Smukt arbejde
Ringede til dem tirsdag. De kom torsdag. Rensede to stole og to fodskamler. To timer. Og det hele var som nyt.👌👌. Superflot arbejde og en meget glad kunde 🪑😀
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vi havde en hvid sofa og en hvid lænestol som skulle renses. Med en dags varsel kom Cleandry Odense og rensede dem for tonsvis af kattehår og en del pletter. Resultatet var meget tilfredstillende, da det virkelig var en sofa med mange pletter. Tak for den hurtige og gode kundeservice.
Vi hyrede Clean Dry Rengøring til en grundig slutrengøring af en tom bolig på 145 m² – to medarbejdere over 30 timer. Resultatet? En lang liste af oversete og åbenlyst sjuskede detaljer: fedtede ovnfronter, indbrændte madrester, kalk på fliser og armaturer, støv og snavs i skabe, skuffer, på døre og spejle – og endda en fingernegl i en skuffe(!).
Vi måtte selv bruge over 14 timer på at gøre arbejdet færdigt – midt i flyttekaos og i en højgravid tilstand. Det er fuldstændig uacceptabelt.
Vi har dokumenteret det hele med billeder og forsøgt at tage dialogen – men en virksomhed, der tager betaling for noget så dårligt udført, fortjener ikke stilhed. Vi føler os både snydt og ignoreret.
Aldrig igen. Vælg en anden, hvis du vil være sikker på, at rengøringen rent faktisk bliver gjort.
Jeg har i dag haft besøg af Clean-dry. Det var en god oplevelse.
Medarbejderen kom som aftalt. Væg-til -væg gulvtæpper i to store stuer blev renset grundigt og det tog mere end 2 timer.
Meget høflig betjening.
Klar anbefaling herfra.
Jeg har ikke modtaget min ordre, som er betalt for længe siden.
Mogens Bøttner
Anders Valtinsvej 5
3210 Rågeleje
Det er jeg jo ikke så tilfreds med ??
Jeg afleverede en gang min Canadian Goose jakke til rens. Den var købt samme vinter i InterSport. Da jeg hentede den, havde den overalt mistet så meget sort farve at den har gråt skær og man kan ligesom ae fibrene med samme effekt som på velour, samt alle syninger er lyse og glatte som når man stryger ved for høj varme. Men det var de da ligeglade med. Hun mente ikke der rigtig var noget at se og at sådan ser disse jakker ud efter rens. Det passer bestemt ikke, fik jeg bekræftet af Butikken jakken var købt i da jeg viste dem det kedelig og grimme resultat og som mente jakken ikke var renset korrekt. Jeg er så ked af sådan som den ser ud, så dyr og så ny en jakke. Både jeg selv og efterfølgende min den gang kæreste prøvede at snakke med dem, men der var intet at gøre. Den har nu mistet meget værdi og ser meget brugt ud. Det er første gang jeg skriver en anmeldelse på Trustpilot, trods utallige lejligheder og det er simpelthen fordi, at her blev min nye jakke til 5500,- i mine egne og fleres øjne, selvfølgelig ikke deres, trods alt ødelagt. Vil aldrig igen benytte mig af Clean-Dry og hellere ej anbefale. Jeg bruger nu et meget mere professionel og serviceminded renseri, hvor jeg kan være tryg og tilfreds som kunde.
Jeg købte 2 x rengøring a 3 timer/stk. fra Clean Dry igennem Deal.dk, vi bestilte den første rengøring den 11. okt. 2012 til et af vores udlejningshuse som var blevet helt ny renoveret, der sku komme 2 personer kl 10 og gøre rent i 3 timer, men det kunne ikke ses at der havde været nogle, der var støv overalt, det ny opsatte køkken var beskidt i samtlige skabe og skuffer og gulvene var vasket oveni støvet så det så endnu mere beskidt ud. Jeg ringede derfor til selskabet og han beklagede og spurgte hvem der havde været der, den ene var mørk og den anden var polak, det var hvad jeg havde fået afvide af vores faste håndværker, jeg kunne så få det tilgode, det var selvfølgelig fint, det ændrede dog ikke vores problem med, at der skulle være indflytning samme dag, så der stod vi med et møgbeskidt hus og nye lejere.
I god tro bookede vi så en ny rengøring til den 7. dec. 2012 kl 13 der sku så kun komme en person i 3 timer trods det var samme rengøring som sidst - altså endnu et ny renoveret hus, kl 13.30 ringede vores håndværker og sagde at der ikke var kommet nogen endnu, jeg ringede derfor til ham Jan fra Clean Dry tlf. 29859376 han sagde at de var på vej, jeg nævnte at vi havde en indflytning kl 16 - ork det var ikke noget problem da der kom 2 personer i 1 1/2 time, da min mand kom derover kl 15.30 havde der ikke været nogen rengøring, så vi måtte selv stå for rengøringen endnu engang. Da jeg ringede til ham Jan meldte tlf; nr kan ikke besvares, der vil bli sendt en sms, jeg ringede hele lørdagen og søndagen men uden at kunne komme igennem, jeg mailede derfor også, men hørte aldrig noget fra ham.
Jeg sendte en mail til deal.dk og fik straks beked tilbage at de vil refundere pengene.
Jeg vil stærkt fraråde at bruge dette fusker firma, aldrig har jeg oplevet så amatør agtigt et firma, som ligefrem reklamere med det, de kan da regne ud at de ikke kan drive virksomhed på denne måde.
Han sagde også til mig at de to der var der og forsøge på at gøre rent ikke var i firmaet mere.
Jeg udnyttede et tilbud igennem deal.dk hvor der skulle komme en og gøre rent i 3 timer til halv pris.
Der møder 2 op i eget tøj, hvorefter den ene kører igen. Manden som er tilbage står med billige rengøringsmidler i hånden og ved dårligt hvad han skal gøre af sig selv.
Han går da ganske rigtigt igang med at gøre de ting rent vi beder ham om, men i et meget stille tempo, og er ikke vildt opsat på at hjørnerne også skal med!
Han ved ikke noget om de produkter han arbejder med, og for at være ærlig bliver det pænere når jeg selv gør det.
Jeg er godt nok skuffet over på den måde at være blevet spist af med en medarbejder som på ingen måde virker som om han har lyst til at være der, og som springer over hvor gærdet er lavest! Ydermere havde vi betalt for 3 timer, men han holdt 2 lange rygepauser og blev hentet 15 min for tidligt og var hurtigt ude af døren.
Hvorfor ikke udnytte denne mulighed i får til at komme ud hos så mange nye kunder, til at vise gode resultater og få faste kunder?
Istedet ender i med mig, som nok skal fortæller gud og hver mand, at Chemdry i Odense, dem kan jeg ikke anbefale!

Besvarelse fra Clean-dry