Fik rettet mit lashlift efter 4 uger helt gratis, fordi der ikke var ledige tider inden jeg tog afsted på ferie. Virkelig god service!

1. Specialiseret klinik

Eksklusiv kosmetisk klinik ved Kongens Nytorv. Tilbyder behandlinger af Lash Lift & Brow Lift

4,2

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

God oplevelse

God oplevelse. Rigtig flot resultat og god vejledning ved diverse spørgsmål om vippepleje.

7. april 2026

Jeg er kommet hos Christina og de andre…

Jeg er kommet hos Christina og de andre piger i rigtig mange år, og jeg har altid været super glad og tilfreds når jeg går derfra. De er super dygtige, og meget grundige og sørger altid for man er tryg under behandlingen - derudover er der den super fine tilfredsgaranti, at hvis man ikke er tilfreds kan man altid komme igen og få rettet til, fordi som de siger “alle har forskellige ønsker til buk”. Jeg fortsætter uden tvivl med at komme hos Christina mange år endnu!

9. april 2026

Jeg har været kunde hos….

Jeg har været kunde hos Christina i en lang periode. Og hver eneste gang jeg er gået derfra er jeg glad og rigtigt tilfreds. Det er skønt de også tilbyder venindetilbud, da det er en aktivitet man med glæde kan gøre med ens veninde, søster eller mor. Klar anbefaling fra min side. Rigtig søde og dygtige kvinder der arbejder der. Også er det altid dejligt at de tilbyder retning med i hvis nu ens vipper bukker for lidt eller for meget.

6. april 2026

Ødelagte vipper og dårlig service

Mig og min veninde har fået lavet “veninde lashlift” her i en længere periode men vi har oplevet alt for ofte, at vi får en besked om at Christina er forsinket 1 time eller at vi skal møde op på en helt anden adresse end der hvor klinikken ligger. Denne besked har vi alle gange fået 1 time før behandlingen. Sidst vi var der, var det Christina der skulle lave lash lift på os men hun aflyste 1,5 time før og vi fik en tid ugen efter. Da vi mødte op var hun 45 min forsinket og vi stod i 2 grader udenfor og ventede på hun dukkede op kl. 8 om morgenen og da hun endelig dukkede op, lignede hun en der lige var vågnet og påstod det var fordi hun havde mistet nøglen til klinikken… da hun så skulle lave lash lift på os, viste det sig at hun brugte en alt for lille form til vores vipper, så de bukkede indad og efter 1 uges tid begynde de at falde af og pege i 30 forskellige retninger (de var helt ødelagte). Derudover redte hun vipperne men hun gav nærmest min veninde hudafskrabninger på øjenlågene fordi hun ramte så hårdt på huden. Mine egne øjne blev også ved med at løbe i vand, fordi hun samtidig ramte forkert og jeg fik de der kemikalier i øjet. Så valgte vi at give det en chance til her i denne uge men i stedet booke Maria fordi vi vidste hun var bedre til sit arbejde. 1 time før behandlingen får vi en besked (Igen fra Christina) at hun er forsinket 1 time og at vi skal møde op på hendes private adresse fordi klinikken ligepludselig skal renoveres (hvilket ikke står nogle steder og nu har de simpelthen 2 adresser der er ved at blive renoveret? Både på Kongens Nytorv og nu også Frederiksberg Allé). vi havde heller ikke booket hende. Der er ikke styr på noget, og Christina kan ikke selv finde ud af at lave lash lift. De eneste gode oplevelser vi har haft, er når hendes medarbejdere har lavet det på os. Vi kommer der aldrig igen og vil slet ikke anbefale det til nogen.

15. januar 2026

Bedste oplevelse ☺️

Bedste oplevelse ☺️
Har fået lavet bryn og vipper de sidste mange år ved Christina. Altid den bedste oplevelse, og går altid derfra med et smukt resultat, som holder i lang tid! Kan helt klart anbefale at komme der, og kunne jeg give flere stjerner havde jeg uden tøven gjort det 🤩

10. januar 2026

Elsker mine vipper

Får altid fixet mine vipper her og går altid med et godt resultat.
Der bliver altid taget godt imod mig og elsker altid at jeg får tilbuddet om at jeg bare skal vende tilbage hvis jeg ikke er tilfreds med resultatet da vipperne kan bukke ekstra de efterfølgende dage. 🤩

Har kommet her de sidste 3 år, før og efter sommer, kan klart anbefales 😊

5. januar 2026

Mit faste beauty-sted i 10 år

Jeg har været kunde hos ChristinaxLashes i ca. 10 år og er altid meget tilfreds. Jeg får lavet lash lift og bryn, og resultatet er hver gang flot, naturligt og holdbart.

Den høje faglighed og øje for detaljer skaber en tryg oplevelse, og kvaliteten har været konsekvent høj gennem alle årene. Jeg kan varmt anbefale ChristinaxLashes! 🩵

31. oktober 2025

Jeg har kommet hos Christina i mange…

Jeg har kommet hos Christina i mange år, og jeg har altid følt mig tryg og virkelig godt taget imod. Hun er utrolig dygtig, og resultatet er hver gang helt fantastisk. Mine vipper bliver så flotte og holder virkelig længe. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger – især til Christina, som er utrolig dygtig! 💗

3. januar 2026

Meget tilfreds ❤️

Jeg har gået hos Christinaxlashes i nu 2,5 år og har fra første gang været meget tilfreds med både resultat og behandling. De er virkelig professionelle og søde og man føler sig virkelig tryg i deres hænder. Mit lashlift holder mindst 3 måneder hver gang jeg får det lavet og er så tilfreds med både hvor længe det holder og at det holder sig flot. Man får også tilbudt at få rettet sine vipper når man er kunde hos Christinaxlashes når som helst som er med i prisen hvilket er så rart, men dog ikke er noget jeg har haft behov for.

29. december 2025

Jeg har været så glad for mine vipper…

Jeg har været så glad for mine vipper og bryn efter min behandling <3 De er lavet rigtig flot, og resultatet har holdt længe. Der er en hyggelig stemning i klinikken, og jeg følte mig virkelig godt taget imod! 🥰

Lash lift af Christina❤️

Jeg fik lavet lash lift af Christina, som var super sød og imødekommende. Mine vipper endte med at være lidt overbukket (hvilket Christina forklarede kan ske for nogle med mere modtagelige vipper), men hun tilbød, at jeg kunne komme tilbage og få det rettet – virkelig god service.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.❤️

1. december 2025

Smukke vipper

Jeg har fået lashlift flere gange hos ChristinaxLashes og resultatet er smukke vipper, der ikke overbukker og endda holder i lang tid. Behandlerne er super søde og giver god guidance til, hvordan man bedst holder vipperne bukkede i længst mulig tid.

13. november 2025

Fik lavet lavet lashlift med min…

Fik lavet lavet lashlift med min veninde via deres venindetilbud. Det var første gang jeg fik lavet lashlift og det var en rigtig god oplevelse! Behandleren var rigtig sød og resultatet blev rigtig godt! Vil helt klart komme tilbage dertil

13. november 2025

Jeg er kommet hos Christina og de andre…

Jeg er kommet hos Christina og de andre piger i klinikken over flere år, hvor jeg både har fået lavet lashlift og browlift. Jeg har været ekstremt tilfreds med resultatet. Jeg har været andre steder førhen, hvor jeg desværre har haft oplevelser at ikke at få et fuldt buk eller at mine vipper har været brændt. Hver gang hos Christina har det været perfekt, derudover er klinikken et dejligt roligt sted og alle medarbejdere er enormt rare og servicemindede. Generelt bare et rigtig dejligt sted at komme og forkæle sig selv! Kan kun anbefales 🩷

26. november 2025

Er kommet en del gange hos…

Er kommet en del gange hos Christinaxlashes efterhånden. 9 ud af 10 gange er jeg gået derfra med nogle flotte vipper, som jeg har været rigtig glad for og som har holdt længe. Dog kan det ofte godt virke lidt som om, at vippeteknikeren bare gerne hurtigt vil have det overstået og derfor ikke altid giver sig god tid og gør sig umage/er blid når fx de ting der ting som ligges på øjnene skal af igen. Derudover har jeg desværre oplevet en del gange hvor min tid blev aflyst eller vippeteknikeren ændrede tidspunktet på dagen.

20. november 2025