Jeg købte først en surprise ROS pakke, modtog den og blev meget begejstret for indholdet - så skyndte mig fluks at bestille endnu en! Den var ligeså god og havde en masse fint tøj, som nu pryder i g... Se mere

Har lige modtaget min pakke, og er du så færdig nogle smukke kjoler - jeg er helt vild glad for at jeg tog chancen - for nej hvor har jeg pludselig fået meget lækkert tøj 🤩🤩 Og en anden kunde gav mi... Se mere

Lige sælges der pakker til 300 kr fyldt med tøj. Bestilte en L men intet af det tøj jeg fik var i L. Ikke et eneste stykke af det 8 stykker tøj havde mærke i hvor man kunne se størrelsen og i flere st... Se mere

Har nu fulgt Clothing by Ros igennem nogle år og kan slet ikke la vær' og har erhvervet mig mange lækre kjoler. Spændende, anderledes og unik tøj som du ikke finder andre steder og samtidig et godt... Se mere

1. Shopping og mode

Det behøver ikke at koste en formue at ligne en million. Derfor finder du ingen varer over 500,- hos os. Hos os finder du alt fra kjoler, bluser, bukser, nederdele til sko og jakker.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Virkelig dårlig service ved returnering…

Virkelig dårlig service ved returnering af produkter. Vi havde sendt retur i god tid men fordi GLS tog 4 dage om returneringen, ville man ikke ombytte.
Så kunne vi betale for, at få produkter retur som vi ikke kunne passe. Efter mange mails fik vi så tilgodebevis som vi så købte nye produkter for, men disse produkter lever slet ikke op til billederne og stoffet er tyndt. Virkelig dårlig kvalitet og dårlig shop, sidste gang vi har købt på denne webshop.

26. januar 2024
Clothingbyros-logo

Besvarelse fra Clothingbyros

Hej Anette,

Vi er super kede af denne anmeldelse, da vi ærlig talt er ret uforstående overfor, at der skulle være tale om dårlig service og kvalitet af de købte vare.

Du sender os en mail, hvori at du informere om, at du ønsker at gøre brug af din returret, vi takker for mailen, modtager returpakken en uges tid efter og refundere beløbet med det samme- det må da siges at være hurtigt, nemt og i takt med de handelsbetingelser, vi indgik aftale om, da du bestilte.

Udfordringen kommer da vi et par uger efter, igen modtager en returpakke fra dig, fra samme ordre.

Her har vi ingen mail modtaget og returretten er her desværre udløbet, dette informere vi om pr. mail, hvor du svarer at du ikke var bevidst om, at der skulle sendes mail og at det bestemt ikke kunne være din skyld, at gls ikke leverede pakken hurtigere.

Vi kigger din ordrehistorik igennem og ser at, du har været en trofast kunde igennem de sidste par år og vælger på trods af bruddet på handelsbetingelserne, at tilbyde dig et tilgodebevis frem for, at sende pakken retur til dig - det føler vi er påskønnelse af vores kunder og super god service.

Det der mest af alt gør os uforstående er over denne anmeldelse er dog, at de produkter du købte med tilgodebeviset mest er samme produkter som du før har købt og beholdt ( blot i andre farver denne gang ), men du i denne anmeldelse kalder dem dårlig kvalitet og tyndt materiale - hvorfor beholde dem første gang og købe samme produkt hvis dette er holdningen til dem?
Med mindre du her referer til skjortekjolen som er lavet i bæredygtig viskose, hvilket ville være usandsynligt, da dette er et super lækkert materiale, som kun kan laves tykt ved, at blande det sammen med et syntetisk materiale som polyester og det ville bestemt være en skam.

Vi har alt i alt svaret og behandlet dine henvendelser og returneringer hurtigt, samt tilsidesat vores handelsbetingelser for, at imødekomme dit ønske og sendt dig dine favorit produkter, plus en skjortekjole i super lækkert bæredygtigt stof og kvalitet.

Vi håber du vil overveje om, ikke denne anmeldelse er lige hård nok, taget i betragtning af alle dine tidligere køb, samt den ekstraordinære service vi tilbød dig i denne omgang.

Venligst
Team ROS <3

Top service med hjertet på rigtige…

Top service med hjertet på rigtige sted.
Super lækkert tøj er kommet hjem til mig og det er til en yderst billig pris.
Tøjet findes ikke andre steder ( ikke hvad jeg kan finde).
Altid lydhør over for ønsker og farver.
Og pludselig bliver der tryllet en pakke frem der er lige i øjet.
Sabine kan bare det der med at klæde andre kvinder på. Tak for det ! ❤️

27. februar 2024

De største anbefalinger herfra

Jeg har handlet hos Clothingbyros flere gange og har været yderst tilfreds med deres kunderservice. Priserne er overkommelige og der er hurtig forsendelse.
Nyligt havde jeg bestilt en tøjpakke med besparelse på 75%. Jeg angav min størrelse og ønske til indhold i pakken. Mine ønsker blev indfriet og jeg fik de fineste styles hjem som kan anvendes på kryds og tværs. De største anbefalinger herfra 👌🏻

12. februar 2024

Jeg har flere gange købt tøj

Jeg har flere gange købt tøj til min kone. Service og kvalitet har altid været i højsædet. Eventuelle spørgsmål bliver hurtig besvaret, hvilket er en stor hjælp, når man står som mand, og gerne vil forkæle sin bedre halvdel.

15. december 2023

5 stjerner er ikke nok

Jeg har lige hentet min pakke og er bare super glad for den. Virksomheden her har så meget flot og unikt tøj, som er perfekt beskrevet størrelsesmæssigt, tøjet er pænt vist frem på skønne modeller, kundeservicen er hurtig og helt i top, ved jeg også på baggrund af flere køb, hvor jeg har fået assistance, til hvad jeg nu end har været i tvivl om. Samt er der super hurtig levering, hvilket blot er et ekstra plus, herudover så er det varer af høj kvalitet men til en pris hvor alle kan være med, selv mig som studerende. Så alt i alt mener jeg ikke at 5 stjerner er nok til at beskrive, hvor meget denne virksomhed kan og gør for dens kunder.

3. januar 2024

Købte et sæt med kimono

Købte et sæt med kimono, bukser og top. Blev solgt som one size. Det jeg modtog har højst været en medium. Kimoneon skulle også kunne bruges som kjole. Men kunne ikke lukkes over brystet, jeg er kun str 40/42.

24. december 2023

Kvalitet..

Jeg vil aldrig mere købe, kvalitet ser ikke ud som viser på videoen. Min kjole er meget krøllet.Så fik jeg forkert farver, så tænkte man, service er slet ikke ordentligt. Returns skal selv betale også. Det bare noget BØVLET. NEJ, det bedre at jeg holder til Zolando.😒

9. oktober 2023

I'm a Ros fan/follower…

Spændende, anderledes og unik tøj som du ikke finder andre steder og samtidig et godt koncept med sans og tanke for bæredygtighed og ikke mindst - en fantastisk service og lynhurtig levering hver gang 🚚 📦⚡
Wear it - love it🥰

17. august 2023