Cocktail Company Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 26 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den professionelle tilgang og det flotte setup, som skaber en god ramme for arrangementer. Bartenderne beskrives som søde, dygtige og yderst imødekommende, hvilket bidrager til en fantastisk stemning. Mange sætter pris på den fremragende service, hvor alt fra kommunikation til praktiske detaljer håndteres nemt og effektivt. Drinksene roses for at være lækre og varierede, og falder i god smag hos gæsterne. Kunderne oplever, at firmaet er meget fleksibelt og imødekommende over for specifikke ønsker og behov. Dette bidrager til en følelse af at være i gode hænder, hvor alt spiller, som det skal, og arrangementet afvikles problemfrit.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange roser den fremragende service og input gennem... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, og mange roser bartendernes professionalisme, venlighed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Den perfekte overraskelse til vores gæster! Vi holdte bryllup d. 6/9 og ville gerne have nogle ordentlige drinks - og det var lige præcis hvad cocktail Company kunne levere. De kom med hele setupp... Se mere

Vi har lige brugt Cocktail Company til vores firmajulefrokost for 160 personer på Sports Group Denmark. Megafed oplevelse og de allerbedste drinks - både med og uden alkohol. Alt var super professione... Se mere

Vi havde brug for en god drinksbar til vores sommerfest på arbejde, og vi har brugt Cocktail Company et par gange før. Forrige gang, var der problemer med en fadøls-fustage der ikke virkede, og de... Se mere

Vi brugte Cocktail Company til vores genbryllup, og det var en virkelig god oplevelse 🍸✨ Kommunikationen op til festen var nem og på selve dagen var alt bare i top. Bartenderne var søde og skab... Se mere

1. Catering
  2. Drikkevaredistributør
  3. Eventkoordinator
  4. Fødevarekonsulent
  5. Spiritusforretning
  6. Festplanlægger

Cocktail Company er Danmarks førende leverandør af professionelle cocktailoplevelser til både firmaevents og private fester. Siden 2010 har vi leveret bartendere, mobile cocktailbarer og skræddersyede drinksløsninger til alt fra sommerfester og julefrokoster til bryllupper og konferencer. Vores team består af erfarne bartendere og eventfolk, der sætter en ære i at levere høj kvalitet, god stemning og exceptionel service hver gang. Vi arbejder landsdækkende og tilpasser hver oplevelse efter jeres ønsker og behov. Fra små, intime arrangementer til store firmafester med hundredvis af gæster. Med 4.9 stjerner på Trustpilot og tusindvis af tilfredse kunder er Cocktail Company det sikre valg, når I vil løfte jeres event til næste niveau. Besøg os på cocktailcompany.dk og få et uforpligtende tilbud i dag.

4,7

Har ikke besvaret negative anmeldelser

28 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Lækre drinks. Friskt og servicemindet. Fungerede super godt som firmaarrangement!

God service: Fleksible, friske og servicemindede medarbejdere hos cocktailkursus.dk, som var med til at sætte en god stemning.

God lokation: Fedt med drinks og udsigt ud til kanalen. Stort rustikt lokale med mange bar-stationer, så flere kan være i gang samtidig.

Rigtig godt kursus: Lækre drinks, instrueret af professionelle og veloplagte medarbejdere!
Også mulighed for at de står for catering.

Kan varmt anbefale cocktailkursus.dk til firmaarrangementer o.lign.!

16. august 2013

Super fest med lækre cocktails

Skal du holde et brag af en firmafest, så kan det kun anbefales at tage dette cocktailkursus med på programmet. Spændende, lærerigt, og ikke mindst festligt og engagerende. Stort hit at vi selv stod bag baren og lavede cocktails til hinanden. Tak for et brag af en firmafest!

2. august 2013

Koden til den perfekte fest!

Tøv ikke et øjeblik med at booke en bartender fra cocktailkursus.dk! De leverede et højt professionelt serviceniveau, super gode drinks og var meget fleksible. Det var den bedste investering til at skyde gang i polterabend festen og på trods af mange tørstige piger kunne bartenderen sagtens følge med og leverede den ene lækre drink efter den anden. Den opsatte bar var af god kvalitet, bartenderen kom i god tid og havde medbragt alt der var behov for- og mere til!
Bartenderen fra cocktailkursus.dk løftede virkelig vores fest og jeg giver dem hermed mine varmeste anbefalinger.

27. juni 2013

Sjovt, lærerigt og fed atmosfære!

Kan kun anbefale dette til alle, som kunne bruge en sjov oplevelse med familie, venner eller kollegaer. Du kan selv bestemme tempoet, instruktørerne er utrolig dygtige og samtidig kommer du til at drikke dine egne lækre cocktails :)

18. juni 2013

God oplevelse og god pris

Jeg bookede et cocktailkursus til en udflugt med kollegaer, hvilket blev til en rigtig god aften. Da vi ankom stod fantastiske velkomstdrinks klar, som vi kunne nyde mens der blev gennemgået barudstyr. Efterfølgende lavede vi selv cocktails under kyndig vejledning, så både uerfarne og mere rutinerede deltagerne lærte noget nyt. Drengene var rigtig engagere i deres undervisning, og udviste stor tålmodighed når nybegyndere fik barområdet til at ligne lalandia. Selv lærte jeg at hælde med hældepropper uden at spilde, noget jeg har forsøgt forgæves i mange år..
Jeg synes det var en rigtig fornuftig pris, og klart billigere end andre ting jeg har arrangeret for kollegaer.

3. juni 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (201 anmeldelser)