Chokpris.dk ApS

Har kun dårligt at sige om dette firma, det tog omkring 3 måneder at få leveret det bestilte, trods utallige henvendelser til firmaet, da pakken endelig dukket op, var det ikke den vare jeg havde best... Se mere

Det tog en måned at få leveret varen - barberblade. Det havde været ok hvis man havde fået oplyst at der ville gå lidt tid. Måtte tage kontakt for at få en forklaring. Fik så løfte om levering midt i... Se mere

bestilte 6 stk t shirt 25-11-2016 har IKKE set varerne endnu. pengene trukket fra mit betalings kort 28-11-2016. vil på det kraftigeste advare andre at handle med det svindler firma. der bliver... Se mere

Jeg gik også i fælden --- bestilte underbukser i start dec. og straks hævede de pengene, modtog aldrig varerne har mailet 3 gange samt ringet 2 -- får en masse undskyldninger og forklaringer som li... Se mere

Andre kiggede også på

PAS PÅ HER!!!! DE SNYDER DIG!!!

HANDEL ET ANDET STED!!!!

Bestilte 24 par sokker, men har kun modtaget 12 par.

De svarer ikke på telefon og mails.

Min fejl levering tog 10 dage.

13. maj 2016

Hej Joachim

Tak for din besked her på Truspilot. I tilbuddet var der oplyst levering op til 10 hverdage fra afsluttet tilbud, og tilbuddet sluttede idag så du har fået leveret før tid :-) Men det er selvfølgelig beklageligt at du kun har modtaget halvdelen af din ordre. Jeg har netop snakket med vores kundeservice og de har sendt en mail til dig omkring at vi selvfølgelig sender de sidste 12 par afsted ASAP.

Chokpris.dk

HAR IKKE MODTAGET KORREKT ANTAL VARER!!!

Er DYBT utilfreds og vil gerne advare alle om at købe via dette firma.
Jeg bestilte 4 stk. Bio-oil af 125 ml til 409,39 Kr. den 27.04.2016
Jeg henter efterfølgende min pakke den 29.04.2016, men pakken indeholder kun 2 stk. Bio-oil af 125 ml, og jeg reagere med det samme ved at skrive en mail vedr. de manglende 2 stk. Bio-oil af 125 ml. Da jeg ikke får noget svar, skriver jeg igen en e-mail den 10.05.2016, og jeg har IKKE hørt fra dem OVERHOVEDET.
EKSTREM DÅRLIG SERVICE OG ER DYBT UTILFREDS MED MIN MANGLENDE VARER.

******************************************************************************
Er efterfølgende blevet kontaktet, og fået tilsendt de manglende 2 stk. Bio-oil af 125 ml.

12. maj 2016

Hej Christina.

Tak for din besked her på Truspilot. Jeg har lige fået vores kundeservice til at tjekke indkommende mails fra den mailadresse du har brugt til købet, og der ikke kommet nogen mails til os fra den mailadresse. Vi svare alle mails inden for 24 timer i hverdagene. Du skal selvfølgelig have dine 2 sidste Bio Oils - Vores kundeservice har også lige skrevet en mail til dig til den mail adresse som du brugte til købet så vi kan få bragt orden på dette hurtigt så du kan få en god købe oplevelse. Vi beklager selvfølgelig meget at lageret som har sendt din pakke har sendt et forkert antal Bio Oils til dig.

Chokpris.dk

Jeg vil have mine penge tilbage

Hej chokpris.dk, min bestilling d. 25.04 og d.2.05, er ikke modtaget. Det er beklageligt at jeg er nødt til at henvende mig til jer via trustpilot.dk men det er min eneste mulighed, da i ikke besvarer mine mails og ikke besvarer jeres telefon i jeres telefontid. Jeg mangler stadig at få leveret varen på begge af de to opgivne ordrenumre. Da betalingen for begge ordre allerede er trukket fra min bankkonto bedes i hurtigst muligt afsende den manglende vare eller tilbageføre betalingen fra henholdsvis fra justpayhalf.dk og Dealgroup ApS da det er dem der trækket pengene. Hvis dette ikke sker ser jeg mig nødsaget til at politianmelde jer for bedrageri.

12. maj 2016

Hej Tina

Tak for din besked her på Trustpilot. Jeg har lige fået vores kundeservice til at se nærmere på dit køb, og dit køb er blevet sendt 2 hverdage efter bestilling men pga manglende afhentning er pakken kommet retur til os. Vi sender selvfølgelig pakken igen imorgen så du kan modtage den på lørdag :-) Men du vil også modtage en mail fra vores kundeservice med information om gensendelse af pakken.

Manglende levering

Hej chokpris.dk, jeg beklager at jeg er nødt til at henvende mig til jer via trustpilot.dk men det er min eneste mulighed, da i ikke besvarer mine mails og ikke besvarer jeres telefon i jeres telefontid. Jeg mangler stadig at få leveret varen på en af af de to opgivne ordrenumre. Da betalingen for begge ordre allerede er trukket fra min bankkonto bedes i hurtigst muligt afsende den manglende vare eller tilbageføre betalingen. Hvis dette ikke sker ser jeg mig nødsaget til at politianmelde jer for bedrageri.

Svar: Ja den ene ordre kom hurigt men den anden var 1 måned om at komme!!!!

11. maj 2016

Hej Jan

Tak for din besked her på Truspilot. Jeg fik vores kundeservice til at slå dit køb op og vi kan se at du har købt d. 28.04 og at vi har sendt pakken til dig d.29.04 og du har afhentet pakken d.03.05. Det er fuldstændig korrekt at du ikke har fået svar på din mail du har sendt dagen efter køb for din mail lå i vores spam mappe og det beklager vi selvfølgelig vi ikke har fået tjekket. Men vi håber du er blevet glad for det dejlige produkt du har modtaget :-)

Chokpris.dk

Bestilte og betalte d. 24/4 2016 og idag d. 11/5 2016 har jeg endnu ikke modtaget min vare.

Jeg bestilte d. 24/4 2016 igennem deres tilbudsmail en ny damp-strygebørste. d. 25/4 2016 trak de pengene kr. 339,39,- fra min konto. Idag d. 11/5 2016 har jeg endnu ikke modtaget min vare. Jeg har utallige gange forsøgt at ringe det oplyste telefonnummer op, men ingen svarer.

Det er simpelthen bare for dårligt, og jeg overvejer hvordan jeg skal gå videre med denne sag.

11. maj 2016

Hej Kristian.

Tak for din mail besked her på Trustpilot. Jeg kan se at du har hentet din pakke ? Jeg håber du er glad for dit produkt :-)

Har ikke modtaget endnu

Har bestilt den 30. april og har slet ikke modtaget noget endnu og det er allerede den 4 maj, så kan ikke rigtig forstå det???

4. maj 2016

Hej Ghazale.

Tak for din besked her på Trustpilot. Jeg kan se at du har bestilt din pakke d.30 april, klokken 15.00. I tilbuddet var der oplyst afsendelse af pakken inden for 2-3 hverdage. Leverandøren afsender din pakke mandag eftermiddag så den lå klar til afhentning tirsdag. Jeg kan se at du har afhentet din pakke, så jeg håber du synes din købeoplevelse på Chokpris.dk har gået efter det lovede i tilbuddet, og du vil rette din Trustpilot anmeldelse til noget positivt :-)

Ingen respons på mail.

Jeg bestilte og modtog en trøje uden problemer, så det var fint.
Mit problem startede da jeg skulle sende den retur.
Der er ikke nogen retur adresse, og der er ikke kommet noget svar på den mail jeg har sendt. Har også forsøgt at ringe, telefonen bliver bare ikke taget.
Utrolig dårlig service og jeg kan under ingen omstændigheder anbefale at handle et sted hvor man ikke kan få kontakt med sælger. :-(

30. april 2016

Hej Irene.

Tak for din besked her på Trustpilot. Jeg kan se at du har bestilt din cardigan d.25.04 og har modtaget den d. 27.04. Så jeg håber du har været glad for den hurtige levering :-) Jeg har slået den mail du har brugt til købet op i vores kundeservice mail indbakke, og der er ikke kommet nogen mails fra dig. Måske har du sendt til en forkert mail adresse ? Du bedes skrive til: kundeservice@chokpris.dk - så vil du inden for 24 timer i hverdagene modtage svar.

Chokpris.dk

Jeg får ikke et ordentligt svar på hvor min pakke befinder sig, samt man kan ikke komme igennem telefonisk

Jeg har fået besked om at kunne hente min pakke i Herning, min jeg bor i Birkerød på Sjælland. Det hænger ikke helt sammen.....

29. april 2016

Hej Heidi.

Tak for din besked her på Trustpilot. Jeg kan se at vores kundeservice har snakket med DAO som beklager at pakken er blevet sendt i den forkerte retning - men på mandag vil de sørge for pakken bliver sendt til den rette adresse :-) Så tirsdag/onsdag vil du modtage pakken.

Ha en forsat god weekend :-)

Chokpris.dk

Vis anmeldelser på alle sprog. (51 anmeldelser)