Færgen var forsinket grundet ekstremt vejr (forsinkelse på +7 timer) dog intet for dem at gøre. Rigtig god service at genopfylde buffeten i catch me if you can med først morgenmad og derefter f... Se mere
Rigtig dårlig oplevelse. Rejste d. 23/7 fra Kristianssand kl. 16.30, og ud over total kaos ved indtjeningen, hvor de "serviceansatte" brugte tid på fodbold med en flaske, kom kulminationen på fær... Se mere
Color Line is Norway’s largest shipping line for international passenger and goods traffic to and from Norway and one of Europe’s leading short sea shipping lines.
Norge
- www.colorline.no
Svarer typisk inden for 1 uge
Business Lounge
Slidt og mørk Business lounge, trænger virkeligt til en opgradering. Lugter lidt af våd hund. OK kaffe men udvalg af kager og nødder der smager af i går. At man så skal være HELT stille ifølge personalet er gammeldags, jeg er da i Business loungen for at kunne lave noget arbejde og evt. tale i telefon og med kollegaerne der er med.
Tag Fjordline eller rejs via Sverige…
Tag Fjordline eller rejs via Sverige istedet!
Vi er familie på 5 og har booket businessclass for at være sikre på plads. Det var vi også - den var slet ikke fyldt. Men så kommer billetkontrolløren!
Colorline har valgt ikke at placere os tæt på hinanden, og da en anden passager har taget en af vores plader tager vi et par tomme. MEN DET MÅ MAN IKKE. Ikke nok med vi bliver gennet over på de “rigtige” pladser - som så er de forkerte pga en anden har sat sig på den ene, nej vi voksne skal også flytte til vores rigtige plads, hvilket så giver udfordringer ifht vores børn. Så tillykke med
- Først at splitte selskabet op i bookingen
- Så kræve vi sidder på vores pladser,
- Som så ikke er vores pladser fordi man åbentbart ikke vil konfrontere den siddende passager
- og så kræve at vi sidder 100% på pladser ifht navne.
- I en ufyldt lounge.
Jeg tror Ryanair vil være imponeret over jeres evner ud i manglende dømmekraft og kundefjendskhed
Nåh ja og tillykke med ekstra pladser til andre passagerer i fremtiden da vi finder andre veje fremover.
Totalt håbløst system når man skal af…
Totalt håbløst system når man skal af færgen i Kristianssand. Det kan da ikke komme bag på nogen at mange biler på en gang kræver et system. Kan Color Line ikke rådføre sig med nogen, for at få dette løst? Det er det samme hvert år, både vinter og sommer. Helt håbløst når man lever af at fragte mennesker og køretøjer fra A til B.
God service i en træls situation
Rigtig god service at genopfylde buffeten i catch me if you can med først morgenmad og derefter frokost uden yderligere omkostninger.
Resternede rejsende blev også tilbudt gratis pommes, pølser og brus
Elendigt og overbooket.Har trukket…
Elendigt og overbooket.Har trukket pengene jeg har brugt taxfree to gange, håbløst firma
Uklar kommunikation vedr. ID
Hej Colorline
I går skrev jeg med jeres chat ift. behovet for ID ifm. check-in. Jeg skrev, at jeg kun havde digitalt dansk kørekort og spurgte om det var nødvendigt med pas eller fysisk kørekort, da jeg skulle køre 10 timer (!!!) for at hente det.
Svaret fra jer var igennem hele samtalen, at I ikke kunne garantere, at I ville lukke mig ombord. Det er super uklar kommunikation, og det må være til at sige klart "ja" eller "nej" fsva. Colorline. Jeg er med på, at I ikke kan styre Tolden eller Politiet, men I kan have helt klare retningslinjer selv ift. jeres egen check-in praksis.
Jeg endte med at køre 10 timer for at hente pas, og da vi checkede ind blev hverken jeg eller min medpassager bedt om at vise noget id. Det er simpelthen for dårligt og super dårlig kundeservice.
Mvh
Anders

Rabat....
Var åbenbart havnet på den norske side for colorline, Hirtshals/larvik, bestiller og betaler en retur billet. Tjekker så på den danske version for lige at tjekke kursen og så er der åbenbart lige pludselig ½ pris hvis man bestiller på den danske side.
Føler mig da lige snydt godt og grundigt, at det ikke er ens om man bestiller det ene eller det andet sted. Sikken en underlig virksomheds politik, giver bestemt ikke glade kunder.....

Tag IKKE campingvogn med Color Line
Tag IKKE med Colorline til Kristianssand med campingvogn er mit råd efter sommerens oplevelser!
Vores familie bookede returbillet fra Hirtshals til Kristianssand i foråret til en bil, 6 personer og campingvogn. Prisen var ca. 11.000kr-så forventningen er at der er orden i sagerne. Det er der ikke.
Da færgen lagde til i Kristianssands færgehavn blev alle køretøjer, biler, autocampere, bil med campingvogn og lastbiler usorteret dirigeret ud i 10 rækker. Herfra skulle alle køretøjer uden nogen form for overordnet styring selv flette sammen til 3 smalle spor efter en 90 gr. vinkel. Disse baner snævredes ind til to baner og efterfølgende 1 bane omkring en skarp vinkel omkring en bygning. Dette kaos medførte at jeg måtte undvige en stor lastbil, der kørte ind i et skarpt sving på samme tidspunkt som os. I den process snittede campingvognens side en postkasse og blev efterfølgende erklæret total skadet. Heldigvis skete der kun materiel skade, men i det kaos er alt muligt . En ny campingvogn tilsvarende den vi havde koster ca 225.000, vi får 120.000 fra forsikringen. Det er derfor usikkert hvornår og om vi kommer til at campere igen. Jeg har henvendt mig til kundeservice, og har modtaget en venlig e-mail, men ingen opfølgning om hvorvidt de har tænkt sig at forbedre trafik afviklingen på havnen. Min familie vil gerne til Norge næste sommer- jeg kører hellere 1200km ekstra for at undgå kaosset på Kristianssand færgehavn.

Dårlig service
Vi skulle hjem med en færge D.5/8. kl. 16.30 fra Kristiansand. Afgangen blev aflyst pga af vejret sent om aftenen D. 4/8.
Så får vi en ny færgeafgang til afgang, D.6/8 kl. 7.30. Denne afgang aflyses Kl. 21.40 D. 5/8. Pga. vejret. Jeg opdager ved et tilfælde lige inden jeg går i seng at denne afgang er aflyst! Virkelig dårligt det aflyses så sent. Hvortil vi først får en ny afgang billet til D. 7/8 kl 16.30!
Vi ender med at skynde os at bestille en afgang fra Fjordline i stedet for og afbestille hos colorline. Hvilket gør at vi ender med at betale ca 2000 NOK mere for turen hjem.
Vi har fået refunderet den oprindelig billet fra Colorline. Men vi har ikke modtaget noget som helst yderligere for både besværet med at skulle overnatte en dag mere i Norge eller at turen endte med at blive meget dyrere for os så vi kunne kom hjem til vores Arbejdspladser i tide!.
Jeg har prøvet at sende en mail om man ikke fik refunderet nogle yderligere penge for rejsebesværet/aflysningerne. Intet svar efter +14 dage....
Som kunde i 29 år hos Colorline har jeg aldrig oplevet ligende. Er det Colorlines politik ikke at give nogle kompensation penge tilbage pga 2 færgeaflysninger?

Besvarelse fra Color Line
i skulle have et bedre system når man…
i skulle have et bedre system når man har retur biliet og vil ændre dato .ingen rabat og nu ikke nogen kunde mere som aldrig mere.grådige selskab og dårlige til kunde service.færge selskab ved siden af billigere.

Besvarelse fra Color Line
Lad være med at sejle med vælg andet alternativ
I får sku en stjerne fordi i ikke kan få 0
Det er simpelthen for håbløst at man som kunde kan købe en billet og venter 30 minutter i kø og der efter 2 timer inden man kommer på færgen og så finder man ud af den er over booket og bliver smidt af og så ingen garenti på man kan komme videre på næste simpelthen helt elendig service

Ubehøvlet personel.
Rigtig dårlig oplevelse.
Rejste d. 23/7 fra Kristianssand kl. 16.30, og ud over total kaos ved indtjeningen, hvor de "serviceansatte" brugte tid på fodbold med en flaske, kom kulminationen på færgen. Kl.17.30 havde en sur ansat. halvskaldet tynd nordmand, bestemt sig for at spule dækket på 7. dæk, styrebordsside, og han var virkelig ubehagelig, og kommanderede surt og udenvidrer folk om at skrubbe af, færgen var proppet, hvorefter han udenvidre begyndte at overspule dækket, flere KUNDER, blandt andrt min hustru og søn blev oversprøjtet, trods flere klager skete der intet, bevares flere med flotte dekorationer på skulderen, dukkede op, men den ubehøvlet ansatte skete der intet.
Det bliver Fjordline fra nu af.

Besvarelse fra Color Line
Håbløst at komme af færgen i Larvik og ud på motorvejen.
Dejlig tur med færgen colorline superspeed til Larvik fra Hirtshals men!!! Der gik 50 minutter med at komme af både og ud af Larvik. Trafikken var så tæt og umulig at komme igennem pga flette og små veje fra færgen, rundkørsler m.v. det bliver i bare nød til at gøre bedere i fremtiden.

Umuligt at afmelde nyhedsbreve
Det er umuligt at afmelde nyhedsbreve.
Trods gentagne fravalg på profil bliver de ved med at sende nyhedsbreve

Besvarelse fra Color Line
Rigtig dårlig oplevelse med medbragt mad!
Vi havde tilberedt lækker mad hjemmefra og glædede os til den velkendte tur Hirtshals-Larvik, som vi jævnligt bruger. Men den måtte vi pludselig IKKE sidde og nyde, hvor vi plejer - i lighed med mange andre rundt omkring os. De ansatte var sendt på en utaknemmelig opgave med at gå rundt og irettesætte gæsterne. "Nej her må du sandelig ikke spise medbragt mad!". Selv om det var plads nok på restauranterne, ville de have folk med madpakker til at flytte til de få overfyldte steder, hvor man kunne få lov at slippe for mad betaling!
Hvorfor? - måske for at tjene ekstra på at tvinge folk til at købe i restauranterne....
Sikke en dårlig oplevelse!

Besvarelse fra Color Line
Kunne man give 0 stjerner skulle det…
Kunne man give 0 stjerner skulle det ske her.
Vi havde bestilt en rejse fra Hirtshals til Larvik.
Pga en anden tagboks som var en smule højere (10cm)
Blev vi opkrævet 3900kr. Vel at mærke udover den almindelig billetpris for rejsen.
Fuldstændig uanstændigt at opkræve så meget ekstra.
Det bliver sidste gang vi rejser med colorline.

Besvarelse fra Color Line
Vi skulle til Norge at holde jul i år
Vi skulle til Norge at holde jul i år, og vi havde vores hund med.
Vi have læst på hjemmesiden, ringet og snakket med Color Line for at spørge ind til hvordan det var med hundene.
Og det var fint, de havde deres eget lille område de kunne være i.
Det vidste sig dog at være noget helt andet.
Det er nogle af de værste vilkår man kunne udsætte sin hund for. Det var en lille kennel, uden vinduer, dårlig ventilation, uden mad og vand.
På hjemmesiden, står der specifikt "Mad og vandskåle findes om bord", men de var åbenbart godt gemt, for ingen fandt dem.
Udover det, er der kun plads til 7 hunde. Men der var mere end 7 hunde.
120 kr. er ikke meget, men taget i betragtning at det koster halvdelen for bedre vilkår i bilen, synes jeg ikke at det er i orden.
Udover det, så var der FYLDT på turen, så folk var nødt til at ligge/sidde på trapperne og gangene, og der blev gjort meget lidt for at personalet bad andre gæster om at rykke ind og give lidt plads til andre.
Generelt vil vi undgå Color Line fremover, da det faktisk ikke var en særlig god oplevelse. Det eneste gode der var at sige, var at afgang og ankomst var ret præcist. Alt andet var piv ringe.

Besvarelse fra Color Line
Din færge aflyst pågrund af vejret rip de penge!!!!
Hvis din færge bliver aflyst pågrund af vejret kan du ikke få dine penge tilbage jeg har oplevet det 2 gange nu hvor vejret har vejert været fint men de aflyste den af lige væl og du for også først besked en time før færgen sejler.

Besvarelse fra Color Line
Har du hunde med - så frys!!!
Vi var med Colorline fra Hirtshals mod Norge med små 2 hunde. De kan ikke sidde i bilen, da alarmerne konstant går på bilerne og kennelen er møgbeskidt og uhumsk. Så vi måtte tage til takke med en plads udenfor i voldsom storm og kulde. Efter 1 time blev det for meget og vi søgte ind i læ! Her blev vi promte udkommanderet igen på det åbne dæk. Superspeed 1 var ikke engang fyldt op og vi kunne have siddet helt alene uden at forstyrre andre passagere. Men nix den gik ikke. 🥶🥶🥶🥶🥶 Man kan ikke sige tak for god service - for der var ingen!

Anbefaler IKKE Color Line
Jeg har flere gange rejst med Colorline, og hver gang rejst med hund. Dette er en forfærdelig oplevelse hver eneste gang… der er absolut ingen hjælp at hente, og man bliver mildest talt set ned på, hvis man har hund med ombord på færgen.
Personligt har jeg en hund, som ikke kan sidde alene i en bil i 4 timer i træk (og nogle gange har vi rejst uden bil), blandt andet grundet de konstante bil alarmer under hele overfarten. Desuden hun får panik, hvis hun skal sidde i et ekstremt lille bur i ukendte omgivelser. Derfor er det ofte næsten livsfarligt at medbringe hund, for vi SKAL, under alle vejrforhold, sidde udenfor på båden i alle 4 timer. Rygere har LANGT bedre forhold på færgen end hundeejere. Ej heller er det muligt at leje en kahyt ombord på denne båd, som det f.eks. var, da fjordline sejlede denne rute.
Colorline skal være ekstremt heldige med, at de ikke har nogen konkurrenter, som sejler denne rute, ellers havde de mistet en stor del af deres kunder. Jeg vil aldrig anbefale nogen at bruge dem.