Clubfitness Anmeldelser

1. Fitnesscenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Club Fitness er dit professionelle fitnesscenter i Hedensted. Vi tilbyder fitness i lækre lyse lokaler og med det bedste udstyr på markedet. Vi er et privat ejet center, hvilket giver plads til individualitet og nærvær. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Lunavej 3 A - Personlig betjening hver mandag kl. 16.00 - 18.00 Tlf.: 53 64 11 62

God

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Rigtig fint er til tider er stille…

Rigtig fint er til tider er stille hvilket er rigtig godt og der rolig stemning. Kun godt dog jeg savner lidt leg Press maskine. Det I har er rigtig slidte og kan næsten ikke bruges men måske i er på sagen😇

18. februar 2026

Generelt en fuldkommen forfærdelig oplevelse at træne i club fitness

Der mangler nøgler i omklædningsrummene. Der ligger- og flyver fluer rundt overalt på 1. sal. Der mangler maskiner, bla. en normal leg extension maskine, fly machine og så er der ingen form for maskiner, som rammer læggen. Smith maskinen i centeret er halvt i stykker, og jeg kom også ud for en mindre skade da krogen ikke kunne sættes på og derfor faldt over mig. leg press maskinen er slet ikke i god stand, da noget af den pude man presser på er faldet af og man kan derfor ikke lave diverse øvelser. skabene kan ikke låses, medmindre man har sin egen hængelås med. 90 % af alle vægtene er gået i stykker (Dele af den gummi som sidder på vægten er faldet af). Det er den samme playliste som bliver spillet hver dag, så hvis man træner dagligt, får man smadret sin træning, da man har hørt de samme sange 1 million gange før.

12. juli 2022
Clubfitness-logo

Besvarelse fra Clubfitness

Hej Mikkel, tak for din henvendelse. Vi er altid glade for at modtage feedback fra vores medlemmer, og vil få kigget på nogle af de ting som du påpeger bla. den manglende nøgle til omklædning. Alle vores Technogym maskiner inkl. Smith maskinen og leg press har fået service af Technogym i maj måned, uden der er fundet nogle funktionsfejl, men du må gerne sende et billede til os eller komme forbi mandag fra kl. 16-18, så vi kan se hvad du præcis mener der skulle være af fejl. Vi har rengøring på hver dag og nogle dage 2 gange om dagen, men da vi har døgnåben, bliver vinduerne ofte åbnet om natten og lyset tiltrækker insekter i sommertiden. Det er bevist, at man selv skal medbringe en hængelås for at låse vores skabe, da vi tidligere oplevede at medlemmer ikke kunne huske deres kode efter træning. Vi har valgt at lade de gamle håndvægte blive, selvom noget af gummiet er gået i stykker, da vi fik nye, så du kan altid finde nye håndvægte og vægtskiver i samme størrelser. Vi afspiller forskellige playlister, og skifter den ca. hver 14. dag, men selv på playlister forkommer nogle af de samme numre. Venlig hilsen Club Fitness.