Brug aldrig dettte firma !! Uvederhæftige og snyder med faktureringen. Skulle have skiftet en svømmerventil og tilset en utæthed ved toiletkumme. Ved denne lejlighed ridser vvs' er topplade, knækker... Se mere
H.P. Christensen & Chr.Bergs A/S får vores bedste anbefalinger. Vi har brugt dem mange gange, både til ombygninger og små serviceopgaver. Deres folk er altid venlige, hurtige og kompetente. Der al... Se mere
VVS
Kong Georgs Vej 17, 2000, Frederiksberg, Danmark
- kj@cbvvs.dk
- christensen-berg.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
God, hurtig og kompetent firma. God pris
God service og hurtig besvarelse og reparation. Kompetente medarbejdere og meget bedre pris end tilsvarende vvs-firmaer der havde givet tilbud på opgaven, stor anbefaling herfra :)

Dårlig services
Dårlig services, når deres vare går i stykker så vil de ikke erkende at det er deres montør der har lavet en fejl

Alt for høje priser
Montering af et helt nyt komfur. Alt var ligetil og det gik hurtigt. Pris: 3593kr.
Mere end halvdelen af tiden, som jeg betalte for, var håndværkeren på farten for at købe den, helt almindelige, slange, som man bruger til at montere gaskomfurer.
Jeg er ked af at jeg ikke undersøgte priser i andre firmaer inden jeg valgte.

Besvarelse fra H. P. Christensen & Chr. Berg A/S
Vi Vibeke og Karl-Alfred Brylle bor Jens Jessens Vej 3, 1. tv…
Vi Vibeke og Karl-Alfred Brylle bor Andelsboligforeningen Benz- og Skelgården, Jens Jessens Vej 3, 1. tv.
HP Christensen & Chr. Berg A/S udfører pt renovering af foreningens badeværelser.
13. februar 2025 var turen kommet til os og i den forbindelse konstaterede håndværkeren at bade- værelsesarmaturet var defekt og vi aftalte at det skulle udskiftes.
21. februar 2025 modtog vi faktura hvoraf det fremgik at det ny Gro etgrebsarmatur koster 1.282,50 inkl. moms (betalt dd) hvortil kommer administration, montør, servicevogn pr. time og parkering 1.193,75 kr., i alt 2.476,25 kr.
Beløbet 1.193,75 kr. for administration m.v. forstår vi ikke.
I forbindelse med renoveringen af foreningens badeværelser skulle armaturet alligevel nedtages og genopsættes, forskellen er alene, at det er et nyt armatur der skal opsættes.
Jeg hører derfor gerne om selskabet - ud over prisen på armaturet - fortsat vil fastholde at firmaet har haft ekstraarbejder mv. kr. 1.193,75 kr.
Karl-Alfred Brylle
Kopi til andelsboligforeningen

Professionelt og super kundeservice
Arbejdet blev udført til punkt og prikke på det aftalte tidspunkt. Montøren havde dog ikke medbragt de nødvendige armaturer og brugte en time på at køre tilbage og hente dem til trods for, at jeg efter aftale havde sendt billeder i forvejen af det, der skulle skiftes. Efter at have modtaget fakturaen, gjorde jeg opmærksom på, at det måske ikke var helt rimeligt, at jeg skulle betale for den time. Der gik et kvarter, så fik jeg en ny regning med den time godskrevet.
Det kalder jeg tip-top kundeservice – man ringer glad til sådan et firma en anden gang!
Velkommen til RKI
I forbindelse med et problem med vores gulvvarme kontakter vi H.P. Christensen og Chr. Berg A/S. Der kommer en VVS'er ud og ser på problemet. Da han tager afsted aftaler vi, at han vil sende et tilbud til os med en løsning på problemet - alt som man vil forvente.
Vi hører dog imidlertid aldrig tilbage fra dem, og vi antager at de alligevel ikke var interesseret i opgaven eller havde for travlt.
Ca. 1½ måned senere ankommer der et brev i postkassen hvor jeg kan læse at jeg er blevet registreret i RKI...!?!?
Efter jeg kontakter deres advokat kan jeg forstå at de har sendt fakturaer, diverse rykkere og inkassovarsel til den FORKERTE emailadresse!?
De tænkte ikke på noget tidspunkt at de lige ville følge op telefonisk og tjekke op på om de havde den rette mailadresse eller om vi nu virkelig havde tænkt at svare på ingenting? De ville simpelthen køre sagen hele vejen til RKI i stedet for at lave et kort opkald?
Da advokaten blev forelagt situationen trak de naturligvis deres rykkergebyrer og RKI anmeldelse tilbage, men vi fik alligevel lov til at betale for vurderingen på løsningen som vi aldrig fik grundet deres mangelfulde kommunikation.

Godt resultat
Manden der kom til aftalt tid hos os, gjorde et godt stykke arbejde. Rørene under køkkenvasken blev samlet på en måde der gav meget mere plads end ved den tidligere installation, der var rodet og uigennemtænkt. God service og hurtig udførelse.
Dyre og ineffektive
Jeg havde en radiator der virkede og skulle havde skiftet en løs termostat. Det kostede 5.927 (regning 1 var på 1.811 kr og regning 2 var på 4.116 kr) og 3 arbejdsdage.
De endte med at skifte en ældre ventil der virkede fint inden de kom. I den forbindelse tager de radiatoren ned og kan ikke hænge den op igen. Vægbeslag virkede inden de kom men væggen var gammel og skulle opmures inden radiator kunne hænges op igen. Hvis de ikke havde valgt at skifte en ventil der virkede, havde det ikke været nødvendigt at tage radiatoren ned af væggen og så havde vægbeslaget fortsat holdt radiatoren oppe.
Et lille problem med en løs termostat blev til et meget større problem fordi de uden grund skiftede en ventil der virkede og i den forbindelse tog radiatoren ned af væggen.

Besvarelse fra H. P. Christensen & Chr. Berg A/S
God kommunikation og godt håndværk.
God kommunikation og godt håndværk.
Der var hurtig "udrykning" på opgaven og god kommunikation både om pris og kvalitet i udførelsen.
Topvenlige medarbejdere både på telefonen og ude på opgaven. Jeg anbefaler varmt.
Brug dem ikke!
Jeg havde dårligt vandtryk i min bruser og det store skyl i mit toilet virkede ikke. VVS manden mødte op som aftalt. Han skiftede en pumpe i mit toilet, men kunne ikke lave mit dårlige vandtryk, da han ikke vidste hvordan han skulle rense mit blandingbatteri.
Mens han var på besøg, blev han kaldt et andet sted hen og vendte tilbage efter ca 1 time.
Han tog et billede af mit blandingsbatteri og lovede at vende tilbage så snart han havde hørt fra producenten. Jeg bad også om et tilbud på et nyt toilet.
Status er, at mit toilet fungerer lige så dårligt som før og jeg har aldrig hørt fra dem siden ang. vandtryk i bruseren eller tilbud på nyt toilet. Dette på trods af at jeg har skrevet mail for at rykke for svar.
Kan uden tvivl anbefales
Kan uden tvivl anbefales. Vi havde Mattias forbi til en tilslutning af opvaskemaskine. En rigtig god oplevelse. Grundig, behagelig, servicemindet, sikre at alt er perfekt tilsluttet og fungerer som det skal, giver sig god tid til at svare på diverse spørgsmål.
Ingen tvivl om at vi vælger at kontakte firmaet igen når der bliver brug for en VVS'er og anbefaler andre at gøre det samme.
Perfekt oplevelse
Jeg havde d. 18.01.2023 besøg af Mattias til montering af ny vandhane. Top service! Lynhurtig udførelse af arbejdet og han var særdeles venlig :)
Verdens bedste VVS firma - med garanti!
Har netop fået installeret blødgøringsanlæg fra H. P. Christensen & Chr. Berg A/S, og jeg har ikke en finger og sætte på noget som helst. Medarbejderen, Flemming, forstod vores problematik, og var sød og imødekommende hele vejen igennem forløbet. Hvad angår prisen er der heller ikke noget og sætte på det her firma, som uden tvivl har leveret topklasse service fra top professionelle medarbejdere. Dette firma har min varmeste anbefaling og jeg ser frem til og bruge dem igen ved andre VVS relateret opgaver.
Luft til vand varmepumpe fra Bosch
Jeg brugte firmaet til installering af luft til vand varmepumpen og vandbåren gulvvarme. Jeg havde før elradiator i huset.
Firmaet kom først ud gennemgik projektet, lavede varmeberegninger og støjberegninger, tilbud mv.
Prisen var konkurrencedygtig ift. de tre andre jeg havde fået tilbud fra.
Arbejdet forløb planmæssigt.
Medarbejderne var meget flinke og kompetente. Jeg fik også fin vejledning i brugen af min nye Bosch varmepumpe.
Jeg kan varmt anbefale firmaet og er super glad for min nye gulvvarme og varmepumpe :-)
Har brugt H.P
Har brugt H.P. Christensen og Berg i forbindelse med total renovering af mit køkken i min lejlighed og er enormt tilfreds, både med jeres VVS montør men også med jeres samarbejdspartners tømrer og maler. Mange tak. Kan varm anbefales.
Jeg kan på det varmeste anbefale at man…
Jeg kan på det varmeste anbefale at man holder sig langt væk fra dette firma. Sagen starter med noget (mindre) renovation af vores toilet mellem vores underbos og vores toilet. Vi kommer hjem fra ferie og finder vores toilet kumme i entreen!!!! .... Og da vi forsøger at gå i bad, så bare stiger vandstanden i badeværelset. De har blokeret vores afløb åbenbart. Et halvt år efter er vores toilet ikke i orden og jeg tilkalder dem. Jeg får at vide at vores badeværelse trænger til en gennemgribende renovering, og at de silikonefuger firmaet har lavet, kun holder 6 mrd...derfor er det blevet utæt igen. De tilbyder at komme med et tilbud på en total renovation.... Siden har jeg ringet hver eneste måned for at høre... Med beskeden om at "jeg lå på deres skrivebord" ... og ville høre nærmere. Efter 6 måneder har jeg opgivet at få et tilbud på renovering af vores toilet/bad.. Jeg kan slet slet ikke forestille mig et scenario mht renovering fra dette firma....
H. P. Christensen & Chr. Berg A/S styrede vores forsikringssag sikkert i havn!
Vi har brugt H. P. Christensen & Chr. Berg A/S i forbindelse med en forsikringssag. På trods af at opgaven udviklede sig i kompleksitet pga af komplikationer og udviklede sig til at inkludere en række fagområder: murer, vvs, elektrikere og maler blev alt styret og koordineret utroligt professionelt. Hver gang jeg bekymrede mig for en ny udvikling blev der taget hånd om det og opgaven først afsluttet da jeg var tilfreds med alle de enkelte dele. Selv om der var mange faggrupper involveret havde jeg en positiv oplevelse af at H. P. Christensen & Chr. Berg A/S tog ansvar for alt og det gjorde en træls forsikringssag til en positiv oplevelse. Tak for det!
Har intet pænt at sige om dette firma
Dårlig kvalitet.
Holder ikke hvad de lover.
Svarer ikke.
Lyver og fordrejer.
Samvittighedsløse.
Skruppelløse.

Virkelig gennemført arbejde!
Et projekt der trak lidt ud, men til gengæld blev udført meget omhyggeligt. Der var ekstra udfordringer undervejs der blev løst. Efterfølgende blev alt gennemtestet 100% og sørme om der ikke også blev ryddet pænt op. Flot og omhyggeligt arbejde!
Vi har brugt Christensen Berg en del…
Vi har brugt Christensen Berg en del gange til både små og store VVS opgaver i vores hjem.
Vi har altid oplevet en virkelig god behandling og er blevet taget seriøst, uanset opgavens størrelse.
Vi har ikke haft grund til at klage over det udførte arbejde og de rydder op efter sig.
Prismæssigt er de absolut konkurrencedygtige.
Vi kan helt sikkert anbefale Christensen Berg.