Hei, jeg fikk ikke samme mus i retur som den forrige, fikk Verbatim. Er ikke fornøyd med det. Hei igjen, vi fikk oppklart dette i dag. Vi fikk også en ny mus i fra Office Aid dagen etter og dett... Se mere
Virksomheden har svaret
Meget bra pinne og scroll. Mye bedre nøyaktighet på pinnen enn tidligere RollerMouse jeg har prøvd (pro2, pro3). Tror dette, og at pinnen er større (sammenlignet med pro2/3) kan hjelpe meg som plages... Se mere
Virksomheden har svaret
Har ikke mottatt noen tilbakemelding fra dere, litt merkelig å sende meg spørsmål om hvor fornøyd jeg er med tilbakemeldingen. Når jeg ikke har fått noen tilbakemelding...
Virksomheden har svaret
God service! Selger tok kontakt veldig raskt etter at jeg meldte ønske om å teste hos forhandler. God forklaring og mange tips i forholdt til bruk av produktene. Løsningsorientert i forhold til min... Se mere
Virksomheden har svaret
Contour Design utvikler ergonomiske mus som lar brukerne jobbe sikkert ved datamaskinen uten å risikere smerter eller belastningsskader. Produktene våre tilbyr den høyeste standard av ergonomi og inspirerer til variasjon og forbedrede vaner.
Nyropsgade 39-43, 1., 1602, Copenhagen, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Veldig rask oppfølging, positivt møte med kontaktpersoner. Produkt som tilfredsstiller mine behov

Excellent People!
De er raske med å svare, konstruktive og behjelpelige. Sjeldent et kundesenter er så bra som de er, og produktet i seg selv er fantastisk!
They reply quickly, are constructive and helpful. It's rare for a customer center to be as good as they are, and the product itself is fantastic!

Besvarelse fra Contour Design
Det var en perfekt behandling av saken. Tusen takk

Besvarelse fra Contour Design
At en funksjon som var tilstede siden starten på alle rollermouse produktene før har blitt endret uten varsel er virkelig elendig. Hvordan kunne dere gjorr noe slik?

Besvarelse fra Contour Design
Det testproduktet kom aldri, så jeg fikk ikke testet det.

Besvarelse fra Contour Design
Litt vanskelig å bestille gjennom samarbeidspartner, men fikk tilslutt testet Roller Mouse Free3 Wireless. Bra produkt, men litt klønete at ladeinngangen krever en spesiell form på ledningen for å passe.

Besvarelse fra Contour Design
Veldig fornøyd med produktene som jeg lånte, og siden kjøpte.

Besvarelse fra Contour Design
Enkel bestilling og rask levering av ønskede produkter til gratis utprøving.

Besvarelse fra Contour Design
Roller mousen, er liten ( får plass i pc veske ) perfekt. Er presis i bevegelsene. Tastaturet som fulgte, er det beste jeg har hatt i de årene jeg har brukt PC

Besvarelse fra Contour Design
Veldig bra og personlig oppfølging via telefon. Tydelig engasjert person som var genuint opptatt av meg, min velvære og helse.
Produktet fungerer meget bra :-)
Håper jeg blir trukket ut som vinneren 2 mars: da får jeg også muligheten av å bruke et Contour produkt på hjemmekontoret!

Besvarelse fra Contour Design
Jeg fikk god hjelp og assistanse med å løse mitt problem.
Mange takk!

Besvarelse fra Contour Design
Fikk aldri noen henvendelse fra deres samarbeidspartner for test av Roller Mouse.

Besvarelse fra Contour Design
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.