I would not recommend anyone going with click drive. I had my worst experience with them. They won't find any good driving school for you and when you ask for refund, they don't respond. I am follow... Se mere
Se, hvad kunderne siger
PAS OP MET DIT BEDRIJF! Jammer genoeg zwaar opgelicht door Clickdrive. Graag of zo snel mogelijk zorgen dat ik mijn rijbewijs haal, of graag zo snel mogelijk mijn geld terugstorten. Deze revie... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik was enigszins angstig, na het lezen van slechte reviews toen ik hoorde van mijn dochter dat haar rij instructrice besloot op zichzelf te blijven rijden, en dat er nog geen refund was gedaan.... Se mere
Virksomheden har svaret
Hele fijne ervaring Ik vond het best spannend om te beginnen met rijlessen, maar via Clickdrive was alles superduidelijk geregeld. Ik kon makkelijk een goede instructeur vinden en alles gewoon online... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Clickdrive is het platform dat het behalen van je rijbewijs snel, toegankelijk, persoonlijk en betaalbaar maakt. Door een slimme combinatie van theorie, praktijk en technologie, zorgen wij ervoor dat onze leerlingen 60% sneller en 40% voordeliger hun rijbewijs halen. Ons platform beschikt over meer dan 400 rij-instructeurs met een hoog slagingspercentage, verspreid door heel Nederland. Bij Clickdrive heb je de vrijheid om zelf te kiezen welke instructeur het beste bij jou past: man of vrouw, schakel of automaat, jong of ouder, streng of minder streng. Bovendien kun je altijd van instructeur wisselen als de klik toch ontbreekt. Wij bieden fysieke 1-daagse theoriecursussen aan op 24 locaties in Nederland in maar liefst 6 verschillende talen: Nederlands, Engels, Arabisch, Turks, Oekraïens en Eritrees. Naast de fysieke cursussen krijgt elke leerling onbeperkt toegang tot onze gratis online theoriecursus, compleet met theorievideo's en oefenexamens. Met de online cursus kun je oefenen waar en wanneer je wilt. Bovendien bieden wij een theorie-examen garantie: slaag je niet, ondanks dat je 70% van de oefenexamens hebt gehaald? Dan krijg je een gratis herexamen. Naast de theorie- en rijlessen biedt Clickdrive ook een unieke online leeromgeving. Hier vind je praktijkvideo's en examenroute-video's die je optimaal voorbereiden op je rijexamen. De praktijkvideo's begeleiden je stap voor stap vanaf de proefles tot aan het CBR-praktijkexamen, met handige tips en trucs. De examenroute-video's laten precies zien welke routes het CBR je mogelijk kan laten rijden, zodat je nog beter voorbereid bent. Dit alles valt onder de Clickdrive Methode: een totaaloplossing waarmee je sneller en op een meer persoonlijke manier je rijbewijs haalt. Om het nog flexibeler te maken, hoef je het bedrag niet in één keer te betalen. Bij Clickdrive kun je kiezen voor een vaste, lage maandelijkse betaling. Hoe ziet deze unieke methode eruit? Stap 1: Matchen & Proefles Jij kiest de instructeur die het beste bij jou past. Jij weet precies hoeveel rijlessen jij nodig hebt. Stap 2: Lessen & Theorie Gratis online theoriecursus. Rijlessen met geïntegreerde theorielessen in de auto. Theorie 1-daagse cursus + examen (binnen 1 maand). Stap 3: Lessen & Praktijkexamen Rijlessen met focus op het examen. Gratis praktijk- en examenroute-videocursus. CBR-praktijkexamen (binnen 3 maanden). Wil jij snel, persoonlijk en betaalbaar je rijbewijs halen? Plan dan nu je Clickdrive-proefles via www.clickdrive.nl en ontdek meteen wanneer jij je rijbewijs zult halen. Clickdrive – de keuze is aan jou.
Kontaktoplysninger
Goudsesingel 136, 3011 KD, Rotterdam, Holland
- 0858085123
- info@clickdrive.nl
- clickdrive.nl
Har besvaret 45 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
AANRADER!!!
Ze helpen je heel goed met het vinden van een perfecte rijschool!! Ook heel handig met de app je kan je lessen zelf inplannen. Zeker een aanrader
Geslaagd!!
Via de app al mijn lessen ingeboekt. Binnen no time had ik mijn praktijk ingepland en direct geslaagd!
Fijne service en handige app
Na een leuk gesprek aan de telefoon een top instructeur gevonden. De volgende lessen kon ik zelf in een app invullen, mega handig! Binnenkort al praktijk examen dankzij Clickdrive!
Wilde snel mijn rijbewijs halen maar…
Wilde snel mijn rijbewijs halen maar liep overal tegen lange wachttijden aan. Bij Clickdrive kon ik meteen beginnen en heel veel lessen. Ze hebben mij zelfs geholpen met het halen van mijn theorie, binnen 2 maanden had ik mijn rijbewijs!
Hoe vind ik een goede rijschool
Ik had erg veel moeite om een rijschool te vinden voor mijn zoon. Zoveel grote bedrijven Met ondoorzichtige zogenaamde aanbiedingen. Op het Clickdrive platform kon ik zelf de instructeurs vergelijken en inplannen. Ze hebben vervolgens persoonlijk contact opgenomen en ons van a-z door het proces geholpen en alles uitgelegd. Mijn zoon voelt zich helemaal comfortabel in de auto en dat is voor mij het belangrijkste. Ik raad elke ouder en kind Clickdrive aan!
Perfecte plek om je rijbewijs te halen
Perfecte plek om je rijbewijs te halen, ze regelen theorie tot praktijk voor je. Keuze uit verschillende soorten instructeurs en geen wachttijd voor examens. Aanrader!
Persoonlijke hulp
Na een slechte ervaring bij een andere rijschool via Clickdrive gaan lessen. Hier werd ik wel netjes geholpen en uiteindelijk in 5 weken geslaagd!
Fijne samenwerking
Fijne samenwerking, vriendelijke mensen en een juiste prijs!
Goede service voor als je je rijbewijs…
Goede service voor als je je rijbewijs wilt halen en zelf geen rijschool kan vinden, hij regelt dan heel veel voor je. Hij reageert soms wel een beetje langzaam
Super fijn en behulpzaam gesprek gehad…
Super fijn en behulpzaam gesprek gehad met Joost ! :D heeft mij erg geholpen met de juiste keuze maken
so far positive impression has been…
so far positive impression
has been left.
Great app
Great app, very easy to use, Booking my lessons was easy well ahead of time and very clear overview of instrutors to choose from and dates availible.
easy to see what lessons I had coming
would recommend it!
Snelle service
Heel fijn dat ik zo snel kon afrijden! Prettig en duidelijk allemaal.
Top rijschool
Ik voelde me goed voorbereid voor mijn examen. Daardoor heb ik het in 1 keer gehaald! Super dankbaar voor deze rijschool!
Klant is koning!!
Deze jongens hebben zich in allerlei bochten gewrongen om mijn dochter te helpen aan een goede rijinstructeur. Goede service! En de app vond ze fijn in gebruik.
Læs mere om andre typer anmeldelser.