Chokpris.dk ApS
Det tog en måned at få leveret varen - barberblade. Det havde været ok hvis man havde fået oplyst at der ville gå lidt tid. Måtte tage kontakt for at få en forklaring. Fik så løfte om levering midt i... Se mere
bestilte 6 stk t shirt 25-11-2016 har IKKE set varerne endnu. pengene trukket fra mit betalings kort 28-11-2016. vil på det kraftigeste advare andre at handle med det svindler firma. der bliver... Se mere
Jeg gik også i fælden --- bestilte underbukser i start dec. og straks hævede de pengene, modtog aldrig varerne har mailet 3 gange samt ringet 2 -- får en masse undskyldninger og forklaringer som li... Se mere
Andre kiggede også på
Køb af powerbank
Har kun dårligt at sige om dette firma, det tog omkring 3 måneder at få leveret det bestilte, trods utallige henvendelser til firmaet, da pakken endelig dukket op, var det ikke den vare jeg havde bestilt, det tog så 4 måneder at få pengene tilbage og omkring 20 telefonsamtaler (hvis man var heldig der var nogen der svarede) og omkring 25 mail korrespondance, hvis det ikke var fordi min stædighed, havde jeg aldrig fået pengene retur. Har brugt alt for meget tid og energi på dette, så pas på når i handler her.
det VÆRSTE FUP firma
det VÆRSTE FUP firma, TAGER dine PENGE og sender IKKE varen, har brugt en hel dag til at ringe, INGEN der tager telefonen og kan IKKE komme i gennem på mail, hold jer LANGT VÆK, PLATTENSLAGER, PLATTENSLAGER, PLATTENSLAGER af VÆRSTE skuffe
Mega Svindelforetagende
Købte et 'Smart Bracelet', som først dukkede op efter gentagne ubesvarede telefonopkald og adskillige rykkere via mail til Chokpris "kundeservice". Kunne for så vidt ligeså godt have undværet det, idet det ikke virkede. Vi fik så lovning på, at en 'tekniker' ville ringe os op og hjælpe os forvirrede, der ikke kunne forstå en brugsanvisning, der var 'google-oversat' fra kinesisk til engelsk. Surprice-surprice, det er ikke sket. SÅ LAD VÆRE MED AT HANDLE MED FIRMAET.
PS. Skulle chokpris indfri, hvad de har lovet os eller returnere det indbetalte, så lover jeg at skrive dette i Trust-Pilot.
skrotfirma
Handel aldrig med chokpris, man får kun lov og betale varen kommer aldrig og de svare ikke på telefonen
Useriøs hjemmeside
De er virkelig useriøse hos Chokpris.dk. Har bestilt nogle elektriske tandbørster lige før jul. De trak pengene med det same, men jeg har stadig ikke fået tandbørsterne. De skriver blot, at de kommer, men det er simpelthen fup og fidus. Godt der findes bedre deal sider end denne.
Aldrig modtaget vare - men de har hævet mine penge
ringet 2 -- får en masse undskyldninger og forklaringer som ligner alle de andre historier- man kan læse her på siden- pt. 19/1 har stadigvæk ikke set mine vare - og selvfølgelig ingen penge retur.
Så stor advarsel til alle - hold fingerne fra dette firma - kun en masse bøvl samt penge ud af vinduet.
Prøver at sende historien videre til kontant- andre som vil vedhæftes?
total useriøs forhandler, som tenderer en svindler
Jeg havde bestilt en U-neck nakkemassage og fik leveret et billigere produkt. De trak pengene langt før end de afsendte varen. jeg har nu fået penge retur ved at benytte bankens indsigelsesblanket
Uvederhæftigt
Købt Star Shower Motion med forventning om at kunne bruge den som gave før jul. Forventet leveringstid oplyst af firmaet af to gange til ca. 15.12.2016!!!
Da jeg stadig ikke har modtaget varen den 31.12.2016, strejfer tanken mig om det er et af de firmaer som svindler.
Jeg overlever sikkert tabet af det indbetalte beløb, men spørgsmålet er om "firmaet" kan overleve???
Torben Svensson
Fortsættelse!!!!!
Modtog mail den 3. januar, hvor jeg får oplyst at varen har ligget til afhentning, men ikke er blevet afhentet, og derfor er gået retur til Chokpriser, hvilket de mener skyldes, at jeg ikke har fået besked fra pakkeshoppen. Det har de helt ret i. Jeg har intet hørt.
De vil derfor gensende varen, således at jeg kan afhente den torsdag eller fredag.
I dag lørdag har jeg endnu ikke fået nogen meddelelse om at pakken ligger til afhentning!!
Jeg tænker det er en forhalingstaktik, da varen ikke er kommet til landet endnu.
Jeg har aldrig været ude for at pakkeshop ikke giver besked når en pakke ligger til afhentning.
Chokpriser må som udgangspunkt gå ud fra at deres kunder er idioter, som man kan bilde alt ind. De har jo egentlig også ret i, når vi er så tåbelige at handler hos dem :-(
HOLD JER LANGT FRA DET USERIØSE FIRMA!!!!!!!
svindler firma ( næsten )
bestilte 6 stk t shirt 25-11-2016 har IKKE set varerne endnu.
pengene trukket fra mit betalings kort 28-11-2016.
vil på det kraftigeste advare andre at handle med det svindler firma.
der bliver IKKE svaret når man henvender sig.
jubiiiiii så lykkedes det endelig at få mine t shirts. d.d. 22-12-2016
efter mange tlf. beskeder. hæver til 3 stjerner, da der er et stykke vej endnu til at blive bedre. send for pokker en mail til kunderne om forventet leverings tid.

Besvarelse fra Chokpris.dk ApS
Dk dårligst butik uden samligning
Aldrig har jeg oplevet som ringe en butik.
Bestilte min vare D26 okt og der var så 14 dage levering. Det er så ok når det er oplyst men men 14 dage efter ingen pakke. Ringede så til dem og snakkede med en dame som sagde jeg vil modtage vare ugen efter da deres bestilling vare forsinket sikkert fra Kina det hele. Jeg ventede til ugen efter stadig ingen pakke. Skrev som til dem fik at vide jeg så ville modtage varen ugen efter i guder. Ugen efter stadig ingen pakke. Skrev så igen hvor samme person nu sagde varen var på var og her D10 dec har jeg fået min vare. Så 1.5 mdr før jeg fik varen Det er så ringe.
Vild dårlig kundeservice
Hold jer langt væk fra dette firma. De har uendelige lange leveringstider - rykker du for levering, holder de simpelthen op med at svare på mails !!!!
Har forsøgt at få penge retureneret til min konto uden held.
Elendig service!
Indtil videre har jeg ikke stødt på en værre webshop. Jeg har ventet på min vare i flere måneder, og stadig ikke modtaget den.
Det er da vildt, at kunden skal vente flere måneder for at modtage sin vare.
Sendt: 15:14 tirsdag den 29. november 2016
Hej Chokpris
*Jeg beklager forsinkelsen, vores leverandør havde ikke sendt nok vare første gang, og nu er de på vej til levering inden for 3-4 arbejdsdage jeg beklager dybt for dette lang ventetid.
Denne mail, fik jeg d. 7 November og det er d. 29 November idag!
Dette er den sidste mail jeg skriver inden jeg går på Trustpilot og et opkald til politiet med an anmeldelse(hvis dette kræver en retssag).
Jeg vil gerne have mine penge tilbage og NÆGTER AT MODTAGE VAREN!
Mvh Ramzan Yusupov
Denne mail modtog jeg i NOVEMBER 7!
Hej Ramzan
Tak for din mail :-)
Du ønskes en god dag.
Naveen
Chokpris.dk
Bækkebrovej 23, Tibirke
3220 Tisvildeleje
Jeg vil bare have mine penge retur og basta!
Hvis ikke jeg hører fra inden mandag så bliver jeres hjemmeside anmeldt til politi!.
FUPFIRMA?
Fupfirma? Har bestilt nogle klodser, men har ikke modtaget dem, men alle mulige undskyldninger om , at de var blevet sendt , men gået tabt i forsendelsen - at de ville blive sendt igen - evt med gave pga. forsinkelsen, og senest besked om, at de ikke produceres mere, så de ikke kan sendes, men desværre skriver firmaet nu: "vi har modtaget brevet igår med at der ikke bliver leveret nogen klodser alligevel da de ikke produceres mere, det beklager jeg for, jeg har legetøj Værktøjskasse på lageret, kunne det ha en interesse? så sender jeg det afsted ellers vil jeg ligge din oplysninger til refundering, og jeg beklager meget for det lange ventetiden. det var slet ikke det jeg havde planlagt :-)
Har ingen interesse i denne værktøjskasse. Mon pengene bliver refunderet? 0 stjerner.
Fantastisk kundeservice
Jeg havde bestilt bio-oil og nogle makeup børster dog var vente tiden lang, men når jeg fik kontakt med kundeservice, så fik jeg en rigtig god service. Jeg vil helt klart bestille derfra igen.

KANON HANDEL
Jeg forstår ikke at så mange skriver om deres negative oplevelser, jeg har lavet 3 køb på chokpris.dk og alle har været gode oplevelser, specielt den sidste hvor jeg købte en super fed cykel. Cyklen er lang federe og bedre end hvad jeg kunne finde andre steder og da jeg er fattig studerende har jeg undersøgt markedet temmelig meget. Jeg er yderst tilfreds også med leveringstiden for min cykel ankom 3 dage efter købet blev gennemført. Jeg ventede til sammenligning 5 måneder på min seng som jeg købte i Ilva, det var nedtur...

Bondefangeri af værste skuffe
Bestilte et par Dartmouth herre sko den 19. august 2016, pengene blev
hævet samme dag (det virker hos firmaet). Leveringstid 10 hverdage nu her 14 dage efter er intet modtaget. Når man ringer til kundeservice, er der
ingen der svarer, opkald ryger bare ud selv om jeg har forsøgt flere dage.
Udbyder Chokpris har samme adresse som firmaet der SKULLE levere skoen nemlig brandrunner.dk...........
Det er næppe nødvendigt, at gøre opmærksom på, men det er bondefangeri. HOLD JER VÆK........
Jeg vil IKKE fremover modtage "tilbud" fra Chokpris.dk......
Hvis nogen fra kundeservice hos Chokpris LÆSER dette må de meget
gerne kommentere, eller sende skoene......

ikke tilfreds mangler svar og den vare jeg bestilte. den 29/8
Jeg ved snart ikke, et det svindel eller hvad, venter svar.

Fusk firma. Pas på.
Virkelig ringe kundeservice. Pengene blev hæver 5 min efter bestilling og fik ingen bekræftelse. Har stadig ingen fået. Modtog varen som ikke har de mål jeg har bestilt. Har ringet til kundeservice den sidste uge uden de tager tlf. Har skrevet mail uden held. Hvad gør man så. Mega dårlig stil. Mit råd. KØB ALDRIG NOGET HER FRA.

Besvarelse fra Chokpris.dk ApS
hvorfor lover man hurtigt levering
Jeg bestilte solcellepowerbank
Guld
d,15.8....
dealen sluttede den 19.8
hvorfor modtager jeg den ikke,pengene hævede i samme dag jeg bestilte,så hvad bliver det til?