Den perfekte overraskelse til vores gæster! Vi holdte bryllup d. 6/9 og ville gerne have nogle ordentlige drinks - og det var lige præcis hvad cocktail Company kunne levere. De kom med hele setupp... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Cocktail Company er Danmarks førende leverandør af professionelle cocktailoplevelser til både firmaevents og private fester. Siden 2010 har vi leveret bartendere, mobile cocktailbarer og skræddersyede drinksløsninger til alt fra sommerfester og julefrokoster til bryllupper og konferencer. Vores team består af erfarne bartendere og eventfolk, der sætter en ære i at levere høj kvalitet, god stemning og exceptionel service hver gang. Vi arbejder landsdækkende og tilpasser hver oplevelse efter jeres ønsker og behov. Fra små, intime arrangementer til store firmafester med hundredvis af gæster. Med 4.9 stjerner på Trustpilot og tusindvis af tilfredse kunder er Cocktail Company det sikre valg, når I vil løfte jeres event til næste niveau. Besøg os på cocktailcompany.dk og få et uforpligtende tilbud i dag.
Erhvervsvej 17, 2600, Glostrup, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vi havde fornøjelsen af Cocktailkursus ifm. en julefrokost. Bartenderen var rigtig dygtig og utroligt venlig. Højt niveau på både drinks og service. Tak for en rigtig god oplevelse.
Gennemført oplevelse med super godt personale! Vi brugte Cocktailkursus.dk som teambuilding inden vores julefrokost for 50 personer, og alle var vilde med det! Personalet skabte rigtig god stemming, og var med til at give os alle en super aften fra start! Kan klart anbefales !
1000 tak til Cocktailkursus.dk for en gennemført oplevelse til Fokusmæglernes åbningsreception. I er virkelig for seje. Der var bare ikke en finger at sætte på noget som helst.
Baren var sat op og klar lidt før tid endda, de medbragte det hele + lidt ekstra. Yderst lækre cocktails, som både duftede og smagte af gode råvarer.
2 super søde og mega dygtige bartendere stod med store smil på hele aftenen. De var virkelig gode til at tilpasse sig stemningen og blev straks en del af festen. Flere af vores gæster har efterfølgende rost dem.
Da tiden var gået tog de det hele med sig igen, så vi stod med et minimum af rengøring.
Lækkert, indbydende og gennemført koncept, som varmt anbefales herfra - både til private og virksomhed.
Cocktailkursus stod for vanvittigt lækre cocktails til min fødselsdagsfest med kæmpe succes! Jeg anbefaler dem til hver en tid og har derfor heldigvis oplevet dem til mange fester nu - de leverer max service og en fed oplevelse hver gang!
Vi valgte at bruge cocktailkursus.dk til åbning af vores nye kontorer. Cocktailkursus.dk var ansvarlig for baren samt musikken til dette event.
Arrangementet gik helt perfekt, og cocktailkursus.dk har været yderst professionelle både i tilbudsgivningen samt under afholdelsen af eventet. Flere af vores kunder og samarbejdspartnere har efterfølgende rost kvaliteteten af såvel musikken, cocktails og bartenderne.
Cocktailkursus.dk kan helt klart anbefales, og vi har allerede besluttet at bruge dem igen til næste reception.
Jeg har brugt Cocktailkursus.dk både på restauranten til vores selskaber, men også været deltagende på et af deres kurser. Det er en fantastisk sjov og anderledes måde at lave et arrangement på. Om det er polterabend, fødselsdag eller firma arrangement. Så er det en god måde at skabe et sammenhold og en hyggeligt stund.
Kan klart anbefales, og kan faktisk passe ind til alle anledninger.
Mvh
Morten Pedersen
Restaurant KöD
Gjorde brug af cocktailkursus.dk til vores firma julefrokost, og det er absolut ikke sidste gang at de vil blive valgt.
På cocktail kortet var der noget enhver smag og de bartendere der var ude til arrangementet var professionelle og effektive.
Selvom der var 8 forskellige cocktails på kortet og vi var knap 300 personer, var der ingen ventetid.
Høj kvalitet, god service, lækkert produkt, evne til at tilpasse sig til kundens ønske, yderst professionelle og effektive igennem hele processen.
Vil varmt anbefale cocktailkursus.dk til alle der ønsker et kanon oplevelse!
Anders, Kopenhagen Fur
Kurset var en fødselsdagsgave til far og søn. Vi var 8 personer og det var et hit hos både de unge og de ældre Det ER et godt koncept I har. Og vi havde en både skøn og kompetent, kvindelig bartender. Det er et ekstra krydderi, at lokalerne ligger i NV - lidt spooky udenfor og så professionelt hele vejen igennem, når man træder indenfor.
Jeg afholdte personalearrangement for min arbejdsplads, valget faldt på cocktailkurset.dk
Det var en kæmpe succes og kan klart anbefales videre. Jeg vil gerne fremhæve Patrick vores bartender for aftenen for super overskud, til festglade mennesker. Det var en lækker oplevelse med skønne drinks.
Et dejligt koncept. Super kompetent bartender, og servicen var i top. Det er ikke sidste gang vi benytter os af Cocktailkursus.
Fantastisk koncept! Alt bliver leveret, sat op og klar til servering af lækre cocktail. Som værtinde bekymrede jeg mig ikke et sekund om hvorvidt mine gæster fik top service. Vi havde fornøjelsen af den super dygtige bartender Sofie der blev ros af flere af vores gæster for hendes udstråling, hurtighed og ikke mindst de lækre drinks. Vi har i hele forløbet optil festen kun oplevet god kundeservice og vil bestemt anbefale dette til andre.
Der er kun et problem og det er at det kan blive vanedannende med sådan et setup!
Sjovt og lærerigt, festlig bartender, kan absolut anbefales
Vi havde en super god oplevelse af arrangementet. Stemningen var helt i top og det er ikke sidste gang jeg prøver dette. Kan anbefale dette til alle.
Det blev den bedste fest ever !! I leverede varen på den bedste måde - en stor tak til Sanne og hendes med bartender! Det var professionelt og bartenderne var strålende og piv dygtige. De bedste anbefalinger fra mig ‼️ kh Maria
Som kickstart på en polterabend, besluttede vi at starte med et cocktailkursus på "The Mirror", hvor temaet var Gin. Og det viste sig at være den perfekte start, med en fantastisk kombination af at få noget ny viden med hjem, samt få smagt nogle ting som man ellers ikke lige ville kaste sig ud i. Drengene fra The Mirror meget kompetente, og frem for alt havde de både lyst til at vise og fortælle om tips & tricks med udgangspunkt i Gin.
De har mine varme anbefalinger, og jeg håber meget at jeg senere får en mulighed for at benytte dem. Hvis ikke, så opfinder jeg sgu' et behov ;)
Det var en stor fornøjelse at samarbejde med Cocktail Company (Cocktail Kursus) i forbindelse med årets Folkemøde, hvor vi skulle servere alkoholfri drinks i forbindelse med en indsats mod spritkørsel. Allerede fra start var det velstruktureret med prøvesmagning, udvælgelse af mocktails samt ingrediensliste med fokus på slutbrugeren, løbende kommunikation samt god, smilende og professionel levering til ufattelig mange mennesker i Allinge. Vi kunne med ro i maven passe vores arbejde, alt imens de dygtige bartendere udførte deres. Speciel tak til Kevin, Martin og Lasse for et godt og professionelt arbejde.
Vi anvender gerne Cocktail Company igen, og vi kan varmt anbefale et lignende samarbejde.
Vi skød vores studenterarrangement i gang med et forrygende kursus hos Cocktailkursus i Knabrostræde. Den stemningsfulde – og yderst centrale - bar skabte en helt unik og hyggelig ramme om eventet. Bartenderen bidrog til den festlige stemning - og det samme gjorde rækken af smagfulde cocktails. Vores varmeste anbefalinger er hermed givet videre!
Cocktail kursus er en suveræn start på alle former for fest.
Vores firmafest kickstartede perfekt med kølige drinks samt super sjove timer med div konkurrencer og blindsmagning.
Kan varmt anbefales
D. 6. juni 2015 havde vi Patrik fra Cocktailkursus på besøg til en fødselsdag med 13 gæster. Patrik mødte op til tiden og fik nemt og hurtigt stillet baren op, før gæsterne ankom. Derefter havde han ellers shakeren i vejret og smil fra øre til øre resten af aftenen. Morgenen efter med tømmermænd står som regel på en kedelig opvask, men den havde Patrik taget med sig. Alt i alt en super god og anbefalelsesværdig oplevelse. Vi vil helt sikkert bruge Cocktailkursus igen!
det fungerede perfekt. sød bartender og hurtig eksekvering.