Altid opmærksom og man har smerter så skal man bare sige til fortæller altid hvad han gør altid smilende rolig alt i alt en behagelig oplevelse der er super sød Peter Louv , synes alt i alt altid er... Se mere

Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have. Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlin... Se mere
Jeg har altid haft tandlæge skræk. Men efter jeg fik tandlæge hos Hanne colosseum tandlægerne - Brøndby. Kan jeg gå til tandlægen med ro i maven. Man bliver altid taget godt imod, telefonen bliver h... Se mere
Jeg har kun positive anmeldelser om klinikken i Brøndby. Jeg led meget af tandlægeskræk, og pga dette var mine tænder ikke gode. Jeg blev taget i så godt imod og min tandlægeskræk blev taget seriøst,... Se mere
Nygårds Plads 3, 2605, Brøndby, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Virkelig god klink!
De er meget serviceminded i forhold andre klinikker, man bliver altid mødt med et smil. Jeg kan personligt anbefale colosseum, da jeg kun har haft gode oplevelser med dem.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har været til tjek og rens hos tandplejer Muhamed. Jeg havde en rigtig god oplevelse. Meget god til at kommunikere på et niveau så man forstår hvad der foregår. Han lytter til mine behov og man kan mærke han er god til sit arbejde.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg er flyttet med fra Colosseum Tasstrup til Brøndby og er meget glad for behandlerne. Jeg har altid fået god service til fornuftig pris.
De kan varmt anbefales🙌🏽

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Virkelig dygtige behandlere. Kan altid få en tid når det akut. Der tages hensyn til mig. Meget taknemlig. På gensyn og tak for god service og behandling.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg er meget glad for at gå hos Brøndby colosseum. De er yderst kompetente og er gode med patienter der har tandlægeskræk. Det forløb meget behageligt og professionelt.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Aldrig i mit liv har jeg så fået en god behandling! Tusinde tak til Muhammed
Jeg kommer helt sikker igen🙌🏼

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Dygtige tandlæger og tandplejer. Kan varmt anbefales

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Fantastisk tandlæge og assistent, der tydeligt forklarede alt om muligheder for behandling. Jeg gik glad og smertefri der fra efter min akuttid. Tusind tak.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg er kommet i mange år hos tandlægerne også før de hed Collosseum. Altid meget omhyggelige og empatiske : jeg kan specielt godt lide det lille trick som klinikassistenter laver når hun fornemmer at nu er det lidt kritisk. En hånd på armen hjælper.
Ja det er lidt dyrt men også glimrende og ærligt.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Selvom det ofte ikke er en skøn oplevelse at være på tandlægebesøg, så gjorde Cecilie og Amalie et ekstremt godt stykke arbejde. Man kunne virkelig mærke, at man var i gode hænder, og at de var top profesionelle i hvad de lavede. Kæmpe ros her fra.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Ved ikke om man ligefrem kan kalde en tandbehandling behagelig, men jeg føler mig i hvert fald altid i trygge hænder hos Muhamad fra Colosseum Taastrup, nu Brøndby.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Det en rigtig god klinik og vireklig gode behandlere også er de venlige og søde og imødekommende.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har nu været 2 gange hos Colosseum Tandlægerne i Brøndbyvester, og det har været en rigtig god oplevelse både den 6/2 & 16/5-2024. Første gang var jeg hos Hans som fik mig til at slappe af, da jeg har tandlægeskræk og lige havde været igennem en ubehagelig behandling hos en anden tandlæge. Hans er en dygtig og behagelig Tandlæge som virkelig får en til at slappe af. Derefter var jeg hos Muhamad der gav mig den samme oplevelse af at være velkommen i klinikken, samt fik lavet en rigtig flot tandrensning.
Jeg kan varmt anbefale Colosseum, jeg fortsætter ihvertfald med at få ordnet mine tænder der.
Mvh, Bjarne.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Rigtig god klinik med professionelle medarbejdere der passer godt på dine tænder. Jeg er meget tilfreds med klinikken.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
En rigtig god oplevelse og fantastisk personale.
Man kan tydeligt mærke at alt personale går op i deres arbejde med ild og sjæl.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Super god oplevelse hos Colleseum Brøndby hos tandplejer Mohamed altid godt humør 😀

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Virkelig god og professionel tandlæge. Der er en behagelig atmosfære i klinikken med venligt personale. Jeg var inde hos Muhamad, og han er virkelig dygtig, han giver rigtig god service og er meget ærlig