Chasingcards Anmeldelser

1. Butik med samlekort
  2. Legetøjsforretning
  3. Butik med samlerobjekter
  4. Legetøjsbutik

We are ChasingCards, a TCG company based in the Netherlands. Our objective is to provide TCG products and accessories against competitive prices in order to make the hobby fun for everyone! If you have any questions or are looking for a particular product you can always reach out to us through one of our channels. You can find all our details and channels on our website; https://chasingcards.nl

4,5

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Op 17 booster box besteld

Op 17 booster box besteld. Was super goeie prijs beter dan de market ! Ik kreeg foto's van de inhoud van me pakket en de bescherming. Je kan hier met je ogen toe bestellen. Bedankt voor alles bro

Magic clan Roeselare

Omar

2. september 2026

Best Omar,

Bedankt voor je review en vertrouwen. Bij zulke zendingen is het altijd fijn dat je weet dat het goed verpakt is.

Hopelijk pack je wat moois uit je booster box en wij zien je graag terug!

Destined rivals etb

Heb een destined rivals etb gekocht voor 130eu, huidige marktprijs dus inclusief verzending. Naar mijn mening een prima prijs in tegenstelling tot andere webshops die er nog 15 a 20eu bovenop rekenen. De gasten van chasingcards waren aardig en open voor een leuk praatje.

Ik zal mn ogen openhouden voor leuke deals bij chasingcards en ik hoop dat chasingcards ook hun assortiment uit gaat breiden met one piece en riftbound.

Ga zo door!

31. august 2026

Beste Sidney,

Hartstikke bedankt voor je review en feedback, wij streven ernaar om altijd de best mogelijke prijzen aan te bieden.
Ook zijn wij hard bezig om voor zowel One Piece als Riftbound meer aan te kunnen bieden in de toekomst.

Wij zien je graag weer verschijnen!

Oude Pokémon collectie verkocht

Oude Pokémon collectie verkocht aan Chasingcards.

Chasingcards is betrouwbaar en ze weten waar ze over praten.
Bieden een mooi bedrag voor je oude collectie.

In een woord bij Chasingcards ben je bij het juiste adres voor inkoop en verkoop van je Pokémon producten.

23. august 2026

Bedankt voor je reactie Jasper,

Wij zijn ook erg blij met de leuke vintage kaarten!

Betrouwbaar

Betrouwbaar

8. august 2026

Besvarelse fra Chasingcards

Bedankt voor het vertrouwen Rob en wij zien je graag terug.

Betrouwbaar!

Betrouwbare webshop met eerlijke prijzen en een snelle levering. Hier ga ik vaker bestellen!

4. august 2026

Besvarelse fra Chasingcards

Goed om te horen Klie en we zien je graag terug!

Toppers

Toppers! Hele goeie deal gesloten voor een mooie prijs!

29. juli 2026

Bedankt voor je reactie Civan,
Hopelijk pack je wat moois!

Team ChasingCards

Zeer prettig ervaring gehad met de…

Zeer prettig ervaring gehad met de aankoop van mijn ascended heroes display

21. juli 2026

Besvarelse fra Chasingcards

Bedankt voor je recensie Victor, hopelijk heb je er wat leuks uit gepacked!

Chasingcards!

Super aardige man doos was netjes goed assortiment. Je kan er ook gewoon pinnen echt super top

23. juli 2026

Besvarelse fra Chasingcards

Bedankt voor je recensie Charissa, we zien je graag terug!

Goede prijs en service

Voor mij een nieuwe site, maar na aankoop van een goed betaalbare ETB alles keurig en snel mogen ontvangen. Binnen 2 dagen had ik het pakket binnen en het was ontzettend goed ingepakt in zowel bubbel folie, extra bescherming en een goed passende kartonnen doos.

Ik ben zeer tevreden over de totale service en de prijs.

23. juli 2026

Besvarelse fra Chasingcards

Bedankt voor je recensie en positieve feedback! We hopen je graag terug te zien.