We zijn nog maar net begonnen maar ik zie precies al een verandering bij onze hond. Meer leven. Gist is ook goed aan het beteren. We gaan zeker volhouden

Onze eerste indruk is goed heb het idee dat ze minder aan haar poten lijkt en haar oren zijn rustiger

1. Dyreredningstjeneste
  2. Butik med kæledyrsudstyr

Bij Cleverpaw begrijpen we dat jouw hond meer is dan een huisdier – het is een volwaardig lid van je familie. Je hond verdient het beste van het beste. Onze missie is om honden te ondersteunen in een lang en gelukkig leven!

4,4

Mijn hondje Sissi had vreselijke darm…

Mijn hondje Sissi had vreselijke darm problemen toen ik haar kocht, ze was toen vijfenhalf jaar oud en was anders gedood omdat ze niet meer kindjes kon krijgen en al die jaren opgesloten hab gezeten samen met andere kleine hondjes allemaal banches aan elkaar in een bonkere kippenschuur in Belgie. Was nooit buiten geweest overal bang voor en zeer slecht verzorgd wat eten en verzorging aangaat. Nooit geen liefde gehad. Maar ze had steeds darmbloedingen heel erg. Dank voor jullie probiotica gaat het heel erg goed met mijn schatje en zal ik het zeker weer bestellen. Ze heeft nog geen bloedingen meer gehad. Dank jullie heel hartelijk. Groetjes Mevr: A.H.M. Hulleman Smits.

1. november 2025

Dit kon niet beter!

Ik bestelde op vrijdag 4 potjes Probiontica. Ik mocht deze op maandagmorgen rond 9 uur al ontvangen (in België). Mijn 2 border collies zijn er gek op. Hopelijk slaagt het aan en zijn mijn meisjes snel verlost van hun vervelende jeuk. Dank je wel, Cleverpaws!!!

30. oktober 2025

Goed bedrijf en je wordt correct geholpen

Omdat ik voor het eerst het produkt van jullie heb geprobeerd. Het is 2 dagen. Yoe eet.nog stiekem gras maar likt en krab zijn poten nu niet.
Eerst even blijken hoe het gaat met Yoe.
Ik vind een goed bedrijf en je wordt content geholpen

30. august 2025

Fijne ervaring!

Ik ben nu een kleine maand de probiotica aan het geven aan mijn labrador en merk al verschil. Hij likt bijna niet meer aan zijn pootjes en zijn oren zijn weer helemaal roze. Hij eet het graag en vindt het lekker. Fijn!

25. august 2025

Of het werkt

Ik kan er nog niet echt iets over zeggen. Mijn hond krijgt de traktaties pas vier dagen. De eerste dag snuffelde ze er lang aan, maar at ze het daarna op. De tweede dag duurde het niet zo lang voor ze het at. Nu neemt ze het zonder aarzelen. Het is nog niet zeker of het echt werkt, maar tot nu toe is het gedrag van mijn hond niet veranderd. Ze eet nog steeds gras en likt aan haar poten. Ik ben benieuwd hoe het er na 90 dagen uitziet.

20. august 2025