Alle andre selskaber, inclusiv de "de store selskaber" prøver altid at sælge extra forsikring, og forlange horrible priser for børnesæder, extra chauffør osv. Dette er gratis hos Cicar Hos Cicar e... Se mere
Vi lånte en Opel astra 1 uge i Tenerife sud fra civar og leverede den tilbage igen i lufthavnen. Udlevering har jeg sjældent oplevet mere smidigt 10 min Max havde vi nøglen til en fin bil. Den h... Se mere
Seat Ibiza, small excellent car! Running well. Pick-up and drop-off completely problem-free.
Nemt og hurtigt at bestille bilen Nemt og hurtigt at få bilen på La Gomera. Meget venligt og kompetent personale. Vi havde ingen problemer med bilen i de 14 dage så vi kan udtale os om cicars service... Se mere
Avda. Mamerto Cabrera Medina, s/n, 35509, San Bartolomé - Lanzarote, Spanien
- +34 928822900
- info@cicar.com
- cicar.com/en
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hurtig og fleksibel betjening ved…
Hurtig og fleksibel betjening ved afhentning og aflevering. Nyere, velholdte biler til meget rimelig priser. Fuld forsikring incl.
Let og ligetil
We rented a car at Gran Canaria
Vi lejede en Jeep på Gran Canaria i uge 8. Da vi skulle hente den var vi blevet opgraderet til automagear.
Bilen var tip top og servicen i lufthavnen var perfekt.
Da vores ferie var slut og vi skulle aflevere bilen tog det 5 min. Efter 3 dage havde vi fået vores depositum retur.
Anfaler helt sikkert CICAR og vil til hver en tid benytte os af dem igen.
Vi har været glade for at bruge cicar
Vi har været glade for at bruge cicar, alt var ok. Gode biler og gode priser.
Tilfredshed uanset hvor
La Palma, Fuerteventura, Tenerife, El Hierro og mange gange La Gomera - hver gang super service, gode biler til rigtige priser, og ingen slinger i valsen.
Perfect service
Bedste biludlejningsfirma på…
Bedste biludlejningsfirma på Fuerteventura. Nemt, enkelt og hurtigt. Har kontor i Lufthavnen. Nyere biler. Altid cicar.com.
Alt var perfekt
Fine biler med fuld forsikring
Fine biler med fuld forsikring inkl.
Bedste, billigste og nemmeste billeje
Hos Cicar får du gode nyere biler, de er billige og nemme at booke.
Først når du skal have bilen, skal betalingen falde.
Beløbet er med fuld forsikring, 2 fører og fri kilometer i vores tilfælde.
Servicen er altid i top og uden nogen skjulte agendaer.
Nemt og billigt
Nemt og billigt. Ingen ekstra omkostninger. Super
Utrolig nemt og gik helt uden…
Utrolig nemt og gik helt uden problemer. Nem afhentning og nem aflevering. Prisen er incl forsikring og ekstra fører. Fin bil, selvom vi havde lejet en af de mindste.
super oplevelse og nem at booke
Det startede lidt sløjt idet vi henvendte os til en cicar filial i det sydlige Fuerteventura for at booke en bil. Her blev vi mødt af en medarbejder som ikke virkede særlig begejstret for sit job og som havde meget svært ved at kommunikere på engelsk. Hun afviste fuldkommen at vi kunne leje bil da alt var booked i hele den uge vi skulle være på øen. Der var simpelthen ingen muligheder for os, sagde hun. Da vi kommer retur til hotelværelset og går på cicar.com kunne jeg booke en ledig bil indenfor 5min. Dagen efter kunne vi så, ved selv samme medarbejder, afhente en lejebil. Meget mærkelig - men det kan være hun misforstod vores henvendelse dagen før (især når man tænker på hendes begrænsede engelsk færdigheder).
Dog gik alt andet meget meget nemt og vi var hurtig på vejene i Fuerteventura. Gode forsikringsmuligheder, fri kilometer, nem at aflevere igen og super lækker og ren bil. Vi fik desværre ikke den bil vi havde bestilt, hvilket virker som et generelt problem for dem, men vi fik en meget bedre model til færre penge, så ingen klager herfra. Super oplevelse :)
Meget gode biler og service i top 👍
Seriøst firma
Seriøst firma - ingen problemer - fik en sprit ny bil 😊
altid super service
altid super service, hurtig ekspedition og no fuss service, jeg er tilbagevendende og tilfreds kunde.