Godt ord igen. Ret skal være ret. Jeg har nu modtaget mine 2 kjoler, og de er bare perfekte. Svarer til billedet og beskrivelsen. Sidder godt. Så jeg handler - alligevel - gerne hos Chicladdy igen,

Virkelig dårligt. Købt en kjole der viser sig at være uden bæltet som er på billedet. I et helt andet materiale og lynlåse syet udenpå kjolen og ikke ind under som på billedet. Der er ingen returse... Se mere

Vi bestilte ordre den 29/8 og bestilte 8 kjoler Vi har kun modtaget 3 ting hvor 2 er blevet refunderet og de 3 andre er ikke kommet endnu og vi har betalt 677 kr. Hvilket er total irreterende. Og v... Se mere

1. Shopping og mode

At Chicladdy, we love bringing you the latest dresses, shoes and accessories, right to your doorstep! With expert design and incredibly affordable prices, you can shop hassle free and choose the right items for your budget. Our online storefront lets us bring you high quality items at excellent value. We have creative new designs to fit every style, created with skilled craftsmanship.

2,4

Under middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Godt ord igen

Godt ord igen. Ret skal være ret.

23. maj 2023

Jeg har købt en julebluse CH2045475850…

Jeg har købt en julebluse CH2045475850 d.20 november, men har ikke modtaget den endnu, hvornår har i tænkt jer at sende den? I har trukket pengene, jeg vil jo gerne bruge blusen i julen

19. november 2022

Opdatering:

Kære Marianne,

Vi har fulgt op på din sag, så snart du kontaktede os. Det viser, at du accepterede vores opdaterede løsninger som aftalt. Hvis du har yderligere problemer, er du velkommen til at fortælle os det. Vi står altid til rådighed for dig ❤️

Hav en god dag.
------------------------------------------------------------------------
Svarede den 5. december:

Kære Marianne,

Håber du har en dejlig dag. Vi har modtaget din klage, og vi er virkelig kede af at give dig al den ulykkelige oplevelse.

Vi beklager, at din ordre er forsinket, og den er stadig ved at blive klargjort. Vi tjekker nu med vores relevante afdeling om forsendelsesdatoen.

For at undskylde har vi sendt løsningen til dig. Tjek venligst din postkasse, når det passer dig.

Vi har bemærket, at du ikke kontaktede vores kundeservice. Vi foreslår, at du først kontakter os via service@chicladdy.com for at få hjælp rettidigt.

Tak for din tid.

Har bestilt tøj d 21/10-22 har endnu…

Har bestilt tøj d 21/10-22 har endnu ikke modtaget det, og penge er trukket

ordre CH4027195461
Hvis noget er i restordre kunne I jo sende det andet..

1. december 2022

Opdatering:

Kære Birgitte,

Håber du har en dejlig dag. Tak for din opdatering. Efter kontrol er din ordre stadig under behandling. For mere information har vi sendt e-mail til dig. Tjek venligst når det passer dig.

Håber at høre fra dig snart.
-----------------------------------------------------------------------
svarede den 5. nov:

Kære Birgitte,

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med købsoplevelsen hos os. For at hjælpe med at løse problemet rettidigt, kan du venligst give os dit ordrenummer, så vi kan fortsætte med at behandle din sag? Du kan svare direkte her.

På forhånd tak for samarbejdet. Håber at høre fra dig snart.

4 uger siden jeg bestilt og betalte for…

4 uger siden jeg bestilt og betalte for en ordre med #CH3684830149. Har intet hørt og sendt mange påmindelser om min forsendelse! Snart kræver jeg mine penge tilbage!

18. september 2022

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at give os anmeldelsen. Vi beklager ulejligheden. De fleste varer i din ordre var klar, følgende vare(r) er stadig under behandling, fordi virksomheden i hele verden er påvirket af COVID-19.
Solid blonde lange ærmer Shift Above Knee Casual Tunika kjoler (199416367)(15416367) Størrelse = L Bust = 34.75inch Talje = 30.00inch Hofter = 33.75inch Farve = Hvid kjole længde=37.00inch 5slee0inch=1slee0inch=1slee0inch=1slee0inch.

Vil du have noget imod, hvis vi sletter varen/varerne, der er udsolgt og sender resten for dig? Eller vi kan opdele din ordre. Vores optegnelser viser, at vi har kontaktet dig via e-mail og gjort en indsats for at løse dette problem.

Tak for din tid. Ser frem til dit svar via e-mail.

Dårlig kvalitet!

Dårlig kvalitet!
Bestilte en strikkjole som er helt syntetisk og elektrisk at tage på. En bluse, som er helt stiv og “hård” i materialet. Og en strikcardigan som på billedet var grå, men som er lyseblå i virkeligheden.
Totalt spild af penge :(

15. oktober 2022

Hej,
Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du havde sådan en frustrerende oplevelse. Vi ønsker virkelig, at du skal være tilfreds med hver vare, du køber hos os. Hvis ikke, kan du oprette en returanmodning på vores hjemmeside.
Hvis der er problemer med returnering, vil vores kundeservice gerne hjælpe. Kunne du venligst klikke på 'kontakt os' på vores hjemmeside for at få rettidigt svar?

For at hjælpe os med at se problemerne og tilbyde dig en effektiv løsning, vil du venligst give os detaljerede ordreoplysninger.

Beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger. vi ville sætte pris på endnu en chance for at tjene din forretning.

Jeg er super tilfreds med jeres tøj

Jeg er super tilfreds med jeres tøj. Har købt mange gange. Og det vil jeg forsætte med. Så 5 stjerner

8. august 2022

Hej Tina,

Tak for din positive kommentar og feedback. Din opmuntring vil få os til at bevæge os fremad og konstant forbedre vores service.

Ser frem til at betjene dig mere!

1 STJERNE ER FOR MEGET !!!Jeg har nu…

1 STJERNE ER FOR MEGET !!!Jeg har nu brugt 10 dage på at skrive mails til jer (Og DAO) ang min ordre:
CH3514641, som jeg stadig IKKE har modtaget og som i påstår er leveret ???
Jeg har jo købt og i har trukket pengene… Er meget svært at komme i kontakt med jer og i har nu blokeret mig i min sidste mail 😡
Enten må i sende en ny varer, eller mine penge retur !!!!
Hilsen Janni Ordre nr. CH3514641719

24. august 2022

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med købsoplevelsen hos os. Vi fandt dog ikke ordren CH3514641. Har du givet os det rigtige ordrenummer? Tjek venligst oplysningerne og bekræft med os.

Du kan svare direkte her.

Tak for din tid. Håber at høre fra dig snart.

Hurtig levering og super glad for mine…

Hurtig levering og super glad for mine produkter jeg har bestilt.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der😊

25. juni 2022

Besvarelse fra Chicladdy

Ser frem til at betjene dig igen!

Jeg er positivt stemt over jeres udvalg…

Jeg er positivt stemt over jeres udvalg af tøj og smykker

19. juni 2022

Besvarelse fra Chicladdy

Din tilfredshed er det vigtigste for os, og det er absolut vores arbejdskraft. Vi sætter også pris på din ærlige feedback om din oplevelse. Håber vi kan betjene dig igen i fremtiden og gøre dig til en gladere kunde.

Tak igen for din støtte! Hvis du har brug for yderligere hjælp, bedes du kontakte os.

Jeg har ikke hørt noget. Er den på vej

Jeg har ikke hørt noget vedr. min ordre CH4704274354 - en kjole. Er den registreret.? Kan ikke se den på min side. Betalingen er trukket for længe siden. Har ikke mulighed for at kontakte jer via jeres link på ordrebekræftelsen.
Opdatering. Efter mange mails frem og tilbage har jeg nu måtte annullere ordren. De har undskyldt med corona og efterfølgende manglende råvarer. Sig dog som det er med det samme og opdater jeres forarbejdnings- og leveringstider. Køb ikke noget her, som du snart skal bruge.
Marianne

6. juni 2022

Hej,
Bemærk venligst, at din ordre er modtaget den 6/1. og vi har brug for lidt tid til at forberede os.
og næsten hvert af vores produkter er lavet på bestilling. Normalt tager det 7-9 dage at forberede din ordre og 7-15 dage refererer kun til leveringstiden. Du kan tjekke oplysningerne på produktsiden.

Vores optegnelser viser, at vi har kontaktet dig via e-mail og gjort en indsats for at løse dette problem. Vi forbedrer konstant vores hjemmeside for at give bedre service til vores kunder.

Kontakt os venligst, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Yay- så kom min pakke

Nu fik jeg så min pakke. Tusind tak. Det hele passer. Super kvalitet.
Jeg blev vist bare bombarderet af et par fup mail inden min pakke kom. og syns det var svært at komme i kontakt med jer. Men jeg vil gerne handle med jer igen.
Hilsen Dorte

17. maj 2022

Hej,

Tak fordi du handlede hos os. Vi har erfaret din vigtigste klage og beklager at give dig den ulykkelige shoppingoplevelse.

Dette lyder slet ikke som en typisk vores oplevelse. Vi vil meget gerne tjekke ordrestatus og holde dig orienteret. For at hjælpe os med at se dit problem og finde de bedste løsninger for dig, vil du venligst give os dine detaljerede ordreoplysninger?

Du kan svare i beskeden.

Tak for din tid og indsats. Ser frem til dit svar.

Har købt mange lækre ting hos jer 🤗…

Har købt mange lækre ting hos jer 🤗 men det kan være lidt svært med størrelserne selvom jeg bruger størrelses skemaet. Men ellers lækre ting 🤗

16. maj 2022

Besvarelse fra Chicladdy

Tak for din kommentar. Din tilfredshed er vores vigtigste prioritet. og opmuntring vil holde os fremad.
Vores størrelsesskema kan være lidt anderledes med dit lokalt. Kan du se størrelsestabellen på vores hjemmeside for at vælge? og vores kundeservice står klar til også at hjælpe vores kunder.

Vi håber inderligt, at vi får flere chancer for at tjene dig.

Jeg har heller intet hørt på ordre fra…

Jeg har heller intet hørt på ordre fra samme dato 27.03.2022. Ordrenummer CH7656781445. Hvad er status?

13. april 2022

Hej,

Tak for din feedback. Vi har kendt din vigtigste klage, og vi beklager at give dig al ulejligheden.
Solide V-hals korte ærmer T-shirts (1044361151)(15361151) Størrelse = XL Bust = 40,50 tommer Farve = Rose skulder=17,25 tommer ærmelængde=7,25 tommer længde=26,50 tommer

Vores optegnelser viser, at vi har kontaktet dig via e-mail og gjort en indsats for at løse dette problem. Vil du have noget imod, hvis vi sletter varen/varerne, der er udsolgt og sender resten for dig? Eller vi kan opdele din ordre.

Ordren vil fortsætte med din bekræftelse. Ser frem til at høre fra dig.

Venter nu på 3 uge uden der sker noget - fik hurtig tilbagemelding

Bestilte nogle kjoler den 27. marts og har siden intet hørt. Når jeg går ind på ordren er den sidste opdatering fra den 27. marts hvor der står at de har modtaget ordenen samt betaling. Kigger jeg videre i min ordre står der kun bearbejder. Ville rigtig gerne skrive en mail og spørge om der sker noget med der findes ikke en kontaktinfo så det kan ikke lade sig gøre. Tænker at der nok er tale om et fupfirma og mine penge dermed er tabt. Har nu forsøgt at trykke annullere ordre. Men det kommer der desværre heller ikke meget ud af.
Der er tale om ordre CH4265033570

Opdatering
Har nu fået mail om at der mangler en af kjolerne. Har svaret og håber så nu at resten kommer frem. Tak for hurtig tilbagemelding. Er formentligt ikke fup alligevel.

11. april 2022

Hej,

Vi er så kede af, at købsoplevelsen ikke levede op til dine forventninger.
De fleste varer i din ordre var klar, følgende vare(r) er stadig under behandling på grund af mangel på råmateriale.
Solid 3/4 ærmer kold skulder ærmeskift over knæet Lille sorte/afslappede tunikakjoler (199413564)(15413564) Størrelse = XXL Bust = 37,75 tommer Talje = 28,25 tommer Hofter = 35,50 tommer = 35,50 tommer = 0,5 tommer = 0 tommer = 0 tommer. ærmelængde = 16,00 tommer

Tak for din tid. Ser frem til dit svar.

Levering

Hvor lang tid kan man forvente før man for dine ting jeg har bestilt to bluser mvh Helene

23. februar 2022

hei!

Din tilfredshet er det viktigste for oss, og dette er absolutt vår arbeidskraft.
Kan du se behandlingstiden på nettsiden vår? Når bestillingen er sendt, kan du spore bestillingen på nettstedet vårt. Vi setter også pris på din ærlige tilbakemelding om opplevelsen din. Håper vi kan betjene deg igjen i fremtiden og gjøre deg til en mer fornøyd kunde.

Takk igjen for støtten! Hvis du trenger ytterligere hjelp, vennligst kontakt oss.

Sindssyg flot og bedre kvalitet end jeg…

Sindssyg flot og bedre kvalitet end jeg havde forventet

18. februar 2022

Så flotte tøj

Så flotte tøj, perfekte størrelse, og en rimelig pris, jeg elsker at købe hos dem.
Jeg har købt 3 gange nu og meget hver gang, de er bare så flotte ❤️❤️

9. februar 2022

Besvarelse fra Chicladdy

Ser frem til at betjene dig igen!