H. P. Christensen & Chr. Berg A/S Anmeldelser 30

3,1

Har netop fået installeret blødgøringsanlæg fra H. P. Christensen & Chr. Berg A/S, og jeg har ikke en finger og sætte på noget som helst. Medarbejderen, Flemming, forstod vores problematik, og var sød... Se mere

Brug aldrig dettte firma !! Uvederhæftige og snyder med faktureringen. Skulle have skiftet en svømmerventil og tilset en utæthed ved toiletkumme. Ved denne lejlighed ridser vvs' er topplade, knækker... Se mere

H.P. Christensen & Chr.Bergs A/S får vores bedste anbefalinger. Vi har brugt dem mange gange, både til ombygninger og små serviceopgaver. Deres folk er altid venlige, hurtige og kompetente. Der al... Se mere

Manden der kom til aftalt tid hos os, gjorde et godt stykke arbejde. Rørene under køkkenvasken blev samlet på en måde der gav meget mere plads end ved den tidligere installation, der var rodet og uige... Se mere

1. VVS-installatør

VVS

3,1

Middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Christensen Berg - venlige og troværdige!

Christensen Berg har hjulpet os med små og store opgaver i vores hjem de sidste 10 år. De er venlige, faglige og især troværdige. Vi ved at de altid vil foreslå den billigste og optimalt løsning. Uden tvivl vil vi ringe til dem igen!
Andrea

22. september 2020

Dårlig service og arbejde med skade

Dårlig service og arbejde med skade
Vi fik skiftet en bundventil og tilførselsrør til vores badekar. VVS'eren kom til at slå hul ned til underboen. Det er jo hvad der kan ske, men H.P. Christensen & Chr.Bergs A/S nægter at have ansvar, hjælpe med at udbedre skaden, eller give et nedslag i prisen.
Det synes jeg er utrolig dårlig service.
H.P. Christensen & Chr.Bergs A/S kommer ikke til at se os som kunder igen, ligesom vi absolut ikke kan anbefale dem.

10. juli 2019

De får vores bedste anbefalinger

H.P. Christensen & Chr.Bergs A/S får vores bedste anbefalinger.

Vi har brugt dem mange gange, både til ombygninger og små serviceopgaver. Deres folk er altid venlige, hurtige og kompetente. Der altid er et fornuftigt forhold mellem prisen og det produkt de leverer.

23. januar 2019

Brug aldrig dettte firma !

Brug aldrig dettte firma !! Uvederhæftige og snyder med faktureringen.
Skulle have skiftet en svømmerventil og tilset en utæthed ved toiletkumme. Ved denne lejlighed ridser vvs' er topplade, knækker et stykke af en flisekant samt ødelægger tilløbsslagen til toilettet. De har lukket for vandet og fjernvarmepumper, således med vagt tilkaldes til udluftning af varmesystem. 2 besøg samme dag fra samme firma. Regning 6645,41 kr !!! Kenneth Jensen har et utroværdigt og temmelig dårligt image i forvejen, det er hermed bekræftet -læs anmeldelser fra andre kunder

23. januar 2019

Ligegyldigehed og ingen kommunikation

Her er en kort beskrivelse af min utilfredsstillende oplevelse med Christensen & Berg VVS (cbvvs.dk).

Den initiale del af processen gik fint. Jeg sendte en mail med en meget konkret forespørgsel om et tilbud på et mindre blikkenslagerarbejde (pris ca. 7000 kr.). CB svarede og vi aftalte et tidspunkt, hvor deres mand kunne komme forbi og måle op.

Efter at CB havde målt op, måtte jeg rykke for at få et tilbud. Efter at jeg havde accepteret tilbuddet pr. mail hørte jeg ikke noget og måtte igen rykke for at få lavet en aftale om, hvornår arbejdet skulle udføres (jeg burde nok bare have fundet en anden VVS'er her). Det var en lidt mærkelig samtale - CB kunne ikke svare præcist på dette, men bekræftede at det ville blive udført inden en aftalt dato.

Den aftalte dato er nu ca. 14 dage siden. Arbejdet er ikke udført og jeg har intet hørt fra CB.

Jeg har fuld forståelse for at CB f.eks. prioriterer større projekter, hvis man kommunikerer dette i stedet for at holde potentielle kunder for nar.

Jeg kan i sagns natur ikke kommentere på CB's arbejde, men baseret på mine oplevelser af firmaets tilsyneladende ligegyldighed og manglende kommunikation, kan jeg ikke anbefale firmaet.

8. juni 2017

Verdens dårligste oplevelse med en VVS'er

Jeg har aldrig oplevet noget som Christensen & Berg VVS.
De skulle hjælpe med nogle få ting på mit badeværelse, og det skulle vise sig at være en rigtig dårlig beslutning at vælge dem til den del af entreprisen.
Det at de ikke lavede det de skulle og har lovet ulovlige løsninger (ifølge den VVS'er som ryddede op efter dem) er ikke det værste, men det er direktørens efterfølgende håndtering af sagen.

Sagen
Der skulle skiftes nogle ting på badeværelset så vi kunne få vaskemaskine og bruser, nyt afløb og sådan.
1. Ej skiftet dims ud af væggen selvom det var blevet bedt om pga. balufiks ikke virkede,
2. Laver ulovlig afløb
3. Laver en løsning så vi ikke kan bruge toilettet mens ombygningen står på. Der er flere bedre løsninger. Vi har kun et toilet i vores lejlighed og med en kæreste der er gravid er det for dumt. Dette vidste de godt. I den 1,5 uge som gik mellem de skulle komme kunne derfor ikke bruge toilettet.
4. Bruger en rørstørrelse som ikke længere bruges ud af væggen så jeg i mit helt nye badeværelse skal have omformere på før end der kan monteres et blandingsbatteri.
5. Kommer til at slå hul i væggen ind til køkkenet. Ok, det kan ske i en lejlighed.
6. Glemmer at tænde for varme da han kører, kommer tilbage for at gøre det for så at gøre det forkert.
7. Kommer mere end en time for sent til aftale 2 hvor jeg vil tale om de ting jeg selv og mureren har påpeget som forkert lavet. Jeg har ringet dagen inden og sagt jeg gerne vil drøfte men at jeg skal køre efter 1,5 time. Dog kommer de ikke og efter at have ringet den pågældende dag hvor direktøren siger at hans medarbejder er på trapperne kommer der ikke nogen i yderligere 20 min (og vi er næsten naboer). Der fik jeg for meget og hyrede et andet VVS firma til at udbedre alle fejl og mangler som de havde lavet.

Efterfølgende
Jeg har bedt direktøren komme forbi og se det arbejde der er blevet udført hvilket han har nægtet, men i stedet truet med RKI.
Ikke på noget tidspunkt har Kenneth, ejer og direktør, undskyldt at de ikke dukker op og at de har valgt en løsning så toilettet ikke kunne bruges i 3 uger (1,5 uge mellem besøg og så yderligere 1,5 uge inden ny VVS'er havde tid).
Det hele er desværre endt i en retssag, da jeg ikke vil finde mig I den behandling som Kenneth, selskabets ejer og direktør, har udsat min familie for. Det skal nævnes at jeg har betalt hvad jeg skylder selskabet i protest.

21. januar 2017

Rasende dyre & dårligt håndværk

Jeg vil gerne dele min oplevelse med VVS-firmaet H.P. Christensen & Berg A/S, således at andre kan blive advaret mod at benytte dem.

i forbindelse med en ombygning skulle jeg have opsat 2 radiatorer, hvor der skulle trækkes rør fra gulvet, samt en taphane til en vaskemaskine.

De møder 2 svende op til denne begrænsede opgave, for at tage bestik på materialer, og kører begge af sted for at hente materialerne.

45 minutter efter kommer de retur, og går i gang, kun for at konstatere at de har fået hentet de forkerte materialer.
Begge svende kører igen til grossisten, og kommer retur efter 45 min.
Endnu engang konstaterer de at de har fået de forkerte materialer med retur, og svare afvigende da jeg spørger om de lærte at læse i skolen, og om de på denne måde ikke kunne konstatere om det er de rigtige materialer de tager med retur.
3. gang kører de til grossisten, og da jeg efter 45 minutter skal et smut i 7-eleven for at få en kop kaffe til de andre håndværkere finder jeg de 2 svende i gang med en kop kaffe og en croissant.

Herefter lykkede det rent faktisk de 2 svende at få udført en smule arbejde, men de konstaterede herefter på et tidspunkt at de også havde glemt en støvsugerpose til deres støvsuger, og tager endnu en gang af sted (begge 2) for at hente støvsugerposer.
Efter de kom retur var der kun ½ time tilbage af den arbejdsdag.

Efterspillet blev at der kom en anden svend på, som udførte et sobert stykke arbejde.

Men så kom regningen..

Over 30.000 kr., for at opsætte 2 radiatorer samt en taphane til en vaskemaskine, og specielt materialerne skar mig i øjnene fordi der både fremgik "hold fast-remme" til at sætte stiger fast på tagrælingen på biler, samt lærredstape ? Og antallet passede i øvrigt ikke med de ting der var benyttet.
Jeg bad om en forklaring på deres meget voldsomme avancer, og bad dem om at dokumentere rimeligheden i disse.
Dette nægtede de, med henvisning til at dette var "ulovligt". Jeg kunne dog ikke få en henvisning til en § i straffeloven ud af dem i denne forbindelse.
Jeg lavede en regnestykke til dem på det jeg fandt rimeligt, og betalte 3/4 af regningen.
Deres modsvar var en stævning, hvor de med en Pitbull advokat trak mig i retten, og chikanerede mig ved at putte mig i RKI, og i øvrigt nægtede at udbedre de fejl der var på deres udførte arbejde.

Jeg har måtte betale en anden VVS-mester for at udbedre en række af deres fejl, men alligevel fastholder de det fulde krav.

Jeg kan derfor kun på alle måder opfordre alle til at benytte en anden VVS-mester end H.P. Christensen & Chr. Berg A/S.

Lars Søgaard Hansen

16. februar 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (30 anmeldelser)