cleangang Anmeldelser 3.070

4,8

Szybka dostawa, produkty nie mają mega mocnego zapachu, wypróbowałam na kilku powierzchniach i zapowiada się bardzo dobrze! Jedyny minus to lekkie wypełnienie paczki - jeden płyn leciutko się wylał... Se mere

Jestem zachwycona jakością produktów i wyborem jaki oferuje Cleangang. Nareszcie moge zrobic zakupy z domu a nie tracic czas w sklepie, zastanawiając sie, czego mi jeszcze brakuje. Produkty sa rewelac... Se mere

Jestem bardzo zadowolona z efektów środków czyszczących. Szczególnie skradły moje serce środki do łazienki i do czarnej armatury. Płyny do prania mają piękne zapachy, żele również już zamawiam, podobn... Se mere

4,8

3 t anmeldelser

Gąbki do naczyń loffa + celuloza

Trudno znaleźć w sprzedaży takie gąbkj jak te, w 100% naturalne bez tworzyw sztucznych. Ogromnie za nie dziękuję! Kupuję je hurtem już trzeci raz, mam tylko jedno zastrzeżenie - szorstka część z loffy za bardzo je usztywnia żeby można było swobodnie myć np. małe słoiczki, dlatego od początku konsekwentnie rozcinam szwy i rozwarstwiam gąbki. Miękką część z celulozy i tą sztywną z loffy używam osobno w zależności od potrzeb. Może dałoby się wprowadzić je do sprzedaży rozłączone?

12. april 2026

Besvarelse fra cleangang

Dziękujemy za feedback. 💕 Bardzo nas cieszy, że gąbki przypadły Ci do gustu.
Nie mamy w planach takich zmian, ale pomysłowo podeszłaś do swoich potrzeb. 🩷

Jetem pod wielkim wrażeniem firmy

Jetem pod wielkim wrażeniem firmy. Działa expresowo i do tego produktu są wspaniałe. Moja ulubiona firma 🙂

15. april 2026

Besvarelse fra cleangang

💕 Ogromnie się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszych produktów i usług. Dziękujemy!

Nie dostałam końcówek do płynów

Nie dostałam końcówek do płynów. Już drugi raz. Tym razem kupiłam rzeczy dla mamy i musiałam szukać czegoś z innych butelek.

12. april 2026

Besvarelse fra cleangang

Na zdjęciu paczki widać, że wszystkie elementy zostały wysłane. Skontaktowaliśmy się z Tobą mailowo, aby wyjaśnić sytuację.

Wszystko było ok

Wszystko było ok - komunikacja, szybkość dostawy, etc

10. april 2026

Bardzo dziękujemy! ❤️

Wozu gibt es einen Code zum Geburtstag

Wozu gibt es einen Code zum Geburtstag, wenn beim Aktivieren kommt: das Limit zum Aktivieren wurde überschritten …” Zeitverschwendung ….

13. april 2026

Besvarelse fra cleangang

Es tut uns sehr leid für die Unannehmlichkeiten. Bitte schreibe uns direkt eine E-Mail – gerne prüfen wir diesen Fall, damit du deinen Geburtstagscode nutzen könntest. 💛

Jakość, wygląd, zapach!

Paczka w ekspresowym czasie-z dnia na dzień i to w okresie przedświątecznym. A same produkty? Bajka... Po pierwsze kolorystyka opakowań!od słodkiego różu do błyszczącej czerni.A jakość produktów to czarodziejski świat. Nie przesadzam! Sprawdziłam prawie wszystko. Środek do mebli wyczyścił kuchenne meble i jakoś teraz mniej się "palcują", jak znacie ten problem to wiecie o czym mówię. Produkt do łazienki do zażółceń na sedesie świetnie sprawdził się do wyczyszczenia oczyszcza powietrza (wiecie, takie dziurki na obudowie) -wyglada jak nowy. No i mogłabym tak jeszcze o każdym produkcie że startera.. Ale muszę jeszcze wspomnieć o tabletkach do toalety -kupilam dodatkowo- wreszcie doczyszczone wszystko bez szorowania szczotą! Zostaje fanką!

31. marts 2026

Besvarelse fra cleangang

O wow! 😍Ale miło nam to czytać! Dziękujemy za rekomendację i cieszymy się bardzo, że nasze produkty się sprawdziły. O to chodziło, aby sprzątanie było i skuteczne ale i przyjemne! ❤️🙏😘