en ben daarna van het gas afgegaan. Daar lijkt de programmatuur wat moeite mee te hebben, anders was het 5 sterren geweest. Verder is het heel makkelijk in de app je verbruik te raadplegen en je voorschot aan te passen. Werkt heel intuïtief
09-03-2026 Vandaag aangepast naar 5 sterren. Vorig jaar januari startte mijn 3 jarig contract. Vrij kort daarna is de gasaansluiting afgesloten. De programmatuur begreep dit niet. Na contact per email met Coolblue hebben ze gezien dat de einddatum van het gascontract “in de weg zat”. Heel fijn dat dit opgelost is!

Besvarelse fra Coolblue Energie
Ik ben super blij omdat ik ben klant van Coolblue service scnel communicatie op di tijd perfect 👌

Besvarelse fra Coolblue Energie
goede rapportage, altijd tijdige incassering, duidelijke website, duidelijke voorwaarden

Besvarelse fra Coolblue Energie
Energielevering is prima, goede prijs, goede diensten!

Besvarelse fra Coolblue Energie
De vergelijking met andere huishoudens kan onmogelijk kloppen. Ook geen idee hoe ik er nu voor sta met het voorschot klopt t?

Besvarelse fra Coolblue Energie
Ervaring over het algemeen goed.
De app om energieverbruik in te zien, werkt erg traag.

Besvarelse fra Coolblue Energie
Duidelijke communicatie. Snel in het opmaken van de jaarrekening en ook snel in het overmaken van het teveel betaalde voorschot. Tot nu toe een zeer tevreden klant.

Besvarelse fra Coolblue Energie
Goede prijs goede info. App kan wel nog wat beter.

Besvarelse fra Coolblue Energie
heldere inzichten en overzichten in de app

Besvarelse fra Coolblue Energie
Very positive experience compared with my previous energy provider

Besvarelse fra Coolblue Energie
I have no words. Customer service is simply non existing.
I received an incorrect yearly invoice with over 1000€ extra cost, and 5 weeks later still trying to get a response.
Coolblue did not reply to any of my emails. When I call them, they politely tell me they will address it immediately, but nothing happens… this is not the way I like to be treated as a customer.
Update: 2 weeks later and after replying Coolblue’s request from information, after calling them again…. NOTHING … still no resolution. How long does it take to fix an invoice?

Besvarelse fra Coolblue Energie
Matige energie App, inzicht in de dynamische tarieven is niet in een keer te bekijken. Moet vaak de app verversen tot hij hem pakt. Ik heb ook het gevoel dat het in 2026 erger is dan 2025.

Besvarelse fra Coolblue Energie
met de verhuizing is hebben ze niet het gas afgesloten. en na een gesprek aan de telefoon van 1 uur en 20 minuten zeggen ze dat ze telefoongespreken gaan terug luisteren en kijken of ik het wel juist heb doorgegven.
voor de verhuizing hadden ze al de verkeerde datum neergezet en dan willen ze nu nog even 300 euro voor gas wat wij nooit hebben verbruikt.. zeer incompetent bedrijf.
ga hier niet bij aansluiten. ik stap vandaag nog over.
wel spijtig dat ze hierdoor een klant moeten verliezen.

Besvarelse fra Coolblue Energie
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.