Banner for Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Colosseum Tandlægerne - Brøndby Anmeldelser

Nygårds Plads 3, 2605 Brøndby, DK

Altid opmærksom og man har smerter så skal man bare sige til fortæller altid hvad han gør altid smilende rolig alt i alt en behagelig oplevelse der er super sød Peter Louv , synes alt i alt altid er... Se mere

Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have. Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlin... Se mere

Jeg har altid haft tandlæge skræk. Men efter jeg fik tandlæge hos Hanne colosseum tandlægerne - Brøndby. Kan jeg gå til tandlægen med ro i maven. Man bliver altid taget godt imod, telefonen bliver h... Se mere

Jeg har kun positive anmeldelser om klinikken i Brøndby. Jeg led meget af tandlægeskræk, og pga dette var mine tænder ikke gode. Jeg blev taget i så godt imod og min tandlægeskræk blev taget seriøst,... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandplejer
  5. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  6. Tandblegning

Om Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

• Nygårds Plads 3, 2605, Brøndby, Danmark

• 36750133

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

Svarer typisk inden for 1 måned

Virkelig god klink!

Virkelig god klink!

De er meget serviceminded i forhold andre klinikker, man bliver altid mødt med et smil. Jeg kan personligt anbefale colosseum, da jeg kun har haft gode oplevelser med dem.

10. oktober 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du oplever vores klinik som serviceminded og bliver mødt med et smil, når du besøger os. Din anbefaling betyder meget for os, og vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser hos Colosseum.

Vi ser frem til at give dig samme gode service næste gang, du besøger os!

Kathrine / Colosseum Tandlægerne

Jeg har været til tjek og rens hos…

Jeg har været til tjek og rens hos tandplejer Muhamed. Jeg havde en rigtig god oplevelse. Meget god til at kommunikere på et niveau så man forstår hvad der foregår. Han lytter til mine behov og man kan mærke han er god til sit arbejde.

30. april 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for dine flotte roser! Det glæder os at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos tandplejer Muhamad. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver hans evne til at kommunikere klart og lytte til dine behov – det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig godt informeret og trygge under behandlingen.

Vi ser frem til at tage godt imod dig igen fremover, og så ønskes du en rigtig dejlig dag!

Super behandling

Super behandling

15. november 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tak for de fine roser. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive en flot anmeldelse - det har stor betydning! Du ønskes en dejlig dag!

Perfekt arbejde

Perfekt arbejde, bedste tandlæge!

14. november 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tak for fine roser - det er skønt at se, at du synes vi er den bedste tandlæge. Det er vi superglade for, og det betyder meget for os at du deler det. Hav en dejlig dag!

Kathrine / Colosseum Tandlægerne

Jeg er flyttet med fra Colosseum…

Jeg er flyttet med fra Colosseum Tasstrup til Brøndby og er meget glad for behandlerne. Jeg har altid fået god service til fornuftig pris.
De kan varmt anbefales🙌🏽

13. november 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har valgt at følge med fra Taastrup til Brøndby og, at du er tilfreds med både behandlingen og servicen. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig godt behandlet til en fornuftig pris.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at tage imod dig igen!

De bedste hilsner

Virkelig dygtige behandlere

Virkelig dygtige behandlere. Kan altid få en tid når det akut. Der tages hensyn til mig. Meget taknemlig. På gensyn og tak for god service og behandling.

12. november 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og føler, at vi tager hensyn til dine behov. Det betyder meget for os, at vi kan tilbyde dig akut behandling, når det er nødvendigt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang og takker for din tillid!

De bedste hilsner

Mohammed giver gode råd

Mohammed giver gode råd

12. november 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Mohammed, og at hans råd har været hjælpsomme for dig.

Vi ser frem til at fortsætte med at give dig den bedste behandling!

Kathrine / Colosseum Tandlægerne

Jeg er meget glad for at gå hos Brøndby…

Jeg er meget glad for at gå hos Brøndby colosseum. De er yderst kompetente og er gode med patienter der har tandlægeskræk. Det forløb meget behageligt og professionelt.

6. november 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en behagelig og professionel oplevelse hos os, og at vi har kunnet hjælpe dig med tandlægeskrækken, som vi ved er svært for mange. Vi ser frem til at fortsætte med at yde den bedste behandling for dig. Du ønskes en dejlig dag!

Muhammed al djaf

Aldrig i mit liv har jeg så fået en god behandling! Tusinde tak til Muhammed
Jeg kommer helt sikker igen🙌🏼

4. november 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse, og vi vil sørge for at give Muhammed besked om dine fine roser. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Dygtige tandlæger og tandplejer

Dygtige tandlæger og tandplejer. Kan varmt anbefales

2. september 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for din anbefaling! Det glæder os, at du har haft gode oplevelser med vores dygtige tandlæger og tandplejere. Du skal altid være velkommen hos os, og vi ønsker dig en dejlig dag.

Fantastisk tandlæge og assistent

Fantastisk tandlæge og assistent, der tydeligt forklarede alt om muligheder for behandling. Jeg gik glad og smertefri der fra efter min akuttid. Tusind tak.

9. oktober 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og fik klarhed over dine behandlingsmuligheder. Det er fantastisk, at du gik derfra glad og smertefri. Du er altid velkommen på klinikken igen. Du ønskes en dejlig dag :)

Kathrine / Colosseum Tandlægerne

Jeg er kommet i mange år hos…

Jeg er kommet i mange år hos tandlægerne også før de hed Collosseum. Altid meget omhyggelige og empatiske : jeg kan specielt godt lide det lille trick som klinikassistenter laver når hun fornemmer at nu er det lidt kritisk. En hånd på armen hjælper.
Ja det er lidt dyrt men også glimrende og ærligt.

3. september 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din trofasthed gennem årene! Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser hos os, både før og efter vi blev en del af Colosseum-klinikkerne. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores omhyggelighed og empati – det betyder meget for os, at vores patienter føler sig trygge.

Vi er især glade for at høre, at du sætter pris på det lille ekstra, vores klinikassistenter gør for at skabe en god oplevelse. Du ønskes en dejlig dag!

Super behageligt

Selvom det ofte ikke er en skøn oplevelse at være på tandlægebesøg, så gjorde Cecilie og Amalie et ekstremt godt stykke arbejde. Man kunne virkelig mærke, at man var i gode hænder, og at de var top profesionelle i hvad de lavede. Kæmpe ros her fra.

2. juli 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Hej Morten. Mange tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at Cecilie og Amalie gjorde dit besøg så positivt. Det betyder meget for os at vide, at du følte dig i gode hænder. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Upåklageligt

Ved ikke om man ligefrem kan kalde en tandbehandling behagelig, men jeg føler mig i hvert fald altid i trygge hænder hos Muhamad fra Colosseum Taastrup, nu Brøndby.

21. marts 2024

Hej Freja

Mange tak for roserne. Vi er glade for at høre, at du føler dig i gode hænder hos Muhamad hos Colosseum i Brøndby. Tak fordi du tog dig tid til at give os et par pæne ord med på vejen. Det bliver teamet i Brøndby glade for! Vi ser frem til at fortsætte med at give dig den bedste behandling. God dag :)

Kan anbefales❤

Det en rigtig god klinik og vireklig gode behandlere også er de venlige og søde og imødekommende.

25. juni 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Mange tak for de fine roser. Det sætter vi stor pris på, og vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen igen.

Hav en dejlig dag!

Kathrine / Colosseum Tandlægerne

Jeg har nu været 2 gange hos Colosseum…

Jeg har nu været 2 gange hos Colosseum Tandlægerne i Brøndbyvester, og det har været en rigtig god oplevelse både den 6/2 & 16/5-2024. Første gang var jeg hos Hans som fik mig til at slappe af, da jeg har tandlægeskræk og lige havde været igennem en ubehagelig behandling hos en anden tandlæge. Hans er en dygtig og behagelig Tandlæge som virkelig får en til at slappe af. Derefter var jeg hos Muhamad der gav mig den samme oplevelse af at være velkommen i klinikken, samt fik lavet en rigtig flot tandrensning.
Jeg kan varmt anbefale Colosseum, jeg fortsætter ihvertfald med at få ordnet mine tænder der.
Mvh, Bjarne.

16. maj 2024

Hej Bjarne

Mange tak for at du deler din oplevelse med os. Vi ved, at tandlægeskræk er en stor udfordring for mange, og derfor er vi glade for, at du føler dig godt taget hånd om. Dine roser er givet videre til teamet i Brøndby. De bliver glade for at høre, at du er godt tilfreds.

Du skal altid være velkommen hos os en anden gang. Du ønskes en dejlig dag.

Fremragende! 🤩

Rigtig god klinik med professionelle medarbejdere der passer godt på dine tænder. Jeg er meget tilfreds med klinikken.

7. maj 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores klinik og vores medarbejdere, som hver dag gør deres bedste for at yde en professionel og servicefyldt hverdag. Vi ser frem til at fortsætte med at passe godt på dine tænder, og så ønskes du en dejlig dag.

Kathrine / Colosseum Tandlægerne

En rigtig god oplevelse og fantastisk…

En rigtig god oplevelse og fantastisk personale.
Man kan tydeligt mærke at alt personale går op i deres arbejde med ild og sjæl.

2. maj 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det varmer at høre, at du har haft en god oplevelse og mærker vores passion for arbejdet. Dine fine roser er hermed givet videre til teamet i Brøndby! Vi glæder os til at se dig igen. Hav en dejlig dag!

Kathrine / Colosseum Tandlægerne

Super god oplevelse hos Colleseum…

Super god oplevelse hos Colleseum Brøndby hos tandplejer Mohamed altid godt humør 😀

3. maj 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse hos Colosseum Brøndby med tandplejer Mohamed. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at give os en anbefaling, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage ved lejlighed. Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Kathrine / Colosseum Tandlægerne

Virkelig god og professionel tandlæge

Virkelig god og professionel tandlæge. Der er en behagelig atmosfære i klinikken med venligt personale. Jeg var inde hos Muhamad, og han er virkelig dygtig, han giver rigtig god service og er meget ærlig

2. maj 2024

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Det glæder os at vide, at du følte dig velkommen og godt taget hånd om af vores venlige personale. Det er dejligt at høre, at Muhamad leverede en professionel og ærlig service under dit besøg. Vi sætter pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen tilbage ved næste besøg.