1. Hobbyer og håndværk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Illustrerede plakater med nogle af Danmarks flotteste byer og områder. Skive, Lemvig, Holstebro, Vejle, Kolding, Middelfart, Thy, Mors, Struer, Thyborøn.

2,0

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Elendig kundeservice – vil aldrig anbefale dem!

Bestilte en plakat, men har ikke hørt noget siden. Forsøgte at kontakte dem telefonisk, men endte i en endeløs ventemusik – den samme irriterende melodi i over 7 minutter, før jeg opgav. Fandt et andet nummer på deres hjemmeside, men det viste sig at tilhøre en tidligere ansat(!) – de har åbenbart ikke engang styr på at opdatere deres kontaktoplysninger.

Nu er der gået over en uge, og jeg har hverken fået svar, opdatering eller information om, hvorvidt min plakat overhovedet er sendt. Det her er ikke bare dårlig kundeservice – det er totalt fravær af service.

Jeg vil på ingen måde anbefale andre at handle her. Hold jer langt væk.

30. juli 2025

Mega skøn lille virksomhed

Mega god (og hurtig) kundeservice. Bestilte en aften omkring kl 20, men lige efter jeg havde lavet ordren fandt jeg ud af, at jeg havde bestilt noget forkert. Skrev til deres kundeservice, som svarede efter blot 10 min (om aftenen). Han ordnede hurtigt min ordre (uden jeg skulle gøre noget), så den blev korrekt. Mega mega god service.
Da jeg modtog min ordre (hurtig levering) fik jeg de fineste plakater, som jeg bare er mega glade for. De pynter virkelig på væggen. Elsker jeres ideer med dem.
Virkelig en skøn virksomhed med de fineste plakater om Danmark. De har lave priser og gode tilbud - fik selv en ekstra plakat gratis pga. tilbud. Kan klart anbefales. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

8. juni 2020

Fantastisk service og skarp kvalitet!

Jeg bestilte en plakat fra nordiskeshop.dk den 17. april, og det var en gave til min kæreste der havde fødselsdag den 21. april. Jeg var selvfølgelig klar over, at jeg var lidt sent ude, og derfor ringede jeg straks til nordiske efter min bestilling. Jeg kom igennem til den flinkeste medarbejder, der forsikrede mig om at pakken ville blive sendt afsted samme dag, da jeg havde bestilt inden kl. 14.

Ganske rigtigt kom pakken dagen efter. Super skarp kvalitet og fantastisk service! Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg køber en gave her fra.

28. april 2020

Hurtig levering og super god kvalitet!

Bestilte to farvelægningsplakater og modtog dem 2 dage efter - jeg har fået en gratis Danmarksplakat med og er overrasket over den gode kvalitet på både plakaten og farvelægningsplakaten :-)

28. april 2020

Prints er opskaleret og kundeservice glemmer at svare en

Kvaliteten af prints er ekstremt dårlige. Når man klager over kvaliteten, får man at vide, man kan sende plakaterne retur, men at man selv skal betale for fragten, da de åbenbart mener man vil benytte sig af returretten og ikke reklamationsretten. Efter lange diskussioner frem og tilbage, hvor jeg måtte prikke til dem fordi de ikke har svaret, er det endt med at jeg for 3. eller 4. gang er blevet "glemt", for de har ikke besvaret mit spørgsmål i 2 uger nu.

Havde jeg vidst kvaliteten af plakaterne var så dårlig, så havde jeg aldrig bestilt dem. Hvis man betaler 700 kroner for 2 plakater, så regner jeg godt nok også med, at kvaliteten er i top og ikke er opskaleret fra en mindre størrelse, som man tydeligt kan se de er.

Opdateret #1: De siger de mangler svar fra mig, selvom jeg kan se, jeg sendte den sidste mail i vores 12-beskeder lange mailkorrespondance den 14. april klokken 17:26. Den er der endnu ikke blevet svaret på. De siger de mangler svar fra mig, selvom det er dem, der mangler at svare mig. Det understøtter hvad jeg siger mht. dårlig kundeservice.

Nordiske-logo

Besvarelse fra Nordiske

Hej Morten, og tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at du ikke har været tilfreds med kvaliteten på de prints som du har bestilt. Vi er som virksomhed desværre ikke enige i din afgørelse om vores produkter (udefra flere væsentlige faktorer), og har selvfølgelig tilbudt dig at du kan få dine penge retur til enhver tid.

Vi gør altid vores bedste for at komme vores kunder i møde. og vores kundeservice har i disse Corona-tider gjort vores bedste for at hjælpe dig, men desværre går kommunikationen ikke altid hurtigt via mails. Vi har bestemt ikke glemt dig, og kan se i vores system at vi har manglet et svar fra dig i nogle dage nu.

Vil du ikke venligst ringe til vores kundeservice på tlf. 51 72 46 55, hvor vi altid står til rådighed for hurtige svar og afklaringer, så vi kan få din sag lukket.

Du ønskes en rigtig god dag,
nördiske kundeservice

Super god service

Super god service. Meget samvittighedsfuld og venlig håndtering, da mit billede desværre gik i stykker under forsendelse 👍👍👍 Vil klart anbefale Nordiske😊

8. november 2018

Godt sted at handle!

Har handlet på nordiske tre gange og alle gange har været uden problemer og med hurtig levering. Har sidste gang købt en ramme til min plakat, denne faldt desværre ned. Mit indtryk er at der er fejl på rammen. Henvender mig til Hasan fra Nordiske, han er meget venlig i alle beskeder og er så rar at sende mig en ny ramme. Derudover er plakaterne jo super fede. Kun positive erfaringer herfra.

11. august 2018

Rigtig hurtig levering og super god service.

Rigtig hurtig levering - dag til dag og super god service - plakaten blev beskadiget, da jeg havde svært ved st få den ud af røret - skrev til Dennis fra Nordiske og han sendte en ny uden problemer. Vil klart anbefale Nordiske😀👍🏻

23. april 2018
Nordiske-logo

Besvarelse fra Nordiske

Kære Randi - tusind tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for at høre at du har haft en god oplevelse med os ❤️ mvh. alle os fra nördiske

Hvis jeg kunne, havde jeg givet dem 6 stjerner!

Jeg bestilte en plakat i str. 50x70, leveringen var hurtig og uden nogle dikkedarer. Den var til gave og da vi pakkede den ud på fødselarens dag, opdagede vi at Post Danmark havde været for hårdhændet med pakken. Hvilket havde resulteret i at der var kommet mærker på selve plakaten, som ikke ville rette sig ud af sig selv.
Jeg ringede derfor til Nordiskeshop.dk kundeservice og snakkede med en meget empatisk og professionel personale Dennis. Han kunne sagtens forstå min situation og sendte en ny plakat. Mega god service. Wow, er virkelig imponeret over selve produktet og kundeservice. Hvis jeg kunne, så havde jeg givet dem 6 stjerner.
Godt arbejde.
Mvh Louise