Tak til Henrik Clausen for at gøre vision til virklighed!! Henrik hjalp os, fra Vankat Access med at rådgive,designe og trykke logo, visitkort og tryk på vores firma tøj. Hele vejen igennem proc... Se mere

Virkelig sublim god service. Først og fremmest virkelig god rådgivning ifht. farver, valg af papir, formater og ikke mindst var han virkelig behagelig. Vi havde vores tryksager dagen efter je... Se mere

Henrik har i flere år leveret top kvalitet arbejde fra dag til dag til mig. Han har altid kaffe på kande og tid et en professionel og privat snak når jeg er på besøg. Henrik følger mine ideer og bidr... Se mere

Henrik udfører altid et meget professionelt arbejde, han holder hvad han lover og leverer til tiden, jeg kan klart anbefale Clausen Graphic, senest har han dekoreret vores bil med reklamer og det se... Se mere

1. Erhvervsservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Clausen Graphic giver det bedste tilbud på tryksager i Brønderslev og omegn. Vi leverer alle former for reklameartikler. Skilte & Plakater

4,8

Værd at anbefale 👍🏼

Hos Clausen Graphiq er der altid god sparring, hurtig service og gode priser 👍🏼😊

20. marts 2026

1.000 tak for den flotte anmeldelse🫠

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra, aldrig noget at brokke sig over ved jer….

15. december 2025

1000 Tak for den flotte anmeldelse 😊

10 ud af 5 stjerner

10 ud af 5 stjerner
Skulle hurtigt have lavet en tryksag på 100 brochurer. Henrik hjalp mig med lige at få rettet til og så havde ham dem ellers klar under 2 timer senere

16. oktober 2025

3. okt. 2025
1000 Tak for den flotte anmeldelse 😊

Virkelig sublim service, hurtig levering og gode priser

Virkelig sublim god service.
Vi havde vores tryksager dagen efter jeg sendte filerne til Clausen Graphic.
Og udover hurtig levering og sublim god service, så fik vi gode priser på alle tryksagerne.

Tidligere har vi brugt et stort trykkeri, som lovede guld og grønne skove, men de kunne ikke holde leveringstiden, vi fik leveret dårlige tryk og fik absolut ingen fornuftig rådgivning.
Vi bruger absolut kun Clausen Graphic fremadrettet af SÅ mange årsager.

De varmeste anbefalinger herfra.

23. april 2025

1000 Tak for den flotte anmeldelse ..- Vi glæder os til samarbejdet 😊

TRYKSAGER AF MEGET FIN KVALITET

Fik fremstillet og leveret tryksager af meget fin kvalitet, og modtag ved bestillingen venlig og kompetent vejledning og forslag til opsætning af materialet.

5. februar 2025

Besvarelse fra Clausen Graphic

1.000 tak for den flotte anmeldelse.