Charlie Temple Anmeldelser

1.004

3,4

Hele mooie passende bril gekocht, snelle levering. 1 kanttekening wil ik wel vermelden de prijzen zijn bij 24 brillen verdubbeld.

Twee enkelvoudige verte brillen besteld voor ongeveer €100 per stuk. Allebei waren ze krom, als je de bril op tafel legde waren de pootjes ongelijk qua hoogte, 1 raakt de tafel, de andere zweeft in... Se mere

Habe (im März 2024) eine Brille direkt auf der Homepage bestellt, welche jedoch nie ankam. Die Bestellbestätigung war das letzte Lebenszeichen des Unternehmens. Habe (im Mai/Juni 2024) mehrmals versuc... Se mere

Ik bestelde mijn nieuwe bril via de website van Charlie Temple en ben zeer tevreden. De keuze aan monturen was uitgebreid, met ook verschillende kleuren en kwaliteiten voor de glazen. Dankzij een... Se mere

1. Solbrillebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Brillen en zonnebrillen online kopen €25 incl. glazen op sterkte. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Middel

1 t anmeldelser

(1.004)

Kortingscode werkte niet en dus maar…

Kortingscode werkte niet en dus maar besteld met de overtuiging dat het met een e-mail opgelost zou gaan worden. Nu we 2 weken verder zijn en geen reactie hebben gekregen heb ik sterk het vermoeden dat de bril een stuk duurder is geworden.

17. marts 2025

Verkeerd product ontvangen, slechte service/contact

Snelle levering, maar helaas mankeerde er wel een en ander aan de bestelling. Eén montuur was in de verkeerde kleur geleverd, de andere bril had een kras op het glas. Je kunt alleen contact met Charlie Temple opnemen per mail, en het duurde een goede anderhalve week voordat er eindelijk reactie kwam op mijn mail. Ook deze reactie was vrij bijzonder en weinig persoonlijk: "Bedankt voor het aanmelden van je retour". Geen excuses voor het ongemak of wat dan ook. Ze waren in de mail dan wel weer heel enthousiast over het vergoeden van de retourkosten, wat me logisch lijkt gezien het aan hun kant fout is gegaan. Niet heel erg te spreken over (het ontbreken van) de service.

28. februar 2025

Schandalig!

Schandalig!! Sinds 24 december een bestelling geplaatst en nog steeds niks vernomen van hun. 2 maal een mail gestuurd en geen antwoord. Lekker dan wel al betaald maar niks gekregen.

24. december 2024

Na heel tevreden, nu een heel ontevreden klant.

Ik was heel tevreden over Charlie Temple, raadde het iedereen aan. Helaas is er iets verandert. Niet bereikbaar, geen reactie op emails, wacht al een maand. Ik wilde voor mijn man 2 brillen bestellen voor onze vakantie, de extra brede, maar krijg geen antwoord. Ze zijn niet te bereiken. De klantenservice is echt goed geweest maar jammer genoeg mailen ze je ook niet meer terug. Krijg alleen mails met aanbiedingen. Waardeloos. En oprecht jammer want mijn brillen zijn heel goed ook al duurt het vaak langer omdat ze niet op voorraad zijn. Charlie Temple doe er iets aan!!!

14. marts 2025

Uitstekende bril en geweldige service!

Ik heb hier al 3x een bril gekocht en altijd ontzettend tevreden met mijn aankoop! Hippe brillen voor een zacht prijsje. De kwaliteit van de monturen is uitstekend: stevig, lichtgewicht. De glazen zijn perfect op sterkte geslepen en geven een perfect zicht. De levering is snel, de bril wordt zorgzaam verpakt.
Daarnaast is de service geweldig. 1 keer een issue gehad met een doorgestuurd brilvoorschrift. De klantendienst heeft me snel geholpen en bijgestaan met deskundig advies.
Ik kan deze website zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe bril!

14. marts 2025

Het is gemakkelijk om online een bril…

Het is gemakkelijk om online een bril uit te kiezen en te kopen. Charlie Temple had mijn details van mijn vorige aankoop, wat betreft glas sterkte en dergelijke. Met mijn vorige aankoop was ik heel erg blij. Nu, precies twee jaar later weer een bril aangeschaft. En natuurlijk weer zeer tevreden. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

5. marts 2025

Zonder gedoe geld terug

Ik had per ongeluk de verkeerde sterkte besteld: - in plaats van +. Niks aan de hand: bril teruggestuurd en geld (snel!) teruggekregen. Super makkelijk en zonder gezeur, echt fantastische service!

26. februar 2025

Helaas na het bestellen kreeg ik een…

Helaas na het bestellen kreeg ik een mail. 7 dagen vertraagd glazen niet op voorraad. Mail gestuurd aan de klantenservice na 5 dagen nog geen reactie. En telefonisch zijn ze maar 4 dagen bereikbaar tot 12.30 uur…. En nu helemaal niet dus bandje en verzoek te mailen. Schiet dus niet op allemaal.

12. marts 2025

Heppie

Al jaren klant, tot nu toe tot volle tevredenheid. Iedere bestelling werd netjes uitgevoerd, kwam keurig op tijd en bleek volledig aan mijn verwachtigingen te voldoen.

4. marts 2025

Wacht nog steeds op antwoord!

Een klacht ingediend vanwege levering met productie fouten en wacht al ruim 2 weken op een antwoord. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar. Aftercare is erg slecht. Dit is voor mij de laatste keer.

22. februar 2025