Het Kerntraject heb ik ondertussen afgerond. Super fijne samenwerking gehad met Aicha. De 1 op 1 sessies altijd als fijn ervaren. Het is een traject waar je zelf veel tijd en energie in moet steken, m... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Aicha belde mij naar aanleiding van de enquete die ik online heb ingevuld. Ik heb dit gesprek als positief ervaren. Naar mijn mening luisterde Aicha goed en kwam ze rustig over, wat maakte dat ik mij... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Herken je dat gevoel dat je steeds maar blijft zoeken naar oplossingen voor je klachten, maar de echte verandering uitblijft? Wij, ChrisEnAicha, weten hoe frustrerend dat kan zijn. Jarenlang werkten we binnen de traditionele zorg en zagen we telkens weer hetzelfde: veel aandacht voor symptomen, maar niet voor de kern van het probleem. Daarom hebben wij een unieke kerngerichte aanpak ontwikkeld. Met het Kerntraject helpen we je om de diepere oorzaken van je mentale en fysieke klachten te begrijpen. Want vaak liggen die verborgen in je brein en zenuwstelsel, verankerd door oude patronen en ervaringen. Door inzicht te krijgen in deze verbindingen, kun je échte, duurzame verandering ervaren. Geen tijdelijke oplossingen, maar blijvend herstel vanuit je kern. Onze methode combineert wetenschap, praktische tools en persoonlijke begeleiding om je te helpen je klachten bij de wortel aan te pakken. We gaan verder dan symptoombestrijding en laten je zien hoe je de controle over je leven terugkrijgt.
Kontaktoplysninger
Holland
- chrisenaicha.nl
leerzame podcast met prima opvolging!
Wat een leuke podcasts! Twee bevlogen leuke mensen die op een prettige manier over hun vak en achtergrond praten en veel kennis overdragen. Met enthousiasme de (lekker korte) depressietest gedaan en werd keurig daarop teruggebeld. Er volgde een persoonlijk gesprek, waarin de scherpe vakkundigheid van Aisha direct duidelijk werd. Een aanrader!
Monique

EMDR-traumatherapie
Ik volg nu al een klein maandje het psychologie traject bij Aicha. Wekelijks contact, goeie begeleiding en een luisterend oor. Zover een erg fijne ervaring!

Er werd niet geluisterd
Ik had een orientatiegesprek met Aicha, en dat viel me zo tegen, er werd niet naar me geluisterd, en ik voelde me achteraf eenzamer dan ervoor.

Leef gelukkig traject
Leef gelukkig traject.
Ik volg Chris en Aicha nu al een poos via hun YouTube kanaal nadat ik een geruime tijd mentaal vastliep en zo mijn uitdagingen had, waardoor ik eigenlijk geen keuze meer had en hiermee aan de slag moest gaan. De podcast filmpjes waren een goede toevoegingen voor mijn proces. Toen Chris en Aicha bekend maakte dat zij een traject hadden ontwikkeld die je middels filmpjes, opdrachten en 1 op 1 gesprekken zou kunnen helpen bij depressieve klachten twijfelde ik eigenlijk geen seconde omdat ik stiekem al een beetje fan was van de podcast filmpjes en omdat ik naast therapie extra handvatten zou hebben om thuis aan de slag te gaan. Ik was er vooraf wel van overtuigd dat het traject van toevoeging zou kunnen zijn maar wat het me echt zou brengen en op welk vlak, daar kon ik lastig een voorstelling van maken. Na mijn aanmelding ben ik direct aan de slag gegaan en doordat ik ook al langere tijd in therapie ben kwamen er onderwerpen voorbij die voor mij bekend waren maar tegelijk werden deze onderwerpen uitgebreid besproken en behandeld. De opdrachten en filmpjes werden duidelijk en begrijpbaar uitgelegd. Ik vond het leuk om hiermee aan de slag te gaan omdat ik er al vroeg in het traject achterkwam dat bepaalde puzzelstukjes op z'n plek vielen wat mij meer zelfvertrouwen gaf in bepaalde keuzes die ik maakte die ten goede kwamen voor mezelf. Hierdoor lukte het mij om sommige hardnekkige patronen te doorbreken wat mijn leven weer een stukje makkelijker en leuker maakte. De 1 op 1 gesprekken en positieve aanmoedigingen tussendoor ervaarde ik als zeer prettig. Doordat het traject op eigen tempo te volgen is maakte het dit laagdrempelig en haalbaar voor iemand als ik, die nog veel last heeft van concentratie problemen en vermoeidheidsklachten. Bepaalde terugkerende opdrachten die dagelijks bijgehouden moesten worden waren voor mij een grote uitdaging en vooraf zag ik ook niet helemaal hoe me dit zou gaan helpen maar achteraf zijn dit de opdrachten die mij het meest gebracht hebben en die ik, ondanks ik klaar ben met het traject nog altijd uitvoer om zo meer structuur en rust in mijn leven te ervaren. Ondanks ik vooraf het vertrouwen had dat dit traject een positieve uitwerking zou hebben heeft het mij meer gebracht dan ik dacht en heeft het traject eraan meegedragen dat het met mij inmiddels stukken beter gaat. Ik zou dit traject aan iedereen kunnen aanraden die wat extra handvatten kan gebruiken want waar je ook in het leven staat, hoe jij je momenteel ook voelt of hoeveel hulp van professionals je al hebt, het uitgebreide, heldere traject vol tools zal in mijn ogen ten alle tijden een goede aanvulling zijn in het mentale proces. :)

Persoonlijk contact
Ik heb trauma-therapie gevolgd bij Aicha na een vervelende gebeurtenis. Er kwam namelijk een oud trauma naar boven. Ik kon direct bij haar terecht! Aicha heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en stelde toen EMDR voor. Aicha kan zich goed inleven en heeft mij met EMDR van mijn trauma afgeholpen. De EMDR was een aparte ervaring, maar het helpt heel goed! Ik ben van mijn herbelevingen af en kan weer met een gerust hart over straat.
Daarna ben ik een 1-op-1 behandeling gaan volgen bij Aicha. Het is heel fijn om met Aicha te praten en steeds dieper op de materie in te gaan. Met een lach en een traan en heel veel gesprekken, oefeningen en opdrachten komen we bij de kern van mijn problemen en werken we aan de oplossing ervan. Ik kan tussendoor ook met mijn vragen bij haar terecht.
Ik ervaar het contact en de behandeling als heel persoonlijk. Aicha gaat iedere keer in op wat voor mij belangrijk is!

Effectief!
Een paar jaar geleden heeft Aicha vanuit haar functie als psycholoog mij geholpen met pieker/angst gedachtes. Het heeft me zo veel geholpen! Ik kan situaties sneller herkennen, beter relativeren en op een objectievere manier naar mn pieker momenten kijken. Dat ze de kennis nu op een groot platform delen is mega waardevol voor velen denk ik! 😃

Slapen als een roosje
ChrisEnAicha maken geweldige video’s over allerlei mentale problemen. Zo ben ik bij Aicha terechtgekomen. Ik heb veel gehad aan haar luisterende oor, ze analyseerde mijn slaapproblemen feilloos, maar bovenal hebben haar praktische tips me erg geholpen Inmiddels slaap ik als een roosje. Wees geen dief van je eigen geluk en plan een sessie in, zou ik zeggen :)

Kennismaking met Aicha
Ik heb een kennismakingsgesprek gehad met Aicha en deze was super verhelderend. Het gene wat ik zelf dacht nodig te hebben kwam 100% overeen met het advies wat Aicha mij gaf.
Binnenkort starten de sessies en daar heb ik alle vertrouwen in.
Prettige open houding.
Ik volg de filmpjes en de podcast van Chris & Aicha al een tijdje. De filmpjes zijn erg leerzaam en duidelijk uitgelegd. Zowel Chris als Aicha komen vakkundig en betrouwbaar over. Via de website heb ik een oriëntatiegesprek aangevraagd met Aicha. Dit gesprek heb ik als heel prettig ervaren en ik had het gevoel dat Aicha mij daadwerkelijk begreep. Haar open houding is heel fijn in het gesprek.
Geweldig!
Superfijn platform voor handige tips en handvaten op het gebied van slaap maar ook over stress en somberheid! Laagdrempelige adviezen en leuke weetjes worden bijna dagelijks gedeeld via instagram met veel enthousiasme en met kennis van zaken. Hun gratis e-books over deze thema’s zijn ook echte aanraders!
Chris en Aicha zijn op social media top
Chris en Aicha zijn op social media erg fijn om te volgen. Ze komen enthousiast over en zeker bereid mensen te helpen op een goede, gezonde manier. Het e book is echt een must om te hebben qua slapen want er staan zeker nuttige tips in. Ze zijn laagdrempelig en kunnen je net dat duwtje in de rug geven. Zeker aanrader om te volgen. Hopelijk blijven ze nog lang dit doen.
Goede informatie
Goede , gezellige en betrouwbare informatie. Waar iedereen iets van kan opsteken.👍🏻
Kundig en met veel enthusiasme geven…
Kundig en met veel enthusiasme geven Chris en Aicha hun ervaring en nuttige tips op een laagdrempelijke manier aan wie het nodig heeft. Chris en Aicha dorbreeken pantronen waar het maar kan. Bij de klienten maar ook op social media. Duidelijk en menselijk. Zonder lange wachttijden en zonder groot gedoe helpen zij waar nood aan de man is. Een top duo! In deze tijden een groot aanrader.
Content
Super goede content met de juiste informatie en handvaten!
Zeer positief
De video’s die ze online plaatsen zijn erg informatief en toe te passen in het dagelijks leven; info die ik vooral interessant vind gaan over slapen.
Blij!!
Geen alcohol, melatonine , slaaptablet en telefoon meer voor het slapen gaan. Nooit gedacht dat me dat zou lukken, maar wat een beloning! Met de ademhalings-en ontspanningsoefeningen slaap ik snel in. Ik voel me overdag weer veel energieker, kan me beter concentreren en voel me opgewekter. Het is ongelofelijk voor mij, maar ik slaap zo veel beter dankzij jullie raadgevingen. Blij mee!!!
De depressie e-book is een aanrader!
Ik heb veel aan de depressie e-book gehad! Helaas heb ik een jaar terug terug wat heftigs meegemaakt. Dit had effect op mijn stemming maar met de praktische tips van ChrisEnAicha heb ik geleerd om hier beter mee om te gaan.
Fijn e-book over hoe je met slaapproblemen omgaat!
Ik heb al lang last van nachtmerries en dat ik moeilijk in slaap kom. Het Slaap slimmer e-book heeft mij inzichten gegeven in hoe slaap werkt en daarmee heb ik al mooie stappen in gemaakt. ChrisEnAicha zijn een aanrader voor iedereen met slaapproblemen!
Leuke en waardevolle slaap e-book!
Ik heb de slaap e-book gedownload en vond het echt leuk en waardevol om te lezen! ChrisEnAicha ken ik van TikTok en volg ik al een tijdje samen met mijn dochter. Ga zo door!
Læs mere om andre typer anmeldelser.