Jeg købte først en surprise ROS pakke, modtog den og blev meget begejstret for indholdet - så skyndte mig fluks at bestille endnu en! Den var ligeså god og havde en masse fint tøj, som nu pryder i g... Se mere
Har lige modtaget min pakke, og er du så færdig nogle smukke kjoler - jeg er helt vild glad for at jeg tog chancen - for nej hvor har jeg pludselig fået meget lækkert tøj 🤩🤩 Og en anden kunde gav mi... Se mere
Lige sælges der pakker til 300 kr fyldt med tøj. Bestilte en L men intet af det tøj jeg fik var i L. Ikke et eneste stykke af det 8 stykker tøj havde mærke i hvor man kunne se størrelsen og i flere st... Se mere
Har nu fulgt Clothing by Ros igennem nogle år og kan slet ikke la vær' og har erhvervet mig mange lækre kjoler. Spændende, anderledes og unik tøj som du ikke finder andre steder og samtidig et godt... Se mere
Det behøver ikke at koste en formue at ligne en million. Derfor finder du ingen varer over 500,- hos os. Hos os finder du alt fra kjoler, bluser, bukser, nederdele til sko og jakker.
Lyngvej 14, 4600, Køge, Danmark
- +45 93601348
- info@clothingbyros.dk
- clothingbyros.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Dejligt at modtage hurtige vare hvor det der er i pakken er lækkert tøj
Dejligt at modtage hurtige vare
God service og hurtig levering
Altid go og hurtig levering😌 smukt tøj…
Altid go og hurtig levering😌 smukt tøj i en fin kvalitet.👍
Fuld fortjent 5 ⭐️
Super søde at skrive med - jeg modtog en vare der havde en fejl, mailede til dem og fik en sød besked tilbage 🌸
De rettede hurtigt op på det fik sendt mig en ny vare og jeg kunne beholde den anden som gave.
Tak for god service
Det er dyrere at returnere produktet…
Det er dyrere at returnere produktet end at få det leveret, så hvis man sender noget retur så taber man penge.
Helt vildt lækker shape wear
Helt vildt lækker shape wear. Den sidder helt perfekt og skjuler den lille bule på maven.
Hurtigt leveret.
Elsker mit køb
Har købt den flotteste kjole og matchende sko, har intet dårligt at sige. Hurtig levering og kvaliteten er i top😍
Den ene kjole jeg modtog var sendt i en…
Den ene kjole jeg modtog var sendt i en forkert størrelse ifht det jeg havde bestilt. Har skrevet til butikken og de svarer ikke...

Besvarelse fra Clothingbyros
Hurtig forsendelse og rigtig fin kjole
Det var en fin service
Det var en fin service, dog var kjolen jeg fik længere end jeg synes den så ud på billedet, ikke at det for mig gør noget.
Fantastisk hurtig levering 😊👌🏼
Hurtig levering og godt produkt
Sjov og god video med en talentfuld…
Sjov og god video med en talentfuld kvinde i front fik mig til at bestille to par glat-det-hele-ud-shorts. Mirakuløst kunne jeg være i den største størrelse - efter ordren lynhurtigt var blevet ekspederet. Prisen var også i orden. Jeg kan lide det hele
Nydeligt tøj til rimelige penge
Jeg har købt en masse kjoler, bl.a Lovi kjolen i 3 forskellige farver, en “Læder” kjole, en række andre jeg ikke kan huske navnet på og et par buksedragter. Jeg elsker dem allesammen. Belterne kunne måske være lidt længre, eftersom man jo har så god plads til at være en lidt stor dame (jeg er 170 og vejer 80 kg) og sløjfe går ikke på mine men det er ok.