ChaletsPlus Anmeldelser

4,6

Overzichtelijke site, prachtige foto's. Fijn dat er de mogelijkheid is tot het nemen van een optie, zeker met een wat grotere groep die aanvragen moeten doen. Makkelijk te boeken, erg gebruiksvriendel... Se mere

Last minute een dag eerder aangekomen, mede door een mail van ChaletPlus die dit aanbood. Hier dus gebruik van gemaakt en de files voor gebleven. Echter bij aankomst bleek de lokale agent dit nie... Se mere

Reeds meerdere keren geboekt via ChaletsPlus. Steeds naar tevredenheid. Het boekingsproces verloopt heel makkelijk en is heel duidelijk. Ook info via de mail wordt vlug beantwoord. Wij raden ChaletsPl... Se mere

Bianca had ik als eerste aan de telefoon, haar prettige, vriendelijke manier van communiceren sprak mij meteen aan. Desirée sprak ik wat dagen later, zij hielp mij fantastisch bij het maken van een... Se mere

1. Hytteudlejningsbureau

Uw chaletspecialist in luxe, grote en betaalbare chalets in Oostenrijk. Al 25 jaar verzorgen wij de verhuur van uniek gelegen vakantiewoningen in de sneeuwzekere skigebieden van de Zillertal Arena, Wildkogel Arena, Kitzbüheler Alpen, Grosseck - Speiere...

Det tager typisk over 1 måned at svare

4,6

Chaletsplus scoort op alle fronten zeer hoog.

Het huis was netjes, service wb vragen gedurende het verblijf was vriendelijk en accuraat.
Ontvangst zeer vriendelijk, flexibel waar mogelijk: totaal geen hersenloze starheid ("regels zijn regels").
Het huis voldeed aan de beschrijving, zelfs meer dan dat: de spullen waren van de hoogste kwaliteit.
Zowel de mensen "achter de website" als op het locale kantoor zijn zeer servicegericht, vriendelijk en deskundig.

25. januar 2024

Besvarelse fra ChaletsPlus

Beste Peter, bedankt voor je uitmuntende review! Daar worden we helemaal blij van met z'n allen. Prachtig compliment voor onze collega's ter plaatse, hier op kantoor en de huiseigenaar!

Prettige site en vriendelijk geholpen

Optie nemen ging heel makkelijk en verlegen ook. Kreeg super goede uitleg over skigebied en boeken en betalen ging net zo makkelijk. Kortom hele goede service met uiterst vriendelijke medewerkers

25. januar 2024

Besvarelse fra ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review Peter! Zo fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze website en service!

ChaletPlus..... waarom iets anders?

Het is altijd prettig en vertrouwd om bij ChaletPlus een vakantiehuis te boeken. Er is een mooi aanbod en daarom komen we steeds terug. Dit keer per ongeluk de verkeerde week geselecteerd en gereserveerd, zonder moeite wordt dan kundig aangepast door de medewerkers. Ga zo door!

21. januar 2024

Besvarelse fra ChaletsPlus

Beste familie Van Wijk, bedankt voor jullie mooie review. Daar doen we het voor! Ik zal de complimenten met het hele team delen.

Zeer vriendelijk te woord gestaan

Zeer vriendelijk te woord gestaan. Tips gekregen over parkeren, huis etc.

15. januar 2024

Besvarelse fra ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review! Wij staan voor persoonlijke service dus leuk om te horen dat we je met wat tips hebben kunnen helpen!

Vriendelijk en persoonlijk contact

Vriendelijk en persoonlijk contact. Er werd goed geluisterd en ondanks alle drukte en de moeilijke opdracht toch iets aangeboden gekregen dat paste. Veel dank!

5. januar 2024

Besvarelse fra ChaletsPlus

Wat fijn om te horen! Het is inderdaad een drukke periode, maar we doen ons best om onze persoonlijke service te blijven bieden!

Topsite, top aanbod

Jullie site is top, voelt altijd meteen vertrouwd! De kwaliteit van het aanbod is goed, de info klopt en de foto’s zijn ook van goede kwaliteit!

2. januar 2024

Besvarelse fra ChaletsPlus

Wat een mooie complimenten Marieke, dankjewel!

Altijd duidelijke en goede…

Altijd duidelijke en goede communicatie. Vriendelijk en denken graag mee, fijn om ontzorgt te worden. Zeker na een drukke tijd als ondernemer. We zijn inmiddels vaste klant.

20. december 2023

Besvarelse fra ChaletsPlus

Wat een mooie complimenten Remco, bedankt!

Goede ervaring!

Mooie, handige website. Snelle service!

12. december 2023

Besvarelse fra ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review!

Denken goed mee !!!!

Denken goed mee, ons huisje was niet vrijgegeven door de verhuurder, maar na contact konden we er toch terecht ! Fijne service, afspraken worden snel en netjes nagekomen. Erg blij !!!

8. december 2023

Het team van ChaletsPlus.

Het team van ChaletsPlus staan met recht voor hun klanten, met raad, suggesties maar alles op een zeer vrijblijvende manier.
Eigenlijk, gewoon, zoals je hoopt dat het is.

6. december 2023

Besvarelse fra ChaletsPlus

Wat een mooi compliment Joan. Die zal ik met het hele team delen!

Makkelijk boeken

Makkelijk boeken, goed geholpen. Duidelijk overzicht, helder betaalsysteem. Ruime keuze

6. december 2023

Besvarelse fra ChaletsPlus

Beste Laura, bedankt voor je mooie review, daar worden we heel blij van!

Goede klantenservice

Al de derde keer dat we een chalet voor de skivakantie boeken via ChaletPlus. Service is steeds dik in orde.

2. december 2023

Besvarelse fra ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review Vera!

Ze waren erg behulpzaam en meedenkend…

Ze waren erg behulpzaam en meedenkend met het maken van een voorboeking. Ze dachten mee in alternatieven. Kortom TOP

4. december 2023

Besvarelse fra ChaletsPlus

Beste Rob, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven.