Tak til Henrik Clausen for at gøre vision til virklighed!! Henrik hjalp os, fra Vankat Access med at rådgive,designe og trykke logo, visitkort og tryk på vores firma tøj. Hele vejen igennem proc... Se mere

Virkelig sublim god service. Først og fremmest virkelig god rådgivning ifht. farver, valg af papir, formater og ikke mindst var han virkelig behagelig. Vi havde vores tryksager dagen efter je... Se mere

Henrik udfører altid et meget professionelt arbejde, han holder hvad han lover og leverer til tiden, jeg kan klart anbefale Clausen Graphic, senest har han dekoreret vores bil med reklamer og det se... Se mere

1. Erhvervsservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Clausen Graphic giver det bedste tilbud på tryksager i Brønderslev og omegn. Vi leverer alle former for reklameartikler. Skilte & Plakater

4,8

God service, hurtig betjening

24. januar 2025

1.000 tak for den flotte anmeldelse.

Rigtig god, personlig service og hurtig levering.
Vi havde en hastesag, som blev hurtigt ekspederet med god opfølgning kontinuerligt gennem processen.

Kan klart anbefales.

Vestergaards Maskinservice

21. november 2024

Helt i top

Altid yderst god service og professionel rådgivning

29. maj 2024

1.000 tak for den flotte anmeldelse 😊

Levering af kvalitet gennem mange år

Henrik har i flere år leveret top kvalitet arbejde fra dag til dag til mig. Han har altid kaffe på kande og tid et en professionel og privat snak når jeg er på besøg. Henrik følger mine ideer og bidrager til udforming og design så resultatet altid bliver bedre en jeg havde forstillet mig:-)

20. maj 2024

1.000 tak for den flotte anmeldelse.

Clausen Graphic kan jeg varmt anbefale

senest har han dekoreret vores bil med reklamer
og det ser fantastisk ud.

26. marts 2024

1000 Tak for den flotte anmeldelse 😊

god behandling

god behandling, og forståelde for opgaven vi kom med, tip top service og produkt.

12. marts 2024

Besvarelse fra Clausen Graphic

Hej NewInk 1.000 tak for den flotte anmeldelse - Vi er altid glade gode anmeldelser...😊

Clausen Graphic vision til virkelighed.

Tak til Henrik Clausen for at gøre vision til virklighed!!
Hele vejen igennem processen, har der været en konstruktiv kommunikation til at nå et fælles mål for vores virksomhed.

Kvaliteten af Logo, visitkort samt tryk sager er fremragende.
Clausen Graphic for vores anbefaling.

31. januar 2020

Besvarelse fra Clausen Graphic

Hej Jonas. Tak for den flotte anmeldelse. Det har været et super samarbejde og vi glæder os til at betjene dig, næste gang du får brug for nogle grafiske produkter...

Henrik Clausen

Top professionelt og særdeles ærligt..

Top professionelt og særdeles ærligt..

Vi i sweet herbs, kan kun give Henrik Clausen fra Clausen Graphic de bedste og vildeste anbefalinger, vi har desværre haft enormt svært ved at få forklaret og fortalt andre trykkerier, samt grafikere, vores koncept sweet herbs, som er et nyt koncept inden for varme drikke..

Og tiden var ved at være presset da vi står midt i en deadline, og skal ud til kunderne.

Jeg fik en hurtig snak med Clausen graphic mandag morgen, og idag 3 dage senere, og en kop automat kaffe, står vi nu med vores drømme koncept, på papir, og diverse fede foldere, samt display, Clausen graphic forstod i samme minut ideen og potentialet, vores historie, og det gør nu, at kun 3 dage efter har vi nu modtaget vores første udkast, som vi har godkendt, og klar til at komme i trykken på mandag, de formåede, visuelt og fortælle os, hvordan vi skulle komme ordentligt ud over rampen med produktet rent markedsførrings mæssigt når det gælder grafisk.
Bedre end vi selv havde forestillet os det..

Og så uden at bruge en formue, og det er vigtigt for os, i en opstart..

Vores varmeste anbefalinger, herfra til Clausen graphic, og Henrik Clausen, dybt seriøst, professionelt og ikke mindst ærligt..

16. maj 2018

Besvarelse fra Clausen Graphic

1.000 Tak for den flotte anmeldelse. Vi glæder os til at følge Jeres rejse ud til caféer i hele verden med Sweet Herbs.
Velsmagende Hot Drink, fremstillet af 100 % økologiske produkter.

Henrik Clausen

Vis anmeldelser på alle sprog. (48 anmeldelser)