Altid opmærksom og man har smerter så skal man bare sige til fortæller altid hvad han gør altid smilende rolig alt i alt en behagelig oplevelse der er super sød Peter Louv , synes alt i alt altid er... Se mere

Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have. Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlin... Se mere
Jeg har altid haft tandlæge skræk. Men efter jeg fik tandlæge hos Hanne colosseum tandlægerne - Brøndby. Kan jeg gå til tandlægen med ro i maven. Man bliver altid taget godt imod, telefonen bliver h... Se mere
Jeg har kun positive anmeldelser om klinikken i Brøndby. Jeg led meget af tandlægeskræk, og pga dette var mine tænder ikke gode. Jeg blev taget i så godt imod og min tandlægeskræk blev taget seriøst,... Se mere
Nygårds Plads 3, 2605, Brøndby, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Personalet og tandlægen er flinke og tandlægen er grundig. Man kan stole på nødvendigheden af det han udfører.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Blev "behandlet" af tandplejer eller hvad det hedder, som mente jeg havde meget fine tænder og ingen tandsten, men at han hellere måtte tage et røntgen billede. Da en rigtig tandlæge tilfældigt så billedet på gangen kunne jeg høre han forklarede min "behandler" at han jo lige skulle fjerne al tandstenen..., men det skulle der åbenbart et billede og en rigtig tandlæge til for at vurdere... Plus jeg gik ikke derfra med en fornemmelse af rene tænder, som jeg plejer efter tandrensning - det var meget hurtigt overstået. Når jeg går til tandlæge, vil jeg gerne have en tandlæge, der laver den behandling jeg betaler for. Det føles lidt som om der er meget få tandlæger og rigtig mange assistenter. Det var samme indtryk og oplevelse jeg fik, da jeg var i Hellerup afdelingen gangen før. Så nu vælger jeg en anden klinik fremover.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
God behandling, dejligt personale der har læst op på tidligere tandplejers notater, skønt at man ikke skal i gang med en større udredning når man kommer

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Man bliver altid godt modtaget hos Colosseum tandlægerne , Brøndby Øster.
Jeg bliver behandlet af Hans Rasmussen. Jeg føler jeg er i centrum under behandlingen .
Tager gerne den lange vej for den gode behandling.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har gået hos Lars Rossel i Brøndbyøster i flere år, og jeg kan varmt anbefale ham. Han er utroligt behagelig, meget dygtig og altid grundig. Super tandlæge!

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Har fået indsat implantat. Jeg fik en grundig information om forløbet af Erik Andersen. Behandlingen har været helt ukompliceret og smertefri. Min bedste anbefaling.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Venlig lys klinik. Kompetent personale og god og grundig information om behandlingen. Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg giver Brøndby 5 stjerner da de har været med til at få fjernet min tandlægeskræk. Jeg er ikke glad for tandlæger og har altid været nervøs i venteværelset.
Hos Colosseum Brøndby er stemningen så god, at man glemmer man skal til tandlæge. Man bliver virkelig godt taget i mod i venteværelset. Tandlægerne og tandplejerne er også super dygtige og man kan følge med i behandlingsforløbet på skærmene. De har en moderne klinik med en masse teknologi. Min faste tandplejer vil altid være Muhamad.
Tillid og tryghed vejer mere end alt andet når det gælder tandlæge for mig. Det har jeg hos Muhamad i Brøndby.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg er fast patient hos Hans Rasmussen, og han er faktisk dygtig, charmerende og skarp tandlæge! Desværre havde jeg en dobbelt visdomstand, der lå skævt og som måtte fjernes. Hans indså ydmygt, at det var en svær opgave, derfor henviste han mig til sin meget erfaring og rare kollega, Erik Andersen, grundet den omfattende amotio. Erik var god til at lytte til mine behov og skabe tryghed omkring hele processen. Det var en lang operation, men en tryg oplevelse. Alt var fint post operationen, og Erik skrev til mig et par gang efter, for at tjekke op på, hvordan jeg havde det.
Tak, til de to omsorgsfuld og dygtige tandlæger!

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
En meget omsorgsfuld klinikassistent der tjekkede op på en under hele behandlingen. Tandlægen var yderst grundig og forklarede hele behandlingen igennem hvad der skulle ske og hvordan det evt kunne føltes. Man blev sendt informeret hjem og behandlingen blev set til ende.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Fantastisk personale og service, især tandlæge Hans er meget dygtig, professionel og meget behagelig. Jeg kommer igen mange år endnu.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Yderst tilfredsstillende oplevelse hos Hans Rasmussen ved Colosseum Tandlægerne i Brøndby.
Jeg har lidt tandlægeskræk og Hans havde en super tryghedsskabende energi og person der gjorde at jeg følte mig godt tilpas under hele behandlingen.
Og så er han meget inddragende i hans arbejde.
Den bedste tandlæge 🙏🏼

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har været til behandling hos Lars i Brøndby og få fjernet 2 visdomstænder. Jeg har været rigtig nervøs inden behandlingen men det gik rigtig godt. Fik hele behandlinge og blev beroliget inden de gik igang.
Man kan godt mærke. at behandlerne er gode til patienter med tandlægeskræk. Jeg kan helt klart anbefale Lars hvis man skal have fjernet visdomstænder.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Min oplevelse hos Colosseum Brøndby har været fantastisk. Jeg synes personalet er venlige og imødekommende. Den gode stemning kan virkelig mærkes på klinikken.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Rigtig god klinik og god service hele vejen rundt. Jeg har virkelig meget tandlægeskræk men når jeg hos Muhamad så føler jeg mig tryg og der bliver lyttet til mig.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg får altid den bedste behandling og service i Brøndby. Kan godt se hvorfor der så mange tilfredse anmeldelser. Jeg og min familie går alle til behandling i Brøndby. På gensyn

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Altid gode behandlinger i Brøndby. Jeg er meget tilfreds med både tandlæge Hans og tandplejer Muhamad. Receptionen er også rigtig søde.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Min mand og jeg er rykket med Muhamad til brøndby og vi meget glade for ham som behandler. Yderst professionel og meget snaksaglig. Vi følger hvor end Muhamad er. Altid en fornøjelse

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Brøndby
God service og behandling. Venlig personale. Har været I Taastrup og flyttede med til Brøndby