Champagnez Anmeldelser

4,7

Heerlijke champagne en zeer fijn en persoonlijk contact! Gaan zeker vaker bestellen!

1. Vingrossist og -importør

Wij importeren champagnes van onder andere Didier Herbert.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Top service

Vandaag met mijn vrienden stuk wezen varen en daar kan natuurlijk met deze temperaturen geen champagne bij missen! Met een aantal vrienden hebben wij vorige week online een magnum gekocht deze werd snel geleverd en netjes verpakt. Snel hier weer bestellen! Al met al, top service

10. juni 2023

Mooi cadeau!

Snelle levering en in goede staat ontvangen. De champagne (rosé en grand cru) hebben een goede smaak voor een klein huis, de ontvangers waren er erg over te spreken!

5. maj 2023

Goede champange & service

Ik had op korte termijn champagne nodig voor een etentje. Echter, deze keer wilde ik iets anders dan de Pommery die ik doorgaans schenk. Op basis van het smaakprofiel dat ik had opgegeven heeft een medewerker van dit bedrijf mij op kundige wijze geadviseerd. De 'Didier Herbert - Grande Réserve' was precies wat ik zocht!

19. april 2023

Recent champagne besteld bij dit…

Recent champagne besteld bij dit bedrijf. Duidelijke website, makkelijk bestelproces en snel geleverd. De rose champagne van Didier Herbert is zeker een aanrader. Leuk want ik heb deze champagne nog niet gezien in Nederland.

Super bedankt Champagnez!

2. maj 2023