Ik raad niemand aan bij dit bedrijf te bestellen. Ik heb een order geplaatst, juiste adresgegevens ingevuld, betaald en 4,5 week verder heb ik nog niets ontvangen. Meerdere keren met de "klantenservic... Se mere

Nou niets dan lof de sieraden zijn ongeblesseerd aangekomen met een mooi cadeau doosje toegevoegd. Alleen dom van mij .... vergeten de kortingscode toe te passen, volgende keer beter op letten of U ku... Se mere

Inmiddels al meerdere keren iets besteld bij Chanti en dat is allemaal goed gegaan. Snelle levering. Misschien wat spannend om via internet sieraden te bestellen maar Chanti is betrouwbaar en daar heb... Se mere

Ik had nog nooit sieraden via internet besteld dus had contact, hele goede service echt super! Bestelling binnen 3 dagen in huis, super snelle verzending en dat voor een geweldige prijs en kwalit... Se mere

3,5

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

helemaal goed

Van mij krijgt dit bedrijf een 10 .Alles wat ik tot nu besteld heb is netjes en goed aangekomen en het is net zo mooi als op de site .
Groetjes Jolanda Beek Boxtel Nederland

11. oktober 2014

Tevreden klant

Ik ben zeer tevreden over CHANTI. Binnen drie werkdagen heb ik het sierraad ontvangen, erg snel dus! Heb de ring laten taxeren want in mijn geval scheelde het ruim 500 euro als ik de ring bij een juwelier had gekocht. De waarde kwam overeen met de prijs vóórdat hij was afgeprijsd.
In eerste instantie was ik er een beetje huiverig over, maar ik zal in het vervolg hier zeker nog sierraden bestellen.

25. september 2014

Ik vind het een geweldige, klantvriendelijke site !

Ik heb nu al een aantal keren sieraden bij Chanti besteld, en ik kan niet anders zeggen dan dat het meer dan goed is verlopen.
1 zending verliep niet goed, maar dat kwam waarschijnlijk doordat ik mijn huisadres niet goed had opgeschreven, maar het mailcontact met de klantenservice was prima, vriendelijk en correct.
Ook de taal is geen probleem , je kunt in het Nederlands je vraag stellen, je krijgt dan wel in het Engels antwoord terug, maar dat was wat mij betreft geen probleem.
Ik geef Chanti dan ook 5 sterren !! Ga zo door !

2. september 2014

Heel mooi

Zeer snelle levering, leuke sieraden, goede prijs, perfect
Hier zal ik vaker wat bestellen, een nadeel soms lijkt het sieraad groter dan hij in
Werkelijkheid is.

29. juni 2014

In een woord: Geweldig !

Ik ben zeer tevreden over Chanti, m.b.t. de service en de kwaliteit van de sieraden. Ik heb inmiddels een ring en oorknopjes ontvangen en wacht op dit moment vol spanning op een hangertje. Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik zeer tevreden ben en geef dan ook graag de verdiende 5 sterren !

27. maj 2014

goedkoop maar wel slordig

Vandaag een pakje ontvangen met een bestelling van 11 verschillende ringen. Daarbij 3 fouten.
Een ring was kennelijk niet voorradig, hebben ze maar een andere dubbel gedaan. Wat moet je met 2 dezelfde ringen?
Een andere ring had de verkeerde maat, veel te klein.
En dan is er een ring bij met steentjes eruit in het midden.
Heel slordig.
De klantenservice is vol met aardige mensen die mailen en praten, maar wel allemaal langs elkaar heen, heb er niks aan gehad. Heb eerder kapotte spullen gehad. Kun je terugsturen maar de verzendkosten zijn hoog. Dus ik vind chanti heeft leuke goedkope spullen, maar het blijft spannend. Verwacht maar niet teveel, dan kan het wel meevallen.

17. maj 2014

goede service soms gebrekkige communicatie

Ik heb nu diverse malen (zilveren) sieraden besteld en ik was telkens weer aangenaam verrast door de kwaliteit!
Bij het oplossen van probleempjes tijdens de bestelling had ik het idee dat de ene medewerker zich door gebrekkige Engels-kennis zich er een beetje van af wilde maken terwijl een andere medewerker haar best deed om e.e.a. op te lossen. De on-line chat service was ook niet echt een succes.
Al met al ben ik blij met mijn sieraden en met de lage prijs waarvoor ik ze heb aangeschaft!

11. april 2014

Zeer tevreden

Zeer snelle verzending, 26ste besteld en de 28ste in huis. Fraai verpakt in een leuk sieradendoosje en prachtige armbanden, voldoen geheel aan de verwachting. Dit was mijn eerste bestelling bij Chanti, ga zeker vaker bestellen. Aanrader dus!!

28. marts 2014

Mooie kleur double ringen

Ik ben zeer te spreken over de ringen die ik ontving, maar ik was teleurgesteld dat de ringen in een doosje zaten die niet eens dicht kan.
Voor de kwaliteit van de producten en service zou ik jullie aanraden dit te wijzigen.

Verder tot nu toe tevreden over product en levering.

Mvg, Bianca scholten

7. marts 2014

Oplichters

Ik heb een ketting gekocht van 500€ pakket zoek geraakt verschillende email gestuurd
In Engels ze kunnen geen Nederlands en kan alleen mijn geld terug krijgen als ik een vreemd contract tekent ik zou er nooit meer wat kopen het zijngewoon oplichters !

20. august 2013
CHANTI-logo

Besvarelse fra CHANTI

Hi
Sorry we cant speak dutch. We are a danish company with a dutch site: www.chanti.nl. We speak perfectly english, so we just need to communicate in english.

The case with this customer is that he ordered jewellery at www.chanti.nl - Unfortunately the package was lost in the post and he never recieved it.
At CHANTI we have a procedure that when a customer claims he/she did not recieve a package, they have to sign a sworn statement that they did not recieve the package. As soon as we have that signature we will without hesitate sent a new jewellery or refund the whole amount.
But in this case the customer refuses to sigh the sworn document. Therefore we cant do anything before he does. We will not just refund 500 euro to a customer who will not sign for that he did not receive the package.

We have now made a case by the post office to see if they can find it - But is does not change anything for the customer. Because we cant refund anything before he signs the document.

So this does not make us "Cheaters" and "liars" - We are the biggest online jewellery in Denmark and one of the biggest in Scandinavia - We are a honest company.

So the customer in this case just have to sign the document and everything will be ok...

Best regards
Mia