collagefoto.se Anmeldelser 1.036

TrustScore 3 ud af 5

2,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fattar inte riktigt på vad man kunde beställa lite oklart vissa foton dock man bara digitalt ej katalogen även om man ville betala mer. Bra taget foto dock i sig. Men sen fick jag bara en kylskåps mag... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Hej, Jag tycker att leveransen är alldeles för lång! Jag tycker att det är lustigt att man behöver beställa så långt innan och även ligga ute med betalningen, utan att ens varan kommit på 4 veckor.... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Uppskattar verkligen skolfotograferingen, katalogen och fotona på barnen. Men kvaliteten på katalogerna var väldigt varierande. Färgerna är bra på de flesta bilderna för att sedan övergå till att var... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jag förstår att det ska gå fort att fota av en hel klass/skola men tycker man får försöka vara engagerad och proffsig nog att se till barnen man fotar av tar av sig mössan, rättar till tröjan och är h... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Collage Fotos moderna skolfotokoncept ger stora fördelar för Miljö, Föräldrar samt Skolor och Förskolor.

Kontaktoplysninger

2,8

Middel

TrustScore 3 ud af 5

1 t anmeldelser

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En bra upplevelse

Bra foton, snabb service och kul erbjudanden. Vi nappade bla på kylskåpsmagneter utöver klassiska foton och dom är över förväntan bra.

Besvarelse fra collagefoto.se

Hej och tack för ert omdöme! Det gör oss mycket glada att läsa!

För lång leveranstid!

För lång leveranstid!
Beställde skolkatalogen för några veckor sedan och den har fortfarande inte kommit. Har varit så varje år.

Hej och tack för ert omdöme.

Vi beklagar den långa leveransen av katalogerna. Dessvärre har dessa en lång leveranstid men vi gör allt vi kan för att de ska nå er så fort som möjligt.

Leveranstiden e katastrof

Har tagit typ 4 veckor för att få skolkatalogen, och har frf inte fått den.

Besvarelse fra collagefoto.se

Hej och tack för ert omdöme. Vi kan se att ni var i kontakt med vår kundtjänst och hoppas att ärendet blev löst på ett bra sätt. Återkom gärna om vi kan hjälpa er med något annat.

MVH

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ej fått katalog trots mer än en månad…

Ej fått katalog trots mer än en månad sedan beställt och betalat.

9. november 2024

MVH

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Good quality, but long waiting times

Good quality of the pictures and the customer service via email. But very long waiting times and the customer service is impossible to reach via phone.

Besvarelse fra collagefoto.se

Hello and thank you for your review. We are happy to hear that, but we are sorry that you have had a hard time getting hold of us. Hope everything has been resolved, otherwise you are welcome to contact us again!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Tyckte att bilderna var dåliga.

Tyckte att bilderna var dåliga i skärpan. Någon person var kapad rakt över. Inte alls nöjd med kvaliteten.

Hej och tack för ert omdöme.

Beklagar att bilderna inte levde upp till era förväntningar men hoppas allt har löst sig till det bästa.

Vi önskar er en fortsatt trevlig dag.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag har inte fått min beställning

Jag har inte fått min beställning! Och ingen uppföljning på varför det dröjer.

Besvarelse fra collagefoto.se

Hej och tack för ert omdöme. Kan dessvärre inte se att ni varit i kontakt med vår kundtjänst kring detta. Saknar man en beställning eller önskar information så går det jättebra att kontakta vår kundtjänst på info@collagefoto.se eller via telefon på: 019-611 10 30

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helt ok bilder men ni bör se över…

Helt ok bilder men ni bör se över leveransmetod samt paketering. Nedknölade fuktiga foton i brevlådan.

Besvarelse fra collagefoto.se

Hej och tack för ert omdöme och feedback.

Vi beklagar verkligen att ni mottagit skadade produkter. Vi kan inte se att ni har varit i kontakt med oss kring denna skadan. Skulle det hända igen så får ni gärna skicka ett mejl till vår kundtjänst som då kan skicka varorna på nytt! Vår mejladress är: info@collagefoto.se

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Det är för dyrt och alla tre av min…

Det är för dyrt och alla tre av min dotters bilder såg likadana ut. På klassgruppbilden fanns ett barn med en grimas, och man hade inte möjlighet att välja en annan. För så mycket pengar bör du åtminstone ta flera bilder att välja mellan.

7. november 2024

Hej och tack för ert omdöme.

Vi beklagat att ni inte är nöjda med priserna samt bilderna men tackar för er feedback.

Skolkatalog

Vi beställde skolkataloger den 11/10 och de har fortfarande inte kommit. Jag mailade och fick svar idag 14/11 att de ännu inte är på tryck men att vi ska vänta tålmodigt.

10. november 2024

Hej och tack för ert omdöme.

Det stämmer att katalogerna dessvärre har en lång leveranstid men vi jobbar så fort vi kan med att skicka ut dessa så fort vi kan. Självklart går det bra att kontakta oss för att få leverans information.
Hoppas allt har löst sig för er, annars får ni gärna kontakta oss igen.

Great photos

Lovely pictures of high quality. Expensive though, especially for large families.

Hi,
Thank you for your review, but sad that you are not satisfied with our prices.
Mvh, Collage Foto

Alla fel.

Ganska knasig priser. Ganska omodern logistik, skickar brev för att hämta ut paket (hej 1990), långa ledtider 2+veckor. Typ ingenting bra egentligen. Men dom har monopol på skolfoto.

Hej och tack för ert omdöme.
Vi beklagar ert missnöje men tackar för er feedback och önskar er en fin dag.

Besvarelse fra collagefoto.se

Hej och tack för ert omdöme. Beklagar att ni aldrig mottog era bilder! Kontakta gärna vår kundtjänst för att få hjälp med detta. Ni når oss på mejl på: info@collagefoto.se eller via telefon på: 019-611 10 30

Har inte fått bilderna.

Har inte fått bilderna.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jag har fortfarande inte fått hela min…

Jag har fortfarande inte fått hela min beställning och när jag i början av veckan mailade för att höra hur det låg till med beställning så har jag inte fått något svar

Hej och tack för ert omdöme.

Under högsäsong så har vi dessvärre lite längre svarstider men vi hoppas att allt har löst sig till det bästa.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De färdiga paketen/erbjudanden passade…

De färdiga paketen/erbjudanden passade inte mig och kändes uttänkta just på det sättet. Tycker även att det är dyrt.

Hej och tack för ert omdöme.
Vi beklagar att paketen inte passade er men tackar för er feedback.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk service hos CollageFoto

Fantastisk service hos CollageFoto! Jag fick snabb hjälp och ett väldigt professionellt bemötande. Resultatet blev över förväntan och jag är verkligen nöjd!

Besvarelse fra collagefoto.se

Hej och tack för ert omdöme, det gör oss mycket glada att läsa! Vi önskar er en fortsatt bra dag.

Mvh Collagefoto.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.