5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Købte en Ruffwear sele hos dem og har intet dårligt at sige og fik den til en virkelig god pris og de har mange gode ting til ingen penge
Hurtig service og hurtig levering
Kan varmt anbefale at handle der
Cookies Hundebutik er en lille dansk webshop som sælger legetøj, halsbånd, seler og meget andet til hunde - store som små. Udover Cookie, en Berner Sennen blanding som gerne står til rådighed for at afprøve alle varerne, specielt hvis det involverer en godbid, består Cookies Hundebutik af Susan som klarer alt det andet.
Tinghøjvej 44, 2 tv, 2860, Søborg, Danmark
Hurtig service og hurtig levering
Kan varmt anbefale at handle der
Købte en hundesnor fra ruffwear der både kvæler og låser , hun ville undersøge sagen men vente ikke tilbage, så jeg måtte skrive igen så ville hun give 10 % rabat på en sele uden jeg havde sagt at jeg ville have en sele jeg bruger ikke mere tid på den butik behold i bare de 220kr og gæt om den slags service giver god omtale i hundekredse....

Besvarelse fra Cookies Hundebutik
Fusk butik. Bliver ved med at skrive, at varer ikke er på lager, når de er på udsalg.
Har nu prøvet det flere gange og pengene bliver trukket hver gang og de er længe om at komme retur. Hold jer langt væk!

Besvarelse fra Cookies Hundebutik
Jeg skulle bestille et tørredækken til min hund. Cookies havde det ikke hjemme, men gjorde alt for at bestille det og sende det hurtigt. Da det ankom var pasform og størrelse desværre helt off (trods råd og vejledning fra producenten).
Cookies var super hjælpsomme og tilbød straks at bytte dækken til et andet. Ikke nok med det, de ankom selv personligt og byttede dækkenet ved hoveddøren (jeg bor på fyn, de i søborg). Kæmpe og kanon service! Kan KUN anbefales! Tusinde tak for overdrevet god service!