Hele mooie passende bril gekocht, snelle levering. 1 kanttekening wil ik wel vermelden de prijzen zijn bij 24 brillen verdubbeld.
Se, hvad kunderne siger
Twee enkelvoudige verte brillen besteld voor ongeveer €100 per stuk. Allebei waren ze krom, als je de bril op tafel legde waren de pootjes ongelijk qua hoogte, 1 raakt de tafel, de andere zweeft in... Se mere
Habe (im März 2024) eine Brille direkt auf der Homepage bestellt, welche jedoch nie ankam. Die Bestellbestätigung war das letzte Lebenszeichen des Unternehmens. Habe (im Mai/Juni 2024) mehrmals versuc... Se mere
Ik bestelde mijn nieuwe bril via de website van Charlie Temple en ben zeer tevreden. De keuze aan monturen was uitgebreid, met ook verschillende kleuren en kwaliteiten voor de glazen. Dankzij een... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Brillen en zonnebrillen online kopen €25 incl. glazen op sterkte. Vandaag besteld, is morgen in huis.
Kontaktoplysninger
Holland
- charlietemple.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Als je de waardes weet, dan kan je hier prima een bril bestellen
Alles op tijd.
Prima kwaliteit.
Prima prijs.
Werknemer nam zelfs de tijd om de door mij ingevulde waardes te verifiëren.
Yet another successful order
There was a large selection of frame styles, glass types and colors, and frame materials. Instructions for choice and “trying on” were excellent. The placing of an order was easy. Delivery was within two days of ordering.
snel verzonden, goede prijs, goede kwaliteit
Altijd super snel verzonden, mooie producten en super fijne service. En voor die prijs kun je echt geen bril kopen bij de opticien. top bedrijf!
Alles prima.
Klasse en super opticien !
Vorige week online een bril uitgezocht die bij mijn gezicht past. Ook multivocaal op sterkte net meekleurend glas in groen. Na 6 dagen kreeg ik de bril keurig thuisgestuurd. Datblieten ze een dag eerder weten. Met de factuur voor eventuele teruggave tegoed van de zorgverzekeraar. Wat een prachtbril! Ik ben er heel gelukkig mee. Ook is er 2 jaar garantie op en of 60 dagen geldteruggave indien niet naar de zin. Voor 119 euro. Daar koop je nergens zo'n super bril voor . Klasse! Dus 5 verdiende sterren.
Ik krijg totaal geen contact
Ik krijg totaal geen contact. Bril besteld en betaald, nog vragen gemaild, maar na bijna 2 weken geen bericht en ook geen bril.
Telefonisch niet meer bereikbaar.
Wat is er aan de hand?
Heb 2x eerder tot volle tevredenheid een bril besteld en ontvangen, maar nu....???
Slechte klantenservice
Een leesbril besteld en kreeg een bril voor veraf. Zelfs nadat ik de factuur had laten zien bleven ze volhouden. Ik koop hier nooit meer iets. De bril voelde ook erg goedkoop. Geen aanrader!
Mooie bril voor weinig geld
Mooie bril voor weinig geld. Na een paar keer mailen zeer vriendelijk antwoord over de bril
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf ! Oudjaarsdag 2 leesbrillen besteld om nog gebruik te kunnen maken van de vergoeding vd zorgverzekering. Ze beloven deze binnen een paar werkdagen te leveren maar helaas kwam ik van een koude kermis thuis….ze leveren helemaal niet!
Diverse keren telefonisch contact op proberen te nemen met dit bedrijf maar omdat ze onderbeschikt zijn op de klantenservice zijn ze momenteel niet telefonisch te bereiken. Gelukkig gekozen voor achteraf betalen via Billink en betaling gepauzeerd.
Charlie Temple nogmaals een mail gestuurd dat ik na een aantal weken nog steeds geen brillen had ontvangen(. Reactie bleef uit.
Wederom contact opgenomen met Billink en het probleem voorgelegd, zij zouden er mee aan de slag gaan.
Inmiddels is het 3 februari en krijg ik een bericht van Billink dat Charlie Temple de betaling het bedrag heeft teruggestort en het hiermee is afgehandeld.
Fijn maar tegelijkertijd erg teleurgesteld in Charlie Temple, dat ze simpelweg de moeite niet nemen om met een reactie te komen laat staan een excuus.
Daarbij heb ik nog steeds de brillen niet welke ik graag had willen hebben en hebben ze me op deze manier de vergoeding voor de brillen door de neus heen geboord.
Heb 3x een mail gestuurd ivm klacht…
Heb 3x een mail gestuurd ivm klacht over een bril. Totaal geen reactie!!
Alles top
Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.
Aardige collectie brillen, geen service
Aardige collectie brillen, had er twee besteld maar bij beide brillen blijft de coating niet op het plastic plakken. Geen garantie meer natuurlijk.. maar je kunt hun brillen niet ter reparatie aanbieden, tenzij in garantie tijd. Niet duurzaam van deze brillen stunter dus ik ga een andere winkel opzoeken.
Bedrijf is niet meer bereikbaar
Bedrijf is niet meer bereikbaar, reageert niet, ik denk dat het personeel naar huis is gestuurd, kan Kassa hier eens langsgaan ?
Jammer
Jammer, nieuwe bril gekocht, maar na een week blijkt het montuur niet op voorraad te zijn. Order wordt geannuleerd geld wordt terugbetaald en ik sta met lege handen.
Eerste keer, en zeer tevreden over prijs kwaliteit verhouding
Eerste keer, na frustratie over steeds wijzigende sterktes bij metingen bij winkels, dure multifocale brillen en kleiner wordende vergoeding bij verzekeraar. Dus met een bestaand brilrecept een multifocale bril bij Charlie Temple besteld. Ipv honderden euros nu met alle opties 170 euro kwijt ipv 500 tot 1000 euro elders. Bril binnen een week binnen, zit prima, instructies onmine voor zelf afstellen pootjes gevolgd. Leuke brillen, zeer tevreden ook over glas. Montuur groen besteld welke wel veel donkerder uitviel, eerder donkergroen naar zwart toe... maar goed zit lekker, kijkt goed en staat leuk! En als kers op de taart de factuur gedeclareerd bij zorgverzekeraar en de max 50 euro uit aanvullend pakket vergoed gekregen!
Dus voor herhaling vatbaar! Zit nu te wachten op voorraad van een aantal lichter gekleurde monturen ter afwisseling. Bestelproces online en in app loopt wel geregeld vast vooral op eind. Dus daar valt door de software ontwikkelaars bij Charlie Temple aan te werken.
Scam…
Helaas is mijn bril nooit binnengekomen en ben ik mijn geld kwijt. Scam?! Ik kan niet met ze in contact komen, ik krijg geen reactie.
Ik vertrouwde Charlie Temple door de bekende naam, maar daar heb ik mij dus in vergist…
Goede bril
Goede bril, goede pasvorm. Ik zal later dat ik uit de breedte had kunnen kiezen, terwijl ik tijdens het proces die optie niet gezien heb. Dat was wel jammer. Maar ben heel blij met mijn bril.
Niet meer tevreden
In het verleden was ik tevreden over Charlie Temple, toen je nog gewoon met ze kon bellen en ze iets van klantenservice hadden. Maar die tijd is voorbij.
De brillen zijn goedkoop, en zijn ook van matige kwaliteit. Wat ik erger vind is dat ze compleet incommunicado zijn en je niet gewoon met ze kan overleggen. Het lijkt haast wel by design, want als je structureel 2 weken achterloopt met je reacties, dan huur je toch iemand extra in om de klantenservice te helpen?!
Verkeerde bril, helpdesk niet bereikbaar.
Ik heb een bril besteld met blauwfilterglazen en zelf de pupil afstand ingevuld. De bril die ik kreeg had een verkeerde pupil afstand en geen blauwfilterglazen. Ik heb tot 3x toe via e-mail contact opgenomen met de helpdesk omdat ze telefonisch niet bereikbaar zijn, ik heb er nog niets van ze vernomen. Een fout kan altijd gemaakt worden maar als er niets mee gebeurt is dat heel slecht.
Geen reactie op mail over garantie
Ik wacht ondertussen sinds begin december op een reactie op mijn mail. Ik heb ondertussen ook 3 reminders gestuurd. Onbereikbaar. Wordt compleet genegeerd.
Dit gaat over een garantie op een bril die van titanium zou zijn die allemaal vlekken krijgt. (Ace & Tate model heeft dit na jaren gebruiken helemaal niet) De Charlie Temple bril na 1 jaar wel.
Tot nu toe geen reactie, geen oplossing, geen garantie. Hopelijk komt dat nog.
Ik raad iedereen aan deze partij te vermijden als je garantie en kwaliteit wilt.
Læs mere om andre typer anmeldelser.